Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On wskakuje do mojego łóżka w dwóch sytuacjach: nie ma mnie w domu i zostawiłam otwarte drzwi do sypialni albo sama leżę już w łóżku, wtedy bez pardonu wali się na środku i ma legowisko o wymiarach 220 x 160 :diabloti: Mały Talib.

Posted

Ciociuniu moja jestem całunki czas , tylko ze latam wszędzie gdzie mogę do biedakow:shake::-(i już czlek sam nie wie ...gdzie był ..a gdzie nie ....:shake: pozdrawiam ogromnie kochana , u nas udało się uciec od ..snierci naszej niuni :iloveyou:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciociuniu moja jestem całunki czas , tylko ze latam wszędzie gdzie mogę do biedakow:shake::-(i już czlek sam nie wie ...gdzie był ..a gdzie nie ....:shake: pozdrawiam ogromnie kochana , u nas udało się uciec od ..snierci naszej niuni :iloveyou:[/QUOTE]
No masz, Ewunia zalatana, ale sunię uratowała :biggrina: Musiało być strasznie, skoro kostucha po psinę chciała przyjść.

Posted

Wstawiam kilka zdjęć z dzisiaj. Szukaliśmy suni, którą ktoś wyrzucił w Boże Ciało :-(
Riko szczęśliwy, a sunia sie gdzieś zaszyła. Znaleźliśmy ją jednak. Zmieniła swoje dotychczasowe miejsce pobytu. Mija piąty dzień i nie mogę jej dotknąć, nie pozwala się do siebie zbliżyć. Jest tak przerażona, że aż serce boli. Podchodzi jednak do jedzenia.

Trzeba błocko zaliczyć :-)

... i odwrócić się grubym zadem, gdy pańcia chce zdjecie kliknąć.

A tak sobie lecę koło nogi

Uśmiechnij się !!!

Posted

Już miałam różne, przypadki, ale ten jest wyjątkowy. Nigdy tak długo pies się nie opierał. Ona chodzi po ulicy i wyje z tęsknoty. Leży przeważnie w miejscach, gdzie ją ktoś wywalił i wyje :-( tego nie da się słuchać, bo serce pęka. Udusiłabym gnoja, który jej to zrobił.

• 3 weeks later...
Posted

Witamy po dłuższej niebytności i ściskamy bywalców :loveu: Może teraz coś fotograficznego się zadzieje. Teoretycznie czasu będzie więcej, ale to okaże się oczywiście w praktyce :p

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

z okazji 6 tych urodzinek Ksieciunia Rikardo:bye::iloveyou::tort::tort::BIG:zyczymy wszelkusieko zdrowiuskiego , szczęścia pieskowego najwiekszego:loveu::loveu::loveu::loveu: