Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

karolina175 napisał(a):
Nikt nowy nie zajrzal do Ciebie piesku :(

Karolinko Ty jesteś księgową Aronka ??? Dobrze by było zadeklarowanym cioteczkom wysłać numerek konta i uzpełnić wpłaty :)
Będziemy organizowały niebawem bazarek z Iwonkąmaj dla Fruzi :) jeśli sunieczka znajdzie dom poprosimy o przekazanie uzbieranych pieniążków na Aronka :) Paczuszkę z fantami już wysłała ciocia Lavinia :)

Edited by Martika@Aischa
Posted

Dzisiaj trzymajmy kciuki za Fruzie, jest rozmowa w sprawie jej adopcji. Tak bym chciała by się udało. A o Aronku pamietamy, mam nadzieje ze lada chwila i w jego sprawie coś się ruszy wazne ze jesteście.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Karolinko Ty jesteś księgową Aronka ??? Dobrze by było zadeklarowanym cioteczkom wysłać numerek konta i uzpełnić wpłaty :)
Będziemy organizowały niebawem bazarek z Iwonkąmaj dla Fruzi :) jeśli sunieczka znajdzie dom poprosimy o przekazanie uzbieranych pieniążków na Aronka :) Paczuszkę z fantami już wysłała ciocia Lavinia :)

Tak ja jestem ksiegowa Arona:) Mamy narazie 160zl deklaracji wiec bede zbierala dopiero calosc :)

Posted

Mozna go przeniesc do hoteliku Ania trzyma dla niego miejsce mamy polowe prawie deklaracji reszte by sie jakos dozbieralo pozniej.... Tylko kto go wyciagnie z Palucha i zawiezie do Ani? Za transport zapłacimy ale narazie to jest najwiekszy problem bo juz jutro moglby jechac.... Druga sprawa ja jestem z Wrocławia i nie mam jak podpisac na siebie umowy z hotelem wiec kto ja podpisze?

Posted

kurka............trzeba prosic ciotki z W-wy wobec tego,szkoda psa,zeby przez to siedzial w schronie:(
ja tez odpadam bo jestem w Szkocji..........trzeba pukac wszedzie bo kazdy dzien jest na wage zlota dla tego psiaka!!!

Posted

Karolino skupmy sie na psiaku i umowmy,ze nie bedziemy juz zwracac uwagi na zozo-niech sobie jeszcze popisze.....;)
Wrzucisz Aronka na transportowy,a moze przejrzalas juz ogloszenia?strasznie sie ciesze na mysl,ze psiak w koncu opusci schron,a jak on sie bedzie cieszyl:)

Posted

Lolalola napisał(a):
Karolino skupmy sie na psiaku i umowmy,ze nie bedziemy juz zwracac uwagi na zozo-niech sobie jeszcze popisze.....;)
Wrzucisz Aronka na transportowy,a moze przejrzalas juz ogloszenia?strasznie sie ciesze na mysl,ze psiak w koncu opusci schron,a jak on sie bedzie cieszyl:)

Najpierw musze sie dogadac z Patrycja to jej watek, a jej nie ma na internecie. Ja niestety sama nie pokryje kosztow transportu. Musze z nia obgadac temat. Jesli tylko sie pojawi na internecie odrazu bede z nia rozmawiala :) A masz gdzies pod reka watek transportowy?

Posted

[quote name='karolina175']Najpierw musze sie dogadac z Patrycja to jej watek, a jej nie ma na internecie. Ja niestety sama nie pokryje kosztow transportu. Musze z nia obgadac temat. Jesli tylko sie pojawi na internecie odrazu bede z nia rozmawiala :) A masz gdzies pod reka watek transportowy?
a prosze ,tu jest wszystko z transportem zwiazane,nie wiem jakie to dokladnie miasto,gdzie jedzie Aronek wiec musicie zerknac same;)
http://www.dogomania.pl/forums/995-Transport

Posted

Hop do góry Aronku ;) Znamy się osobiście i wiesz, że życzę Ci jak najlepiej ;)

Przepraszam za spam... ale czy mogę mieć prośbę do Was Cioteczki? Chodzi o sunie z tego samego schroniska co Aron... okazało się, że ma złośliwego raka wątroby.. prawdopodobnie już z przerzutami... ma mało czasu.. nie wiemy czy będzie to dzień, tydzień, czy miesiąc... ale sunia ma policzone dni ;(
Szukamy Jej domu na dożycie! Zasługuje na to... Mieszka w schronisku od 2005 roku :(
Wątek Fanty:
http://www.dogomania.pl/threads/223046-7-letnia-FANTA-z-nowotworem-w%C4%85troby-szuka-domu-na-OSTATNIE-DNI-%C5%BBYCIA