Agnieszka PPP Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Witam Was miłym wieczorkiem:p Niepokoję sie troszkę bo zauważyłam u Almy jakieś malutkie ze trzy krostki poniżej warg na bodbródku..........:roll: Jak była mała miała taki brzydki wykwit w faflach - brodawczaka:roll: oby się to nie wracało:placz: Quote
Kate I Luka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Poproszę o zbliżenie obroży:p;) Moja siostra jest normalnie zboczona chyba:eviltong: :eviltong: :eviltong: Witajcie Almusie ;) Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Moja siostra jest normalnie zboczona chyba:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Mam mały ,,skręt" psychiczny na tym punkcie :evil_lol: Cześć :p Quote
Agnieszka PPP Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Witam wieczorkiem miluśkim :p Dziś mieliśmy prawdziwy dzień wiosenny no cudownie dziś było u nas:loveu: :p Wleciała nam do domu ćma no i Alma za nią.......... Quote
Agnieszka PPP Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 majoka napisał(a):będzie niedobra ciema sunię denerwowac No jasne :mad: Tylko sunia nie wie że pewne latające stworki gryzą:evil_lol: :evil_lol: Latem zeszłego roku miała dwa razy pyśke ala dynia:shake: :crazyeye: Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ona jest po prostu przepiękna:loveu: :loveu: Daj mi ją, nie żartuję:razz: Aga daj zbliżenie tej obróżki, jak możesz:cool3: Quote
Agnieszka PPP Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Ona jest po prostu przepiękna:loveu: :loveu: Daj mi ją, nie żartuję:razz: Aga daj zbliżenie tej obróżki, jak możesz:cool3: OKi zaraz zrobie zdjęcie:p Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):OKi zaraz zrobie zdjęcie:p THx:loveu: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Byłam w sklepie po smaczki dla Almy i zobaczyłam własnie ten zestaw i zakupiłam....Mam fiżka na punkcie pomarańczu:loveu: :loveu: Rudego......... Quote
drzalka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Siema... komplecik super.. mialam nawet kiedys chętke na niego :P Quote
Medorowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Super:loveu: Też się ostatnio nad nią zastanawiałam - teraz to tylko kwestia czasu ;) Quote
Kate I Luka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Agnieszka PPP napisał(a): Wleciała nam do domu ćma no i Alma za nią.......... A mój wariat wczoraj po szybie gonił muchę... Nie zauważyłam, a po chwili już ja mamlał, i połknął :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts