Agnieszka PPP Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Mówię całkiem poważnie...Jak Alma była mała to mój mąż wsadzał ją do miedniczki na polku i tak sobie siedziała:evil_lol: :evil_lol: bo chciała:evil_lol: Mydełko raz ukradła i zjadła:mad: :mad: A teraz tylko czeka kiedy pan wróci i powie myjemy Alme:p bo ja nie mam siły jej wsadzać do wanny....została nam tylko miednica:lol: Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']Mówię całkiem poważnie...Jak Alma była mała to mój mąż wsadzał ją do miedniczki na polku i tak sobie siedziała:evil_lol: :evil_lol: bo chciała:evil_lol: Mydełko raz ukradła i zjadła:mad: :mad: A teraz tylko czeka kiedy pan wróci i powie myjemy Alme:p bo ja nie mam siły jej wsadzać do wanny....została nam tylko miednica:lol: :evil_lol: To zazdroszczę:roll: :roll: :p Quote
DORRAG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Ciekawa jestem jak jest u Was z kąpielą Waszych psiaków?...Maja Alma kocha wodę i łazienkę :lol: :lol: Nie trzeba jej zapraszać-sama sie dobija i czeka na mycie:evil_lol: To mi sie w nie bardzo podoba:loveu: Jak powiem idziemy sie myć to włazi do łazienki i siada grzecznie na dywaniku i czeka...W tym jest świetna,uwielbia zapaszki kremów,mleczek....no czasem ją posamaruję po czole wacikem:evil_lol: No to zazdroszcze, bo u nas Fiona nie lubi się kąpać muszę ją na siłe wkładać do wanny:roll: a i tak tylko czeka na okazje żeby z niej ucieć. Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madzia i medor napisał(a):O to o równe 10kg mniej od kuzyneczka Medorka:p Sister... Ty masz takiego potężnego boksika??? Widzisz, nawet galeryjki swojej biedak nie ma, i nie możemy go podziwiać i komplimentować :-( madzia i medor napisał(a): A ja zresztą wchodzę z nim do wanny, wtedy jest spokojniejszy:evil_lol: :lying: :lying: :lying: takiego czegoś jeszcze nigdy nie słyszałam :evil_lol: DORRAG napisał(a): muszę ją na siłe wkładać do wanny:roll: a i tak tylko czeka na okazje żeby z niej ucieć. nasz tak samo... Myłam go wczoraj, już spłukałam szampon, i miał zostać w wannie i ocieknąć, a ja wyszkoczyłam z łazienki do szafy po ręcznik dla niego. Wracam - a on już stoi na środku łazienki i kapie z niego, i cieknie... że o otrzepanych kroplach nawet na suficie nie wspomnę :shake: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kate I Luka napisał(a):Sister... Ty masz takiego potężnego boksika??? Widzisz, nawet galeryjki swojej biedak nie ma, i nie możemy go podziwiać i komplimentować :-( :lying: :lying: :lying: takiego czegoś jeszcze nigdy nie słyszałam :evil_lol: Ano potężny chłop z niego :grins: :grins: Wchodzę z nim do wnny, ale ja nie zażywam kąpieli:evil_lol: :evil_lol: , choć jak wychodzę, to wyglądam, jakbym też się kąpała:roll: :evil_lol: Wchodzę w ciuchach, w spodenkach i koszulce, a wody jest mało, do połowy łydki :grins: :grins: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Ciekawa jestem jak jest u Was z kąpielą Waszych psiaków?...Maja Alma kocha wodę i łazienkę :lol: :lol: Nie trzeba jej zapraszać-sama sie dobija i czeka na mycie:evil_lol: To mi sie w nie bardzo podoba:loveu: Jak powiem idziemy sie myć to włazi do łazienki i siada grzecznie na dywaniku i czeka...W tym jest świetna,uwielbia zapaszki kremów,mleczek....no czasem ją posamaruję po czole wacikem:evil_lol: Kana tez nie lubi kąpieli, ale stoi w wannie grzecznie jak ciele. Ostatnio spróbowałam ja myc w kabinie i po kapieli byłam chyba bardziej mokra niż ona. :diabloti: Quote
tygra Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 a Tygra lubi się kąpać :), Brenda zapiera się wszystkimi łapami Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Bry wieczór :) Mnie w najbliższych dniach kąpiel Dikiego czeka :p A tłuścioch się zniego zrobił po zimie, jak nie chudy to zaś gruby ehhh.... Quote
Agnieszka PPP Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Witam Dziewczyny;) Nie było mnie TU chwilkę.........mam mało czasu ostatno:placz: :placz: A taka ładna wiosna u nas:p HI ja wczoraj zrobiłam Almie myju myju i tak oto Pani wlazła do naszej sypialni........... Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 A jak... widziała, że Pani i Pan po kąpieli do łóżka się ładują, to się nauczyła :p Quote
Agnieszka PPP Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Tak tak.....pańcia sie myje to i sucz lubi.....pańcia śpi w sypialni to i sucz chce:evil_lol: :evil_lol: A TU przed chwilką wróciła z polka i padła.... Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hihi, jak faknie na dywaniku wygląda :loveu: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jaka fajowska spłaszczona mordusia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Fajna mordzia.lubię ją:loveu: :loveu: Jedziemy na koniec miesiącą tę mordkę przetrzepać na szkolenie.........:evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agnieszka PPP napisał(a): Moja księżniczka:cool3: :cool3: :cool3: :p Quote
drzalka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Super foty, ale ma dywanik... spioszek jeden :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts