Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wierze w reinkarnację, nie tylko wie ze zaglądamy, ale urodzi sie znowu, być może już nie jako piesek...az urodzi się jako człowiek. Reinkarnacja bardzo do mnie przemawia...nic się nie kończy.

• 1 month later...
Posted

Pamiętacie o Aronie? :( Zrobiła się ładna pogodna, mógłby sobie teraz biegać i cieszyć się ze słońca... Zycie jest okrutne... Nie ma tez naszego Yorka Barbie, który tak lubił wylegiwać się na słońcu i wdychać noskiem powietrze...Smutno mi jak o tym myślę...

Posted

pamietamy o wszystkich psiakach,ktore nam odeszly....................mam nadzieje,ze tam jest im znacznie lepiej niz tu na ziemskim
padole...........odpoczywaj Aronku....

• .............................................................................................................................................

wiem,ze sie nie pogniewasz Aronku, bo to na pomoc innemu psiakowi,wiec pozwole sobie zaprosic cioteczki na super bazarek !!!ciuszkowo,kosmetyczno,bizuteryjny..........ZAPRASZAM!!!!
    http://www.dogomania.pl/forum/threads/240406-Made-in-UK-!!!-Dla-Maksia-do-10-03-2013

• 2 months later...