Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was serdecznie;) My dziś z Almą poszalałyśmy na polku i odziwo mnie zaskoczyła.........aportowała na medal bez zaczepek:multi: :multi: Nie buntowała się i ładnie piłeczke dawała:crazyeye: :crazyeye: Aż miło....U nas dziś zimno było---brrr.

Posted

No to gratulujemy:cool3: :cool3: U nas też dziś było aportowanie, a wyglądało mniej więcej tak; ja rzucam, Medek łapie, a potem ,,co mi zrobisz jak mnie złapiesz":diabloti: ;)

Posted

Alma też tak zazwyczj robi:evil_lol: co mi zrobisz jak mnie złapiesz a do tego jeszcze skacze na mnie:mad: :mad: No a dziś mnie zaskoczyła i pewnie jeszcze nie raz mnie zaskoczy-oby pozytywnie;) Naprzykład bardzo podoba sie moim domownikom jak Mała około 15 godzinki już zagląda czy pańcia nie wraca z pracy,siedzi w kąciku płotu i czeka-zawsze jest jak wracam z pracy:lol: Czyżby Sucz wyczuwała czas???

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Alma też tak zazwyczj robi:evil_lol: co mi zrobisz jak mnie złapiesz a do tego jeszcze skacze na mnie:mad: :mad: No a dziś mnie zaskoczyła i pewnie jeszcze nie raz mnie zaskoczy-oby pozytywnie;) Naprzykład bardzo podoba sie moim domownikom jak Mała około 15 godzinki już zagląda czy pańcia nie wraca z pracy,siedzi w kąciku płotu i czeka-zawsze jest jak wracam z pracy:lol: Czyżby Sucz wyczuwała czas???

Coś w tym jest:p Moje psy robią tak samo:p :p A kiedyś nawet na ten temat oglądałam reportaż:cool3:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):

Pewno że wyczuwa kiedy wracasz, wiele psiaków tak robi:loveu::loveu::loveu:

Posted

heh... umnie tez.. Lena nawet pamieta i wyczuwa chyba kiedy przychodze wczesniej z es zkoly a wjakie dni poznije.. np. od poniedzialku do srody, przychodz eok 16, to jak ja wracam, patrze na okno, A tam panna z welonem na głowie czeka na mnie i wygląda :D...a czwartek piątek o 13 jestem, tez Lena z firanką na głwie cieszy sie :D:P

Posted

:eviltong: :eviltong: Alma często tak języczek do mnie wystawia:loveu: :loveu: A ja go łapię:evil_lol: Ciekawe ile da mi pospać rano bo na tygodniu to mam ją za budzika:lol: No a jutro wolny dzień........