Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy:lol: :lol: Dziś mieliśmy piękną pogode....takie ciepełko ze HEJ:multi: :multi: Sucz moja pochłaniała wszelkie wiosenne zapachy....a koty od sąsiada to jej wieczne polowanie:evil_lol: :evil_lol: wklejam kilka fotek;)

• Replies 867
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alma ma szykowne szeleczki:razz: :razz: :razz: :lol:

A u nas dziś ochydna pogoda - padał nawet deszcz ze śniegiem:roll: I bylismy tylko na godzinnym spacerku, jak rzekomo przestało padać:roll: Rzekomo, bo i tak wróciliśmy cały mokrzy:eviltong:

Posted

Pogoda była śliczna,na plusie około 15 stopni...ciepełko:loveu: :loveu: Teraz zaczyna deszcz kropić:shake: :shake: Alma tak fajnie brykała po polku:lol: Normalnie aż chce się żyć:loveu: :loveu: Szeleczki kupiłam najprostrze ale nawet fajnie się w nich prezentuje:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A co ten misiek taki powykręcany:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3:

Misiek jest autorstwa moich koleżanek...miał on coś czerwonego miedzy nogami ale Alma TO załatwiła:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Misiek jest autorstwa moich koleżanek...miał on coś czerwonego miedzy nogami ale Alma TO załatwiła:evil_lol: :evil_lol:

Feministka:diabloti: :diabloti:

Posted

Witamy Wszystkich gorąco:loveu: :loveu: Wczoraj mieliśmy zaplanowany spacer dogo...ale pogoda płata nam figle:placz: :placz: lało,wiało itp.a dziś znów było pięknie:multi: :multi: Po powrocie z pracy oczywiście chwilka dla mnie i mój pupil sie domaga zabaw...idziemy na polko,wzieliśmy piłeczkę i dawaj...Alma zaciecie biegała,dawała piłeczkę i ja niezdara tak wysoko jej zacięłam aż piłeczka zawisła na świeru:evil_lol: :evil_lol: Alma pyta ładnie oczkami co jest???Ty pańcu niezdaro:mad: :mad: Ale biedactwo szukało...jutro piłeczkę odnajdziemy:evil_lol:

Posted

oj zła Pani zła :mad: :diabloti: nokurcze ale nam sie trafilo sobota- pogoda, niedziela leje, a poniedziałek znów pogoda.. no cóż może innym razem sie uda spotkanko zaplanować :D:P.. a i prosimy o fotki :D:D

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Witamy Wszystkich gorąco:loveu: :loveu: Wczoraj mieliśmy zaplanowany spacer dogo...ale pogoda płata nam figle:placz: :placz: lało,wiało itp.a dziś znów było pięknie:multi: :multi: Po powrocie z pracy oczywiście chwilka dla mnie i mój pupil sie domaga zabaw...idziemy na polko,wzieliśmy piłeczkę i dawaj...Alma zaciecie biegała,dawała piłeczkę i ja niezdara tak wysoko jej zacięłam aż piłeczka zawisła na świeru:evil_lol: :evil_lol: Alma pyta ładnie oczkami co jest???Ty pańcu niezdaro:mad: :mad: Ale biedactwo szukało...jutro piłeczkę odnajdziemy:evil_lol:

Hie hie:lol: Ja jak byłam młodsza to sobie podrzucałam smycz i zawisła mi na drzewie (niskim w miarę, lipa czy cóś;) ) a o pomoc poprosiłam pana niższego ode mnie:oops: :evil_lol: Patykiem mu się udało strącić smyczkę:evil_lol: