Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

zaproście Iwna5702 na wątek , ona była z nim pare razy na spacerze, coś więcej napisze, to duży pies o śmiesznym wyglądzie, trudno doszukiwac się jakiejs rasy :evil_lol: , a dziadziem wcale nie jest :)

Edited by Beat2010
  • Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
No to super :) Najlepiej zagospodarować właśnie drugi post na rozliczenia i deklaracje :) wtedy nic nie umknie ;)

Ja sie pomylilam i mam 3 post Iwonka ma 2 wiec ona moze prowadzic deklaracje :) Dzieki wielkie za banerek :)

Posted

jestem na zaproszenie.....
jestem dosyc splukana finansowo w tym miesiacu i moglabym sie moze dolozyc ale od nastepnego.....moze ogloszonka wykupie co?
strasznie smutna ta haistoria:(...jaki i wiele innych....
ale mnie ktos rozbawil z bullterierkiem,wlasnie patrze na mojego buliona i tak mi sie chce smiac;);)gdzie On bidulek ma cos z bulionka?hahhahhah;)

Posted

Lolalola napisał(a):
jestem na zaproszenie.....
jestem dosyc splukana finansowo w tym miesiacu i moglabym sie moze dolozyc ale od nastepnego.....moze ogloszonka wykupie co?
strasznie smutna ta haistoria:(...jaki i wiele innych....
ale mnie ktos rozbawil z bullterierkiem,wlasnie patrze na mojego buliona i tak mi sie chce smiac;);)gdzie On bidulek ma cos z bulionka?hahhahhah;)

No tak mi sie jakos skojarzylo z bullinkiem :D Chyba te uszy stojace tak dzialaja :D
Ogłoszenia ja mu zrobie, nie trzeba wykupywac ale bardzo dziekujemy :)

Posted

Witajcie, jak sie ciesze ze tu jestescie, ze piszecie. Aronek tak mi zapadl w serce, po prostu musi nam się udać. Jego ogloszenie wisi na jednej stronie koło ogłoszenia Fruzi... Widuje go moze ktos z Was obecnie i wie w jakiej jest kondycji? Ma juz wolontariusza? Tak bardzo bym chciala by tak jak Fruzia mogl opuscic Paluch.

Posted

[quote name='patrycja100']Witajcie, jak sie ciesze ze tu jestescie, ze piszecie. Aronek tak mi zapadl w serce, po prostu musi nam się udać. Jego ogloszenie wisi na jednej stronie koło ogłoszenia Fruzi... Widuje go moze ktos z Was obecnie i wie w jakiej jest kondycji? Ma juz wolontariusza? Tak bardzo bym chciala by tak jak Fruzia mogl opuscic Paluch.

jest w dobrej kondycji, conajmniej 2 osoby z nim wychodza na spacery, nie jest to zapewne co tydzień, ale więcej może napisze Iwonka jak pojawi sie na watku

Posted

Beat dziekuje za wiadomosc. Pociesza mnie ze ma chociaz czasem spacer i jest w dobrej kondycji, ze ma teraz wolontariuszy. Mam nadzieje ze szybko uzbieramy na hotelik. A nie wiesz moze czy dostaje juz kosci? I dlaczego jego szanse na adopcje na Paluchu spadly prawie do zera, jak pisze w ogloszeniu? Na stronie Palucha tez ma ogloszenie ze jest do adopcji? Paluch go nam wyda?