Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zorganizowaliśmy szkolny bazarek rzeczy używanych i zainteresowanie przerosło moje oczekiwania. Dziś drugi dzień sprzedaży z doniesionymi fantami :loveu: Dzieci przyprowadzają rodziców, a najważniejsze - daliśmy sygnał, że są u nas zwierzoluby ;) gotowe nieść pomoc czworonogom.

Posted

Witamy się ze wszystkimi :loveu: Na wiosnę chcę zorganizować spotkanie zwierzolubów w naszej szkole wraz z ich pupilami. Taki mam plan, ale nie wiem, czy uda mi się to zgrabnie zorganizować.

Posted

[quote name='ceris']Witamy się ze wszystkimi :loveu: Na wiosnę chcę zorganizować spotkanie zwierzolubów w naszej szkole wraz z ich pupilami. Taki mam plan, ale nie wiem, czy uda mi się to zgrabnie zorganizować.[/QUOTE]

Ja na miejscu uczniów bym była bardzo chętna na spotkanie wraz z pupilami :)

Posted

I my się witamy !
U nas kiedyś było spotkanie z pupilami ale bez psowe, mogły być koty króliki i inne chomiki, ale na psiaki się nie zgodzili... wredoty :shake:

Posted

jmcp94 napisał(a):
I my się witamy !
U nas kiedyś było spotkanie z pupilami ale bez psowe, mogły być koty króliki i inne chomiki, ale na psiaki się nie zgodzili... wredoty :shake:

A możesz opowiedzieć, jak to mniej więcej wyglądało? W związku z psami, to też się ich obawiam. Nie wszyscy panują nad swoimi pupilami. Jatka mogła by być.

• 1 month later...
Posted

Witam Was kochane Cioteczki Zaniedbałam zdjęcia mojego królewicza, muszę się poprawić.
Ogromnie dużo się działo ostatnio. Rikuś mój kochany zszedł na drugi plan, bo
1. http://www.dogomania.pl/forum/threads/242157-Skatowany-Gufi-z-Krasopola-potrzebuje-naszej-pomocy-%28
2. http://www.dogomania.pl/forum/threads/242438-Rudzik-czeka-na-dom-chodz%C4%85c-po-ruchliwej-ulicy
Riko toleruje Rudzika, ale tylko toleruje. Rudasek zaczepia mojego panicza, zaprasza do zabawy, ale ten nosi bardzo wysoko głowę i tylko pozwala łaskawie być obok :diabloti: No ma taki charakter skubaniec

Niuchacz z tyłu :evil_lol:

Panicz Rikardo wobec rozbrykanego Rudzika :eviltong:

Posted

Wracam dzisiaj z wojaży majówkowych, atu tylu gości u nas :loveu:
Czem chata bogata :iloveyou:
Riko panisko i do tego waleczne. Mój tata miał dziś ochotę sprawdzić, jak działa na mojego brytana swingowany atak na panią. No i dowiedział się :diabloti: Pańci nie można nawet przesunąć leciutko, bo pies stroszy sierść, rośnie dwukrotnie i rzuca się bez opamiętania na "atakującego". Dooooobry piesek, doooobry :loveu:

Witamy wszystkich, ale nowych gości szczególnie :loveu: i zapraszamy częściej. Z wiosną powinny pojawić się nowe fotki :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...