farfareli Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ze względów prywatnych muszę znaleźć nowy dom dla moich psów. Jest to pies Kastor i Suka Kiris, psy wychowane w kojcu, często wypuszczane, niegroźne o pogodnym usposobieniu. Sytuacja życiowa niestety zmusza mnie do zmiany miejsca zamieszkania i wyklucza zabranie psiaków ze sobą, nad czym cala rodzina ubolewamy. Pies - owczarek niemiecki, suka- miała być owczarkiem:smile: dla nas najpiękniejsza... Więcej informacji na mail. Proszę pomóżcie żeby trafiły w dobre ręce. Farfareli Quote
Patmol Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 robisz im ogłoszenia w internecie? potrzeba naprawdę dużo ogłoszeń koniecznie wklej ich zdjecia i więcej informacji -wiek, szczepienie, sterylizacja i orientacyjnie miasto/najbliższe miasto w którym mieszkasz (w którym sa psy) Quote
farfareli Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Suka nie miała miotów. Szczepione. Pies jako szczeniak przeszedł operację dotyczącą dysplazji stawow biodrowych, podejrzewam, że wówczas lekarz uniemozliwił mu bycie reproduktorem. Suka nigdy nie miala kontaktu z innnymi samcami. Wiek 5 lat. Quote
xmartix Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 a jak sprawy się mają? bo już trochę minęlo czasu Quote
farfareli Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 do bani się mają, właśnie dostałam tel, ze Kastor uciekl z posesji i potracił go samochód. wyrzuty sumienia nie dadza mi spokoju, eh nie wiem jak sunia teraz wytrzyma, zawsze byly razem. Quote
Recommended Posts