Joanna K. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Czy to prawda jest że psiak wrócił z adopcji ? Quote
blackgerl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 o rany... to żeś teraz przywaliła :( oby to nie była prawda Quote
Joanna K. Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 blackgerl napisał(a):o rany... to żeś teraz przywaliła :( oby to nie była prawda Na FB jedna dziewczyna napisała do Mnie że pies jest u niej. Mało z butów nie wyskoczyłam ! Gdy zaczęłam ją o niego wypytywać i żeby wstawiła zdjęcie jego to...napisała do mnie że on jest u niej ale na tablicy ! Masakra. Nieporozumienie. Tylko Ja nie widzę żadnych postów w wydarzeniu, pisanych przez Panią która go adoptowała. Quote
blackgerl Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 ech, to już nie rozumiem, podasz mi link do fb o tym psiaku?? ale pies został adoptowany ze schroniska tylko neiwiadomo gdzi ejest? a ta babka ze zduńskiej woli? to ona napisała ze jest u niej na tablicy?? Quote
Recommended Posts