Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę że tak właśnie jest jak piszesz.Alma najbardziej sie stawia do mnie- ona wie że ja jestem jej pańcią.....Jak jest jej żle,coś jej dolega,mój mąż ją przestawia wtedy przychodzi do mnie,siada,szuka jakiegoś schronienia....To bardzo uparta sucz i bardzo mądra.Odnośnie tego dzisiejszego zdarzenia-odziwo jakby zrozumiała ze żle zrobiła:p

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p

A ja się zastanawiam, czy nie wybrać się na Dni Dobermana:cool3: Będą się odbywać (dosyć) blisko nas, więc:cool3: Chyba się zdecyduje:cool3: Również prowadzone przez Libora:cool3: :multi:
Dawj te foteczki, bom siem już doczekać ni mogę:razz: :multi:

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']Witajcie:p ;) Weekendzik szkoleniowy wypadł nam rewelacyjnie.Zostałam bardzo pozytywnie nastawiona co do Almy...........Były ślady.........pozorant,nowość dla mnie i Almy.Jestem pod wrażeniem pracy profesjonalistów,mają pięknie pracujące psy.Było świetnie i ciekawie a Alma padnięta odsypa swoją prace:loveu: :p :loveu: Fotek mam sporo i niebawem wstawię.Buziaczki:p

Ale fajnie spedziliście weekendzik, i oczywiście czekam na dużo fotek:loveu:

[quote name='Agnieszka PPP']

Piękna :loveu: :loveu:

Posted

Było świetnie:multi: :multi: poznałam wielu ludzi-profesjonalistów :p Widziałam piękne psy.....no i jestem bogatsza o spore porady:p Almy TA NIBY AGRESJA hmm....to jej charakter,szukanie pchełek tz...iskanie to cecha pozytywna jakby jej miłość do mnie:loveu: :loveu: Skakanie,szczekanie to zaczepka,cheć zabawy i fakt jak np.dziś tak zrobiła wiooo zabaweczka i aporujemy i jest okej:multi: :multi: To młoda Niunia chce sie bawić,będę ją inaczej traktować.Jutro idziemy ćwiczyć ślady....:p