Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Właśnie byłam świadkiem jak mój mąż razem z Almą rozerwali miśka :evil_lol:ciekawe kto posprzata bo wszędzie pełno waty z miśka:mad: :mad: A to był spory miś

Przypuszczam że Ty będziesz sprzątać:diabloti: :evil_lol:

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Właśnie byłam świadkiem jak mój mąż razem z Almą rozerwali miśka :evil_lol:ciekawe kto posprzata bo wszędzie pełno waty z miśka:mad: :mad: A to był spory miś

Przypuszczam że Ty będziesz sprzątać:diabloti: :evil_lol:

Posted

Tak sobie w wolnych chwilach przeglądam psie strony..........Bardzo ale to bardzo chciałabym jeszcze jednego fafluna....chyba stałam sie bokseromaniaczką:evil_lol: :diabloti: Marzy mi sie pręgowana sucz bardzo ciemna z dobrej hodowli:loveu: :loveu: Ale jak mam przekonać domowników??

Posted

Ja też marzę o jeszcze jednym faflunie :loveu: :loveu:
O takim umaszczeniu, jak Medor, tylko, że tym razem z hodowli (nawet mam już jedną taką na oku...:razz: );)
Wiem, że za około 4-5 lat kolejny faflak pojawi się napewno, ale na dzień dzisiejszy, za dużo planów mam na przyszłość i nie wiem, czy podołałabym takiemu wyzwaniu :roll:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Myślę że i u mnie też pojawi sie jeszcze jedna sucz....no i tym razem z rodowodem:loveu: :loveu: Już widzę dwie panny na moim domowym wybiegu:eviltong: :p

Ja też widzę...dwa rozerwane misie, dwie humorzaste "zacieczkowane", podwójny bałagan... i... podwójne radosne powitalne wylizywanie:razz:.

Posted

Witam Was:p wieczorkiem u nas bardzo zimnym i mokrym:placz: Jakieś chorubsko mnie rozbiera...........

Ciebie też??? ja już drugi dzień walczę z tym by całkiem niezaniemóc :shake:

Posted

Doberek:p chorubsko mi mija,witaminki mnie jednak uodparniają:p Susz moja śpi a ja buszuję po necie..........Musze jakieś fotki Almy wkleić ale nie dziś.Pozdrowianka dla Was i Waszych psiaczków;)

Posted

Doberek:p chorubsko mi mija,witaminki mnie jednak uodparniają:p Susz moja śpi a ja buszuję po necie..........Musze jakieś fotki Almy wkleić ale nie dziś.Pozdrowianka dla Was i Waszych psiaczków;)

I nawzajem;) ;) ;) :p