patrycja100 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Oczywiscie w wypadku wpłat na Arona powiadamiajcie mnie to wpiszę w pierwszym poście. Quote
Lolalola Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 oj milo slyszec ,ze u Aronka jest wszystko ok:) Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Super wiadomosci......mam nadzieje, ze chlopak szczesliwy..... Quote
Aimez_moi Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Odwiedzam Aronka i mam nadzieje za kilka dni jakis grosik dla Niego wplacic..... Quote
Aimez_moi Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Patrycja100.......:) chce kilka malych grosikow wplacic dla piesia....na jakie konto? Na to na ktore wplacalam do tej pory? Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Staruszku nasz....:) a co Ty tu tak samiutki? Quote
beataczl Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='patrycja100']Pani z fundacji mi napisała: Aron ma się świetnie, własny kojec i ogród do biegania. Już nawetszczeka gdy ktos obcy sie zbliża. Czuje sie jak u siebie. Kojec w którym mieszka jest stale otwarty więc Aron wychodzi sobie z niego kiedy chce. Mógłby zamieszkać w domu, ale teraz chyba nie ma żle? Cały czas ma swobodę, nie jest zamknięty. Jego nowe fotki i newsy o nim pojawiają się na stronie fundacji www.przytulpsa.pl A może ktoś skopiuje jego fotki stamtąd i wklei je tutaj? przzekopiowalam ze str fundacyjnej Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ale piekny chlopak z Aronka jest......:):) Fajowe ma zmarszczki pomiedzy uszami......:) Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Patrycja100......) wyslalam malutki grosik dla Aronka na konto Fundacji. Quote
patrycja100 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Aimez wielkie dzięki, napisałam pani z Fundacji :) Tak na konto fundacji, Aron jest cały czas ich podopiecznym, tyle tylko że zmienił miejsce zamieszkania na bardziej domowy hotelik Quote
patrycja100 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Dzisiejszy mail o Aronie: Aron trafił naprawde super. Pan Krzysztof i jego żona polubili go. On odżył, przechadza sie po całym ogrodzie, nie wchodzi w konflikty z pozostałymi psami (dwa tych Państwa i Oskar fundacyjny) i nawet pilnuje posesji od strony lasu, gdzie jest jego kojec, zresztą prawie zawsze otwarty. Jestem bardzo zadowolona, że go tam umieściłam. W hotelu w Gołkowie był bardzo samotny, utył, chociaz miał przyjaciela Lakiego, z którym wychodził na wybieg. Postaram sie zrobić zdjęcia i zamieścić na stronie. Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Boziu....ale swietne wiadomosci.... postaram sie w miare mozliwosci czesciej cos wplacic dla chlopaka..... Quote
Lolalola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 o matkooooo:(totalnie zapomnialam o deklaracji dla Aronka...przepraszam i na biegu wszystko prostuje:) Quote
patrycja100 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Lolalola tak czasem jest ze zapomina sie, ale wiem ze o nim pamietasz :) Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pamietamy o staruszku......:):) Lolcia nasza ma teraz mase spraw........ Quote
Lolalola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 cioteczki:)jako,ze Pati nie odpowiada na pw to ja mam pytanko,kto przesle mi prywatne dane konta do wplaty na Aronka???..............posialam,zgubilam....jestem niedorajda:( Quote
magdyska25 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 niestety nie pomogę w tej kwestii bo nie posiadam...... Quote
Aimez_moi Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Lolalola napisał(a):cioteczki:)jako,ze Pati nie odpowiada na pw to ja mam pytanko,kto przesle mi prywatne dane konta do wplaty na Aronka???..............posialam,zgubilam....jestem niedorajda:( Prywatne konto? A nie wplacasz na konto Fundacji? Quote
Lolalola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Aimez_moi napisał(a):Prywatne konto? A nie wplacasz na konto Fundacji? Agus ja wplacam do Pati....jakos tak nie lubieeee wplacac na rozne Fundacje...;) Aronek jest cudny i ma takie fajowe zmarchy na ryjorku:) Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Mhy.....:) pomiedzy uszami takie Mu sie robia.....:):) Patrycja to moze ja tez bede wplacac do Ciebie? Quote
patrycja100 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Dziewczyny, wpłacajcie jak wolicie i jak Wam wygodniej. Po każdym przelwie skopiuję i wkleję Wam że przelałam, tylko zawsze mnie informujcie jak coś wpłacicie żebym od razu przesłała to na konto fundacji bo nie sprawdzam codziennie swojego konta. Aimez to jak wolisz, mogę Ci podać konto. Czytacie na stronie fundacji o Aronie? Ze nawet biegał za rowerem i wykazał się dobrą kondycją? I pilnuje posesji. I jaki jest grzeczny, nie wchodzi w żadne konflikty z innymi psami. Teraz dołączył do niego kolega ze schroniska, Tiram z mojego wątku. Quote
Recommended Posts