Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga K napisał(a):
Hejka !!!
Super, że wam sie wzystko udało :multi::multi::multi:
Madziu - też zwróciłam uwage na te szeleczki ;)

Szeleczki są swietne.są ze skóry.........konkretnie trzymają:p

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Szeleczki są swietne.są ze skóry.........konkretnie trzymają:p
To są te z Gappay'a:cool3:
[quote name='Agnieszka PPP']Atik:loveu:
Jejku mi też się cholernie Doroty pies podoba:loveu:
[quote name='Agnieszka PPP']Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p
Jak tak czytam Twoje relacjee, to jestem coraz bardziej skłonna jechać na Dni Dobka:cool3: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Atik:loveu:
Aitbox
[quote name='Agnieszka PPP']Avcio:loveu:
[quote name='Agnieszka PPP']Eta i Alma
Kometa, lepiej nie mogłaś trafić z Almą :) :) :)

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p

:lol: :lol: :lol:

Posted

hejo.. nieno szeleczki rewelka .. wiec widze ze na obrone to sie juz powarznie piszesz :P...a inne bokserki tez cudowne..załuje ze mnie niebylo.. ale drugiej szansy nieprzegapie :D.. dawaj dotki tego kaganca...

Posted

madzia i medor napisał(a):

Jak tak czytam Twoje relacjee, to jestem coraz bardziej skłonna jechać na Dni Dobka:cool3: :roll: :roll:

To jedź zwłaszcza, że będzie Libor ;)

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Tak z Gappay:p :p Jedż warto.Madziu a twój Medorek to ma podobne gabaryty do majej Ali:evil_lol: :evil_lol:
Hi hi - cielaczki:loveu:
[quote name='Cimi']To jedź zwłaszcza, że będzie Libor ;)
Przydałoby się Medorowi:roll: Cały czas intensywnie myślę, ale jakoś efektów nie widać:niewiem::evil_lol: :evil_lol:

[quote name='drzalka']a gdzie i kieyd te dni dobka?
Cimi już dała linka:p A co wybierasz się:razz:
[quote name='Agnieszka PPP']95zł ale wartają:multi: :p kupiłam też kaganiec specjalny dla bokserów i łancuszek-dławik:p
To ten z chopo? Bo ja muszę Medorwi taki kupić:roll: Fizjologiczny:cool3:
Masz na suczkę, czy na psa??:razz: :razz:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Przydałoby się Medorowi:roll: Cały czas intensywnie myślę, ale jakoś efektów nie widać:niewiem::evil_lol: :evil_lol:

A to może zrób wyliczankę : jade- nie jade :lol:. Może wtedy będzie szybciej :evil_lol: :evil_lol:.