Beat2010 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) zaproście Iwna5702 na wątek , ona była z nim pare razy na spacerze, coś więcej napisze, to duży pies o śmiesznym wyglądzie, trudno doszukiwac się jakiejs rasy :evil_lol: , a dziadziem wcale nie jest :) Edited February 8, 2012 by Beat2010 Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 karolina175 napisał(a):Ja bede wpisywala w 2 poscie :) Jak cos Patrycja sobie wpisze w 1 to usune :) No to super :) Najlepiej zagospodarować właśnie drugi post na rozliczenia i deklaracje :) wtedy nic nie umknie ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Proszę się częstować ....Banerek dla Aronka wykonany przez niezawodną ciocię Fochu :loveu: Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):No to super :) Najlepiej zagospodarować właśnie drugi post na rozliczenia i deklaracje :) wtedy nic nie umknie ;) Ja sie pomylilam i mam 3 post Iwonka ma 2 wiec ona moze prowadzic deklaracje :) Dzieki wielkie za banerek :) Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 karolina175 napisał(a):Ja sie pomylilam i mam 3 post Iwonka ma 2 wiec ona moze prowadzic deklaracje :) Dzieki wielkie za banerek :) Ciocia napisz do moda o zwolnienie drugiego postu ;) Quote
iwonamaj Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ojej, co ja mam robić? Ja się nie znam... Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 iwonamaj napisał(a):Ojej, co ja mam robić? Ja się nie znam... Ja bede prowadzila watek deklaracji i rozliczen tylko poprosze moderatora o zwolnienie Twojego watku :) Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Poprosilam jeszcze zeby moderator przeniusl watek na wojewodztwo mazowieckie :) Quote
magdyska25 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 zapiszę wątek- kojarzę psiaka ze schroniska. Quote
Lolalola Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 jestem na zaproszenie..... jestem dosyc splukana finansowo w tym miesiacu i moglabym sie moze dolozyc ale od nastepnego.....moze ogloszonka wykupie co? strasznie smutna ta haistoria:(...jaki i wiele innych.... ale mnie ktos rozbawil z bullterierkiem,wlasnie patrze na mojego buliona i tak mi sie chce smiac;);)gdzie On bidulek ma cos z bulionka?hahhahhah;) Quote
Lolalola Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 pozyczylam sobie tez banerek;) aalllleeee musze przyznac,ze uszorki ma sterczace jak moj bulion:) Quote
Beat2010 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 magdyska25 napisał(a):zapiszę wątek- kojarzę psiaka ze schroniska. on jest w nowych boksach na tyłach geriatrium Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Lolalola napisał(a):jestem na zaproszenie..... jestem dosyc splukana finansowo w tym miesiacu i moglabym sie moze dolozyc ale od nastepnego.....moze ogloszonka wykupie co? strasznie smutna ta haistoria:(...jaki i wiele innych.... ale mnie ktos rozbawil z bullterierkiem,wlasnie patrze na mojego buliona i tak mi sie chce smiac;);)gdzie On bidulek ma cos z bulionka?hahhahhah;) No tak mi sie jakos skojarzylo z bullinkiem :D Chyba te uszy stojace tak dzialaja :D Ogłoszenia ja mu zrobie, nie trzeba wykupywac ale bardzo dziekujemy :) Quote
patrycja100 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Witajcie, jak sie ciesze ze tu jestescie, ze piszecie. Aronek tak mi zapadl w serce, po prostu musi nam się udać. Jego ogloszenie wisi na jednej stronie koło ogłoszenia Fruzi... Widuje go moze ktos z Was obecnie i wie w jakiej jest kondycji? Ma juz wolontariusza? Tak bardzo bym chciala by tak jak Fruzia mogl opuscic Paluch. Quote
patrycja100 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) A jego banerek jest piękny. I ma juz Facebooka, dziekujemy :) Edited February 8, 2012 by patrycja100 Quote
Beat2010 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='patrycja100']Witajcie, jak sie ciesze ze tu jestescie, ze piszecie. Aronek tak mi zapadl w serce, po prostu musi nam się udać. Jego ogloszenie wisi na jednej stronie koło ogłoszenia Fruzi... Widuje go moze ktos z Was obecnie i wie w jakiej jest kondycji? Ma juz wolontariusza? Tak bardzo bym chciala by tak jak Fruzia mogl opuscic Paluch. jest w dobrej kondycji, conajmniej 2 osoby z nim wychodza na spacery, nie jest to zapewne co tydzień, ale więcej może napisze Iwonka jak pojawi sie na watku Quote
patrycja100 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Beat dziekuje za wiadomosc. Pociesza mnie ze ma chociaz czasem spacer i jest w dobrej kondycji, ze ma teraz wolontariuszy. Mam nadzieje ze szybko uzbieramy na hotelik. A nie wiesz moze czy dostaje juz kosci? I dlaczego jego szanse na adopcje na Paluchu spadly prawie do zera, jak pisze w ogloszeniu? Na stronie Palucha tez ma ogloszenie ze jest do adopcji? Paluch go nam wyda? Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Prawie nikt nie zajrzal :( Nikt nie zdeklarowal ale szkoda :( Quote
Lolalola Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 .............ja dam 10 zl....na dobry poczatek,ale wplace dopiero w marcu....ok?szkoda psiaka:( Quote
karolina175 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Lolalola napisał(a):.............ja dam 10 zl....na dobry poczatek,ale wplace dopiero w marcu....ok?szkoda psiaka:( Super bardzo dziekujemy :) Quote
Recommended Posts