Lolalola Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='pumka1990']Hop do góry Aronku ;) Znamy się osobiście i wiesz, że życzę Ci jak najlepiej ;) Przepraszam za spam... ale czy mogę mieć prośbę do Was Cioteczki? Chodzi o sunie z tego samego schroniska co Aron... okazało się, że ma złośliwego raka wątroby.. prawdopodobnie już z przerzutami... ma mało czasu.. nie wiemy czy będzie to dzień, tydzień, czy miesiąc... ale sunia ma policzone dni ;( Szukamy Jej domu na dożycie! Zasługuje na to... Mieszka w schronisku od 2005 roku :( Wątek Fanty: http://www.dogomania.pl/threads/223046-7-letnia-FANTA-z-nowotworem-w%C4%85troby-szuka-domu-na-OSTATNIE-DNI-%C5%BBYCIA straszne,straszne ,straszne co piszesz o suni........nie moge pomoc,nie mieszkam w polsce......serce peka.............:(:(boje sie zajrzec na watek nawet,bo strasznie zle znosze takie historie:( Quote
Tymonka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Przepraszam , że się uniosłam , ale chyba mi nerwy puściły , jeden z moich podopiecznych walczył o życie , ostatni tydzień nie myślałam o niczym innym tylko jak go ratować i chyba musiałam jakoś odreagować (na szczęście nasz Momo cudem zdrowieje ) :) Dziewczyny napiszcie do Figu ona regularnie jeździ na trasie Warszawa Tomaszów , wozi psiaki , może będzie mogła pomóc :) Quote
karolina175 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Niestety wczoraj nie udalo mi sie porozmawiac z Patrycja:( Moze dzisiaj sie uda wiec odrazu bede pisala do cioci Figu :) Quote
iwonamaj Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 O właśnie Figu...Ona wiozła mi kota kiedyś do Warszawy...Jest chętna i niezawodna. Napiszcie do niej, pewnie nie odmówi... Quote
karolina175 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Z tego co mi napisala Patrycja w nocy Arona odbierze kobieta z fundacji i zawiezie do Ani :) Dzisiaj dogadam z nia szczegoly:) Quote
karolina175 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 iwonamaj napisał(a):Malutko ma Aronek deklaracji... Niestety tak:( Lecz jak bedziemy zwlekac z oddaniem go do hotelu Ania znajdzie innego psiaka itak juz 3 tygodnie trzyma miejsce dla niego... WIec nie iwem co robic:( Na poczatek mozna by ratowac sie bazarkami ale co dalej? Quote
Martika&Aischa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 karolina175 napisał(a):Niestety tak:( Lecz jak bedziemy zwlekac z oddaniem go do hotelu Ania znajdzie innego psiaka itak juz 3 tygodnie trzyma miejsce dla niego... WIec nie iwem co robic:( Na poczatek mozna by ratowac sie bazarkami ale co dalej? Karolinko jest miejsce wolne więc niech Aronek jedzie :) deklaracje musimy uzbierać ....trzeba rozesłać trochę wątek i poprosić o wsparcie .... Z Iwonką na pewno jakiś bazarek dla Aronka zorganizujemy ;) chociaż tak pomożemy. Quote
karolina175 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Psa zawiozła by kobieta z fundacji, wiec moze jechac juz ale nie mamy calych 500zl zeby zapłacic teraz Ani za hotel odrazu. Quote
karolina175 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wraz z Patrycja podjelysmy decyzje ze Aron jedzie do Ani do hoteliku:) Tylko dogadam szczegoly z Pania z Fundacji i moze jechac:) Jutro bede dzwonila do Ani zeby omowic szczegoly :D Quote
Lolalola Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 a poloweczki na razie za hotelik nie mozna dac??? tak sie ciesze,ze Aronek bedzie w hoteliku;) Kochane!!!trzeba na maxa wysylac setki pw,ja wiem co mowie bo nieraz to na swoich psiakach przerabialam,siedzialam nocami i slalam,ale cel osiagnelam;) Quote
Tymonka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Lolalola napisał(a):a poloweczki na razie za hotelik nie mozna dac??? tak sie ciesze,ze Aronek bedzie w hoteliku;) Kochane!!!trzeba na maxa wysylac setki pw,ja wiem co mowie bo nieraz to na swoich psiakach przerabialam,siedzialam nocami i slalam,ale cel osiagnelam;) U mnie nie płaci się od razu , rachunek wystawiam 30/31 każdego miesiąca i jest 7 dni na zapłacenie go :) Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No to trzeba się spiąć i niech chłopak jedzie jak najprędzej ;) Quote
karolina175 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ja sie spinam jak moge lecz nie moge skontaktowac sie z ta kobieta z Fundacji kiedy moze zawiesc Arona.... Jak tylko bede wiedziala kiedy odrazu napisze ale mysle ze w tym tygodniu napewno :) Quote
karolina175 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No to mamy znowu problem Pani z fundacji teraz nie zabierze Arona z Palucha gdyz jest chora od 27 idzie do szpitala. Chyba ze ktos inny obierze Arona z Palucha i znajdziemy inna osobe do transportu. Nie wiem jak myslicie wstrzymac sie i szukac innego hotelu? Bo wiem ze Ania nie moze tyle czekac. Czy szukac kogos innego kto by go zabral i przewiozl do Ani tylkow tedy nie wiem czy pies bedzie zaszczepiony i odrobaczony a ja nie jestem w stanie tego zalatwic :( Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 karolina175 napisał(a):No to mamy znowu problem Pani z fundacji teraz nie zabierze Arona z Palucha gdyz jest chora od 27 idzie do szpitala. Chyba ze ktos inny obierze Arona z Palucha i znajdziemy inna osobe do transportu. Nie wiem jak myslicie wstrzymac sie i szukac innego hotelu? Bo wiem ze Ania nie moze tyle czekac. Czy szukac kogos innego kto by go zabral i przewiozl do Ani tylkow tedy nie wiem czy pies bedzie zaszczepiony i odrobaczony a ja nie jestem w stanie tego zalatwic :( miejsce w dobrym hotelu jest ciezko znalesc!!:(zrobilabym wszystko zeby zabrac Aronka jak najszybciej,wiem,ze mozliwosci sa ograniczone...ale jest troche cioteczek w Wawie,moze da sie cos zorganizowac......kurcze szkoda,ze sie tak pokomplikowalo:( Quote
karolina175 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Napisalam juz do dziewczyn ktore chodz an Palucha czy moga go z tamtad wyciagnac:) Chcialam skontaktowac sie z Figu czy by go zawiozla lecz nie moge jej znalesc bo cos dogo szwankuje :( Moze ktoras z was ma na nia namiar? Quote
Beat2010 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Na wyjściu z palucha psy dostaja piguły na robaki, ksiązeczkę, sa szczepione ( jakiś czas temu zapewne) i jest to wpisane, Quote
karolina175 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Beat2010 napisał(a):Na wyjściu z palucha psy dostaja piguły na robaki, ksiązeczkę, sa szczepione ( jakiś czas temu zapewne) i jest to wpisane, No to super teraz tylko potrzbna osoba ktora wyciagnie psa i osoba ktora zawiezie :) Zaczynam poszukiwania :) Pani z Fundacji nakierowuje tez na to zeby zamiast Arona wyciagnac z Palucha Bulika bo grozi mu eutanazja:( Quote
Lolalola Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 karolina175 napisał(a):No to super teraz tylko potrzbna osoba ktora wyciagnie psa i osoba ktora zawiezie :) Zaczynam poszukiwania :) Pani z Fundacji nakierowuje tez na to zeby zamiast Arona wyciagnac z Palucha Bulika bo grozi mu eutanazja:( o matko i co teraz......? Quote
karolina175 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Sprobujemy tez Bulik wyciagnac jak sie uda :) Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Chciałybyśmy pomóc wszystkim psiakom :( tylko za co ? :( wciąż za mało domów które chciałyby przygarnąć te psie bidy :( Ech....życie ... Quote
Recommended Posts