Agnieszka PPP Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dzień Dobry:multi: U nas zimno,deszcz ze śniegiem pada......brrrrr Quote
Medorowa Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Dzień Dobry:multi: U nas zimno,deszcz ze śniegiem pada......brrrrr U Nas było ładnie, a też się pogoda spier***:angryy: A może jakieś foteczki:razz: Quote
DORRAG Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Dzień Dobry:multi: U nas zimno,deszcz ze śniegiem pada......brrrrr Cześć:p U nas taka sama paskudna pogoda... a wczoraj było tak cieplutko. Quote
drzalka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 witamy i fotki prosimy.. Lena tak nakręcona, ze niemoże sie doczekac weekendu w Wikowyi, bedzie Alma,, czyli wielkie szaleństwo :D Quote
Agnieszka PPP Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='drzalka']witamy i fotki prosimy.. Lena tak nakręcona, ze niemoże sie doczekac weekendu w Wikowyi, bedzie Alma,, czyli wielkie szaleństwo :D Oj będzie szaleństwo...będzie... Quote
drzalka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 oj kurcze racja, sucz ci schudła... ostatnio jak ją widziałam , a było to chocho, to byłą grubsza z deka :D:D, tak trzymać linie Alma :D:D Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć co do schudnięcia moja sunia zaraz po sterylce szczuplutka się zrobiłą ale za to rok później bardzo mi przytyłą niestety i nie mogę jej odchudzic. Także pilnuj jej teraz Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witajcie :multi: :multi: :multi: Mało foteczek coś Almusi :) Już pewnie całkiem doszła do siebie po zabiegu. Buziaki w fafelki :) Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dzieńdoberek!!! miały być foteczki z szalństwa , a ich nie ma :mad: Quote
Jagoda1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 drzalka napisał(a):, tak trzymać linie Alma :D:D Wiosna idzie;) ! Quote
drzalka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Doberek.....spoko.. fotki bedą napewno, bo w niedziele wielkie spodkanie psiaków w RZeszowie... napewno kos wrzóci fotki :D... Quote
Agnieszka PPP Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Witam Was milutko;) w końcu dwa dni wolnego....normalnie nie miałam czasu na neta ostatnio:placz: :placz: A mała wiosne chyba poczuła i szaleje:shake: :shake: Błota w domu co niemiara...bo teściowie moi to jej na wszystko pozwalają:lol: Spacerek mamy zaplanowany w niedziele tak wiec coś popstrykamy;) Quote
Medorowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Paszcza jak u krokodylka:cool3: :cool3: [quote name='Agnieszka PPP'] Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Agnieszka PPP napisał(a): Błota w domu co niemiara...bo teściowie moi to jej na wszystko pozwalają:lol: Pozdrów Teściów:lol: Quote
Imbirka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witajcie:multi: jaka cudna paszczęka:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pokaż ładnie buzię do zdjęcia:loveu: Nieeee......nie chce mi się.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale zrobiła foch:evil_lol: świetna jest:loveu: Quote
Recommended Posts