bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Właśnie byłam świadkiem jak mój mąż razem z Almą rozerwali miśka :evil_lol:ciekawe kto posprzata bo wszędzie pełno waty z miśka:mad: :mad: A to był spory miś Przypuszczam że Ty będziesz sprzątać:diabloti: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Właśnie byłam świadkiem jak mój mąż razem z Almą rozerwali miśka :evil_lol:ciekawe kto posprzata bo wszędzie pełno waty z miśka:mad: :mad: A to był spory miś Przypuszczam że Ty będziesz sprzątać:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='bonita']Przypuszczam że Ty będziesz sprzątać:diabloti: :evil_lol: Ja również tak przypuszczam:cool3: :cool3: :lol: I pewnie dlatego jeszcze Was nie ma:razz: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 bokserkowa galeryjka :loveu: Piękny piesek :loveu: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hejo aga, Mizianko od .. i całuski śle Lenka :D Quote
Agnieszka PPP Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Witam ;) Patrzcie jak słodko wczoraj spała po kąpieli.......:lol: Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hej.. alesłodziak.. po kąpieniu.. pewnie smierdziala bardziej niz przed myziem :D:D Quote
Agnieszka PPP Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Tak sobie w wolnych chwilach przeglądam psie strony..........Bardzo ale to bardzo chciałabym jeszcze jednego fafluna....chyba stałam sie bokseromaniaczką:evil_lol: :diabloti: Marzy mi sie pręgowana sucz bardzo ciemna z dobrej hodowli:loveu: :loveu: Ale jak mam przekonać domowników?? Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja też marzę o jeszcze jednym faflunie :loveu: :loveu: O takim umaszczeniu, jak Medor, tylko, że tym razem z hodowli (nawet mam już jedną taką na oku...:razz: );) Wiem, że za około 4-5 lat kolejny faflak pojawi się napewno, ale na dzień dzisiejszy, za dużo planów mam na przyszłość i nie wiem, czy podołałabym takiemu wyzwaniu :roll: Quote
Agnieszka PPP Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Myślę że i u mnie też pojawi sie jeszcze jedna sucz....no i tym razem z rodowodem:loveu: :loveu: Już widzę dwie panny na moim domowym wybiegu:eviltong: :p Quote
drzalka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 heh.. mi tez sie marzy fafluch z dobrej hodowli, ciemny pręgowany z białą maska. ale te marzenia narazie nie dospęłnienia.... Quote
Jagoda1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Myślę że i u mnie też pojawi sie jeszcze jedna sucz....no i tym razem z rodowodem:loveu: :loveu: Już widzę dwie panny na moim domowym wybiegu:eviltong: :p Ja też widzę...dwa rozerwane misie, dwie humorzaste "zacieczkowane", podwójny bałagan... i... podwójne radosne powitalne wylizywanie:razz:. Quote
drzalka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witamy.. i buziaki dla Almy na wstepie :D:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Witam Was:p wieczorkiem u nas bardzo zimnym i mokrym:placz: Jakieś chorubsko mnie rozbiera........... Quote
ferraribox Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Śpiaca królewna? Pozdrowionka od nowych boksików i ich pańci:loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam Was:p wieczorkiem u nas bardzo zimnym i mokrym:placz: Jakieś chorubsko mnie rozbiera........... Ciebie też??? ja już drugi dzień walczę z tym by całkiem niezaniemóc :shake: Quote
drzalka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 SIemka.. oj niedobrze ze choróbsko łapie.. Aga niezapomnij o Niedzielnym spotkaniu ::mad: Quote
Agnieszka PPP Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Doberek:p chorubsko mi mija,witaminki mnie jednak uodparniają:p Susz moja śpi a ja buszuję po necie..........Musze jakieś fotki Almy wkleić ale nie dziś.Pozdrowianka dla Was i Waszych psiaczków;) Quote
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Doberek:p chorubsko mi mija,witaminki mnie jednak uodparniają:p Susz moja śpi a ja buszuję po necie..........Musze jakieś fotki Almy wkleić ale nie dziś.Pozdrowianka dla Was i Waszych psiaczków;) I nawzajem;) ;) ;) :p Quote
caroolcia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] ach jaka dostoja damulka! Buziaczki ;) Quote
Recommended Posts