Agnieszka PPP Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Myślę że tak właśnie jest jak piszesz.Alma najbardziej sie stawia do mnie- ona wie że ja jestem jej pańcią.....Jak jest jej żle,coś jej dolega,mój mąż ją przestawia wtedy przychodzi do mnie,siada,szuka jakiegoś schronienia....To bardzo uparta sucz i bardzo mądra.Odnośnie tego dzisiejszego zdarzenia-odziwo jakby zrozumiała ze żle zrobiła:p Quote
ferraribox Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Udanego dnia dla mądrej:lol: Almy i jej pańci! Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Doberek Almusie:p Mam nadzieję, że przywieziecie dużo fot ze szkolonka:razz: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 DORRAG napisał(a)::p Cześć Almy:p Niom właśnie ;) Quote
drzalka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hehe .. Agnieszka zalatana w Zabajce na szkoleniu odpoczywa a raczej ciężko pracuje :D:D Quote
Agnieszka PPP Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p Quote
ferraribox Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Fafluny z pańcią pozdrawiają i czekają na fotki:lol: :lol: :lol: Quote
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ja faflunka nie posiadam, ale baaarrrdzo czekam na focie ;) Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p A ja się zastanawiam, czy nie wybrać się na Dni Dobermana:cool3: Będą się odbywać (dosyć) blisko nas, więc:cool3: Chyba się zdecyduje:cool3: Również prowadzone przez Libora:cool3: :multi: Dawj te foteczki, bom siem już doczekać ni mogę:razz: :multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Witam:p Zdjęcia ze szkolenia....SOLO:eviltong: :eviltong: Quote
Agnieszka PPP Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Juz mam dość........Pańciu daj mi spokój......:evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p Ale fajnie spedziliście weekendzik, i oczywiście czekam na dużo fotek:loveu: [quote name='Agnieszka PPP'] Piękna :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jakie sobie profesjonalne szeleczki zakupiliście:cool3: :cool3: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Zachwycona to ona nie jest:evil_lol: ... Ale z niej kawał baby! Quote
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witajcie:p :p No opowiadaj w szczegółach, jak było i więcej fotek :multi: :multi: Quote
Agnieszka PPP Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p Quote
ferraribox Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Było świetnie:multi: :multi: .Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p Udanego tropienia:lol: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hejka !!! Super, że wam sie wzystko udało :multi::multi::multi: Madziu - też zwróciłam uwage na te szeleczki ;) Quote
Recommended Posts