Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolina sie nie odzywa, pani z fundacji napisala ze jesli zgodzimy sie na jeziorko to moze przewiezc arona szybko, bo nie ma na oku innego hotelu ale przeciez mamy inny hotel...Nic juz nie rozumiem, co zrobic w koncu?

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dobre wiesci znalazlysmy osobe ktora wyciagnie Arona :) W poniedzialek wszytsko ustalimy i mysle ze Aron pojedzie do hoteliku :) Jeszcze tylko upewnie sie czy jest dla niego miejsce i Aron wyrusza w podroz po nowe zycie :)

Posted

Niestety ja chyba wymiekam:( Albo ze mna jest cos nie tak albo mam mega pecha... Jak znalazla sie osoba ktora go wyciagnie to miejsce trzeba czekac 3 tygodnie albo szukac nowego... Pan przyjol psa do siebie gdyz Aron byl na rezerwowym miejscu.... Kurwi.... mnie wziela totalna... Nie daje juz rady :( Wszystko mi sie wali pokolei i jest mega mega szajs...
Przepraszam za te swoje zale ale musialam je wylac :(

Posted

o Boze...........ciotki a w innych hotelikach pytalyscie?..........straszny pech za psiakiem chodzi..............w ostatecznosci to te 3 tygodnie sa do przezycia skoro jest juz ktos kto go wyciagnie...trudno,co poczac??;(

Posted

Ja tez jestem zla, co za pech z Aronem, cale trzy tygodnie ma znow czekac... Ale nie wiem czy Jeziorko gdzie jest kojec i buda na dworzu, byloby dobra opcja by tam zaczekal na miejsce w hotelu.

Posted

Witajcie i jest kolejne psie nieszcescie :(

Jest na jednej wsi dzika sunia ktora sie oszczenila, szczeniaki meiszkaja w norce na dworzu, maja okolo trzy tygodnie, pani dokarmiajaca je wyjezdza na wielkanoc :(
Szukamy domu tymczasowego dla suni i szczeniakow ,chocby nawet platnego, bo nie wiem co z nimi dalej bedzie :(((((((( Nie wzialby ich nikt z dogomanii na taki dt?

Posted

Toleruje inne psy i suki? Toleruje koty? Ile jesteście skłonne zapłacić za 3 tygodnie pobytu? Mam teraz miejsce u siebie, ale niestety mam wymagania (muszę mieć, bo daję dom, a nie kojec) i jestem ok.65km od Wawy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/224892-PDT-Pu%C5%82tusk-Szelk%C3%B3w-woj-mazowieckie . Jeśli jesteście zainteresowane proszę o info w do wtorku (we wt. nie będzie już młodego psiaka :) -idzie do adopcji).

Posted

Był wczoraj na spacerze, zechciał dojśc tylko do parkingu , najadł siędomowegojedzonka i już chciał wracać, tylko tyle możemy mu dać....
Aron mieszka sam, nie wiemy jak będzie zachowywał się "na wolności" wśród innych psów i kotów, mamy przykłady, że psy izolowane ( bo niby nie lubią swojego gatunku), w domu okazują się łagodne i nie atakują swoich współmieszkańców, ale to zawsze jest ruletka :(