Agnieszka PPP Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='madzia i medor'] A komu to tak Alma wystawiła język:cool3: :p :p :loveu: Wracalismy wtedy ze spotkania bokserkowego i my jako jedni tam bylismy,była bardzo smutna aż szkoda nam jej było.Mówilam jej od rana że jedziemy do piesków a tu:shake: :shake: tylko konie pooglądała:evil_lol: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O Bokserska galeria w której jeszcze nie byłam:-o Już oglądnełam wszystkie stronki :) Świetne minki robi Twoja Alma:evil_lol: Czy napewno chcesz mnie zostawić samą w domu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekamy na więcej fotek :D Pozdrowionka Quote
Agnieszka PPP Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Tak jasne ale mamy troszke problemów ze zdrowiem Almy.........w piątek czeka nas sterylka........oto Lora Quote
Agnieszka PPP Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 a tu Alma dzis :-o przymiarka ubranka Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gdzie kupiliście to ubranko i za ile, bo my się również do kastracji przymierzamy :roll: :roll: Quote
Agnieszka PPP Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ubranko kupilismy u weta a cena to 25zł,jest z cienkiej bawełny milutkie do siedzenie w domu.........Alma musi juz teraz je nosic bo ma ciąże urojoną i czesto sobie w cycuszki zagladała Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Śliczna była Lora.... A co sie dzieje Almie jeśli mozna spytać?? Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nie doczytałam Twojej odposiwdzi, rozumiem że problemy ze zdrowiem to ciąże urojone Quote
Agnieszka PPP Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 tak ciąża urojona i rozpoznanie ropomacicza Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Minka mówi, że Alma ubrankiem zachwycona nie jest ;) Będziemy trzymać kciuki w piątek. Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witajcie... Śliczna pręgusia :loveu: A na piątek już kciuki zaciskamy. Będzie dobrze. Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mama Almy również sliczna:loveu: , a jaka powaga na twarzy:evil_lol: Pozdrowionka Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 żeby było lepiej widać :) Śliczna pysia :D Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Piękna niunia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Alma jest cudowna!!:loveu: Piekny słodki boksio :D Wytarmoś ode mnie!!! Quote
DORRAG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale cudna suńka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Hej:p Witam Wszystkich a szczególnie własciciela mamy Almy:p :p Trzymajcie mocno kciuki w piątek:placz: :placz: Badania przed zabiegiem wyszły wzorowo-było tylko podejrzenie ropomacicza:multi: A leki zbijają dolegliwość ciążową...czyli jesteśmy na piątek gotowi Quote
Agnieszka PPP Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Bucekk a jak Norka sie czuje??Jak pozostałe rodzenstwo?:p Dziekuje za Alme:loveu: :loveu: Uwielbiamy ją Quote
Ewa_17 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ponownie zawitalismy do galerii slicznej damy :loveu: bedziemy mocno trzymac kciuki za Almunie w piatek, to samo przechodzilismy niecale 3 miesiace temu....napewno wszystko pojdzie gladko i Alma wroci cala i zdrowa na nasze rzeszowskie spaceki :cool3: jeszcze raz mocno pozdrawiamy Amle i jej przemila wlascicielke, trzymajcie sie dziewczyny :B-fly: Quote
leemonca Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jestem pierwszy raz ale napewno nie ostatni!!! kciuki też będę trzymać w piątek!!! bardzo mocno!!! Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja też trzymam kciuki za piątek i prosze o więcej zdjęć :) Quote
Kate I Luka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzieńdoberek :) Trzymamy już powoli na jutro. Bedzie all ok! Quote
Agnieszka PPP Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Witam Wklejam kilka fotek... Quote
Recommended Posts