Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Aga K napisał(a):Hejka !!! Super, że wam sie wzystko udało :multi::multi::multi: Madziu - też zwróciłam uwage na te szeleczki ;) Szeleczki są swietne.są ze skóry.........konkretnie trzymają:p Quote
Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Kaktus:loveu: i Alma......:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Szeleczki są swietne.są ze skóry.........konkretnie trzymają:p To są te z Gappay'a:cool3: [quote name='Agnieszka PPP']Atik:loveu: Jejku mi też się cholernie Doroty pies podoba:loveu: [quote name='Agnieszka PPP']Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p Jak tak czytam Twoje relacjee, to jestem coraz bardziej skłonna jechać na Dni Dobka:cool3: :roll: :roll: Quote
Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Aga K napisał(a):a ile zapłaciłaś za nie ? ;) 95zł ale wartają:multi: :p kupiłam też kaganiec specjalny dla bokserów i łancuszek-dławik:p Quote
Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Tak z Gappay:p :p Jedż warto.Madziu a twój Medorek to ma podobne gabaryty do majej Ali:evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja już myślałam, że będę psa zaopatrzać, a tu nici ni ma szczeniorka na lipca :placz::placz::placz: i se jecie roczek poczekam eeeehh Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 cześć dziewczyny:multi: czy to było szkolenie specjalnie dla bokserów? Atik jest śliczny:loveu: Quote
bonita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Atik:loveu: Aitbox [quote name='Agnieszka PPP']Avcio:loveu: Avatar [quote name='Agnieszka PPP']Eta i Alma Kometa, lepiej nie mogłaś trafić z Almą :) :) :) Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p :lol: :lol: :lol: Quote
drzalka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hejo.. nieno szeleczki rewelka .. wiec widze ze na obrone to sie juz powarznie piszesz :P...a inne bokserki tez cudowne..załuje ze mnie niebylo.. ale drugiej szansy nieprzegapie :D.. dawaj dotki tego kaganca... Quote
Cimi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Jak tak czytam Twoje relacjee, to jestem coraz bardziej skłonna jechać na Dni Dobka:cool3: :roll: :roll: To jedź zwłaszcza, że będzie Libor ;) Quote
Cimi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 http://forum.boksery.pl/topics41/dni-dobermana-4-6052007-z-liborem-helleportem-vt3953.htm http://www.akagera.pl/DD.htm Ja się nad tym zastanawiałam, no ale 4 zaczynam swój miesiąc maturkowy :lol: Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Tak z Gappay:p :p Jedż warto.Madziu a twój Medorek to ma podobne gabaryty do majej Ali:evil_lol: :evil_lol: Hi hi - cielaczki:loveu: [quote name='Cimi']To jedź zwłaszcza, że będzie Libor ;) Przydałoby się Medorowi:roll: Cały czas intensywnie myślę, ale jakoś efektów nie widać:niewiem::evil_lol: :evil_lol: [quote name='drzalka']a gdzie i kieyd te dni dobka? Cimi już dała linka:p A co wybierasz się:razz: [quote name='Agnieszka PPP']95zł ale wartają:multi: :p kupiłam też kaganiec specjalny dla bokserów i łancuszek-dławik:p To ten z chopo? Bo ja muszę Medorwi taki kupić:roll: Fizjologiczny:cool3: Masz na suczkę, czy na psa??:razz: :razz: Quote
Cimi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 madzia i medor napisał(a): Przydałoby się Medorowi:roll: Cały czas intensywnie myślę, ale jakoś efektów nie widać:niewiem::evil_lol: :evil_lol: A to może zrób wyliczankę : jade- nie jade :lol:. Może wtedy będzie szybciej :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cimi napisał(a):A to może zrób wyliczankę : jade- nie jade :lol:. Może wtedy będzie szybciej :evil_lol: :evil_lol:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
drzalka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hejo.. my na dni dobka raczej nie bo zadaleko.. choć cena zblizona do szkolenia Zabajkowego :P Quote
Agnieszka PPP Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Witam:p Daję zdjęcia w kagańcu...:placz: :placz: Biedna Alma boi się go......... Quote
Recommended Posts