drzalka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Heh moje suszydło też kurcze muchy zjada.. strasznie sie z dziwilam jak to zobaczylam.. ;] Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):A mój wariat wczoraj po szybie gonił muchę... Nie zauważyłam, a po chwili już ja mamlał, i połknął :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Za ma mało białka :evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Za ma mało białka :evil_lol: . Myślisz??? Toż dostaje kostkę sera białego co drugi, trzeci dzień :eviltong: Quote
DORRAG Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 cześć:p Piękna sunia:loveu: :loveu: w bardzo ładnej obroży:loveu: . Wasze Boksie polują na owady,a moja urządziła sobie dziś polowanie na drób:diabloti: zazwyczaj daje sie odwołać:diabloti: ( napiszę tylko że kurze sie nic nie stało poza tym ze straciła trochę piór) Quote
Agnieszka PPP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Witam:p fajnie że Wam się podoba suńka w nowej obroży:loveu: :loveu: Alma zawsze poluje na owady,tłucze się po całym domu jak coś zobaczy:shake: :mad: No a dziś urządziła sobie też polowanie ale......na mnie:mad: :mad: To jest bardzo niedobre,nie umiem tego wyeliminować:placz: Skacze na mnie,szczeka:shake: :mad: Quote
Agnieszka PPP Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Sen w naszej sypialni:mad: :mad: Quote
bonita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kate I Luka napisał(a):A mój wariat wczoraj po szybie gonił muchę... Nie zauważyłam, a po chwili już ja mamlał, i połknął :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Moje też mają bzika na punkcie much, wystarczy że zrobię bzzzz i już na równych nogach, a jak dotknę po grzbiecie i zabzzzyczę:diabloti: to Bono w szał wpada. Muchów nienawidzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . :loveu: Jaki grzecny piesio leży sobie ze swoją zabaweczką na swoim łóżeczku:diabloti: :evil_lol: POZDROWIONKA Quote
drzalka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 siemka.. oj Alma jak sobie ładnie śpi :Dsuper sa te długasy, ja mam takiego dziuba żołtego.. choć już srednio piszczy.. dzisiaj robiłysmy z nim slady :D.. Lena pędziłą po niego :P:D.. niodrywając pyska od ziemi, a jak znalazła to jaka radocha :D.. Alma piekna :D Quote
teqquila Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witanko :) a jakie duzzze spanko ma tylko dla siebie :) Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: jak ja kocham taki zestaw kolorystyczny, naszym żółtkom jest ślicznie w niebieskim:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Sen w naszej sypialni:mad: :mad: Nie widzę w tym nic zdrożnego;) ... Quote
Kate I Luka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie widzę w tym nic zdrożnego;) ... no właśnie,... a kanapa w sam raz z gabarytami :evil_lol: :evil_lol: Witajcie :multi: Quote
Agnieszka PPP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Witam:p Się tak opalała dziś.........:evil_lol: Quote
ferraribox Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Opalanko ze smyczką to tak jak w stroju kąpielowym:diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 drzalka napisał(a):super.. a coto nowa smyczka? Smyczka stara:evil_lol: :evil_lol: ale się przydaje.......... Quote
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 drzalka napisał(a):siemka.. oj Alma jak sobie ładnie śpi :Dsuper sa te długasy, ja mam takiego dziuba żołtego.. choć już srednio piszczy.. dzisiaj robiłysmy z nim slady :D.. Lena pędziłą po niego :P:D.. niodrywając pyska od ziemi, a jak znalazła to jaka radocha :D.. Alma piekna :D My też mam żółtego Pana Dziubdziuba, dla przyjaciół Longuś:cool1: A w sumie, to mamy dwóch Panów Dziubdziubów:cool3: :cool3: Bo jak zamówiłam pierwszego, to był leciutko uszkodzony - zarysowany i w tym miejscu dość szybko zrobiła się dziurka, ale dalej pioszczy i przysłali mi, tzn. nam gratis drugiego:cool1: No i zapomniałam dodać, rzecz dla wszystkich znaną, że Almusia jest :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Madzia robimy wymiankę na tydzień?:p Ty bierz moją Almę :diabloti: a ja Medorka:evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To ja wezmę Waszą parkę, a Wy Kiri, trochę odpocznę;) . Quote
Agnieszka PPP Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To ja wezmę Waszą parkę, a Wy Kiri, trochę odpocznę;) . Aga przy majej Almie to byś nie odpoczęła:eviltong: :eviltong: bokser to pies bardzo żywiołowy ale aż tak:shake: :shake: Czasem to się już zastanawiam czy Alma czasem nie ma psiego ADHD Quote
Recommended Posts