Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie by bylo przeniesc Arona do domu tymczasowego... Bo w hoteliku ma ten boks, a ja bym wolała by mieszkał przy czlowieku. Jednak dt brak... prosze jak macie na oku jakis fajny dt w Warszawie i okolicach ktory by mogl przyjac Arona to dajcie znac. Aron nadal nie pozbyl sie tej apatii jaka mial w schronisku, chociaz na pewno jest szczesliwszy....ale wciaz zamkneity w sobie, jemu chyba potrzebne jest to by zamieszkal w domu z czlowiekiem a nie w boksie. Mimo tego ze hoteliku ma wybieg,spacery i dobra opieke.

Posted

Nie miałam teraz głowy, ale chciałabym przeniesc Arona do dt z hotelu i jak wroci pani z fundacji to mamy o tym rozmawiac, mialam go tez odwiedzic....Ale smutno bo nasz york jest w tragicznym stanie, nerki juz prawie nie pracuja i przestaly dzialac kroplowki dializy......Wazy teraz kilogram i jest jak kosteczka. Zal ze nic nie pomaga......:-(

Posted

[quote name='patrycja100']Nie miałam teraz głowy, ale chciałabym przeniesc Arona do dt z hotelu i jak wroci pani z fundacji to mamy o tym rozmawiac, mialam go tez odwiedzic....Ale smutno bo nasz york jest w tragicznym stanie, nerki juz prawie nie pracuja i przestaly dzialac kroplowki dializy......Wazy teraz kilogram i jest jak kosteczka. Zal ze nic nie pomaga......:-([/QUOTE]

bardzo mi przykro Pati:(

chcialam dac znac,ze w sierpniu znow bede w pl wiec wplace swoja deklaracje za pare miechow na raz jak ostatnio:)

• 2 weeks later...
Posted

pieniazmi wplacone dla Aronka:)dzieki cioci Aimez,ktora poslala mi lajzie nr konta;).....

Wakacje wakacjami,ale od dluzszego czasu nie ma absolutnie zadnych wiesci o psiaku co mnie martwi.........:(