Joanna K. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Labrador znajduje się w Czartkach Wrzucam relację z opisem psa. Dzisiaj dziewczyna była u niego w odwiedzinach. Zdjęcia będą później Pies wspaniały, idealny do adopcji! trzeba go pokazać:) opis psa: jeśli chodzi o psa, to jest to piękny labrador! biały z domieszką koloru biszkoptowego na grzbiecie , na koncu ogona i uszach. jest ogromny ma duży łeb i nadwagę. pies z typu, zjada wszystko co napotka na drodze. jest teraz na karmie specjalnej karmie dla "spaślaków" bardzo przyjacielski i ruchliwy, ciekawski. po tym jak wyjadł każde ziarenko z miski( podobno godz temu był karmiony) zaczął interesowac się ludzmi i głaskami. mruczał z zadowolenia przy tarmoszeniu z innymi psami i sukami dogaduje sie bardzo dobrze, reakcja nieznana na koty, na obcych raczej obojetny, poźniej jak sie zorientował ze może załapać sie na głaskanie to już prawie nie odchodził ode mnie. trochę ciągnie na smyczy. stan psa: ok 4-5 lat, zdrowy (jedyny problem to otyłość ) po badaniach wet. zaszczepiony. wykastrowany.gotowy do adopcji. historia psa: krotka, został wzięty ze schroniska w Zduńskiej Woli miesiąc temu. tam był w boksie z ok 10 psami, teraz jest z jedną suczką. podobno były w jego histori jakies incydenty z biciem, ale nie stwierdzono żadnych fobii u niego, ale tez specjalnie go nie testowano w tym kierunku. adopcja: gotowy do adopcji, adopcja bez opłat, pani powiedziała ze ludzie przynoszą rózne rzeczy dla psów i kotów, zabawki, karmy itp. przed przyjazdem po niego warto zadzwonić czy jeszcze jest. schronisko podobno ma najwyższą wyadoptywalność w Polsce. miejsce: schronisko Czartki schronisko jest nowe, otwarte niecałe 2 lata temu, tak jak widziałam mają bardzo dobre warunki, dbają o psy, wyprowadzają na spacery, pani ktora ze mną rozmawiała bardoz sympatyczna, konkretna i sensowna. Jest szansa żeby mu pomóc ? Szukamy DT ! dzisiejsze foty Kochani pomóżcie !!! :razz: Edited February 15, 2012 by Joanna K. Quote
Joanna K. Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Podnoszę Cię przystojniaku bo spadłeś na 4 stronę ;) Nikt tu nie zagląda do Nas :( Quote
beta ata Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Taki piekny, "rasowy", zdrowy pies moze zostac adoptowany zanim zoorganizuje sie dt... Choc to oczywiście różnie bywa. Quote
Joanna K. Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Marzę o adopcji dla niego, niech go ktoś wypatrzy,:razz: DT też szukamy w międzyczasie :cool3: Quote
dexterka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Czartki są w woj,łódzkim?? Zrobię mu tablicę.pl i gumtree. Potrzebuję numeru kontaktowego do ogłoszenia:) Quote
Joanna K. Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='dexterka']Czartki są w woj,łódzkim?? Zrobię mu tablicę.pl i gumtree. Potrzebuję numeru kontaktowego do ogłoszenia:) Dzięki wielkie. Jak znajdę chwilę to też mu porobie ogłoszenia. Kontakt na schronisko: miejsce: schronisko Czartki 49 B koło Sieradza. tel 438283646 ; 513049167 dexterka dzięki że jesteś :) Quote
dexterka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 dexterka napisał(a):Czartki są w woj,łódzkim?? Zrobię mu tablicę.pl i gumtree. Potrzebuję numeru kontaktowego do ogłoszenia:) ogłoszenia zrobione:)) Quote
Joanna K. Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 dexterka napisał(a):ogłoszenia zrobione:)) Super, wielkie dzięki :) Quote
abilab Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kurcze naprawde jest piękny wyskakuj przystojniaczku Quote
panbazyl Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jestem do odwiedzania :) śliczny piechol :) Quote
Joanna K. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 panbazyl napisał(a):jestem do odwiedzania :) śliczny piechol :) Dziękujemy slicznie :) Quote
dexterka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 mam nadzieję, że telefony się urywają w sprawie adopcji... Quote
nathaliena Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 cześć przystojniaku, masz jakieś ogłoszenia? Quote
Bazyliszek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Zapraszam na bazarek 50 ogłoszeń 10 zł http://www.dogomania.pl/threads/222664-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-01.03.2012 Quote
Joanna K. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Bazyliszek']Zapraszam na bazarek 50 ogłoszeń 10 zł http://www.dogomania.pl/threads/222664-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-50-og%C5%82osze%C5%84-10-z%C5%82-do-01.03.2012 Zamówiony pakiecik :) Quote
blackgerl Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 dzień dobry przystojniaczku:) mam nadzieje ze opis jest dość konkretny ;) napisałam wszystko co wiedziałam ;) i trzymam kciuki!!! Quote
Joanna K. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 blackgerl napisał(a):dzień dobry przystojniaczku:) mam nadzieje ze opis jest dość konkretny ;) napisałam wszystko co wiedziałam ;) i trzymam kciuki!!! Jest bardzo konkretny ;) Dzięki Tobie wiadomo coś o psiaku.Dzięki za wizytę u niego :) Teraz ma większe szanse na domek. Potrzebny tylko tekst do ogłoszeń, a Ja do tego nie mam głowy :( Quote
blackgerl Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 no tak, kurcze, nie które babki to umieją tak napisać ze chwyta za serce. ja tylko taki konkretny test jak przedstawia powyżej ;) kurcze psiak super, mam nadzieje ze znajdzie szybciutko domek:) musze zapytac sąsiada czy by nie chciał drugiego, bo już ma dokłądnie taką samą suczkę:) była by cudowna parka :D tylko obawiam sie ze już mają dosyc jej rozrabiania i wędrówek, by wziąść jeszcze jednego drubaska rozrabiaska ;) ich labradorka chodzi po płocie jak kot i towarzyszy mi przy każdym spacerze, włazi do innych psiaków na podwórko i takie tam, ale jest prze słodka i urocza, wiec nikt sie na nia nie wscieka, a moja vickusia ma przynajmniej wycisk na spacerku :D myślałąm ze taki biały labrador to biały, a biszkoptowy to taki kremowy? ale ja tam sie nie znam na tej rasie.... Quote
Joanna K. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Labek chodzący po płocie ? Chciałabym to zobaczyć :D Te biszkoptowe to mają różne kolory sierści, są prawie białe i te bardziej przypieczone. Oczywiście czarne i czekoladowe :) Quote
Joanna K. Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Jego wydarzenie na FB. Zapraszam :) http://www.facebook.com/events/244020759014274/ Quote
Recommended Posts