Sonka95 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ceris napisał(a):Filmik z uciekającymi kadrami hehehe nie dążyłam się orientować w sytuacji. Ale miło nam, że się podoba. Sonię już podziwiałam. Ma umaszczenie, jak u mojego urwisa :lol: Smaczki, złamią chyba każdego. Nawet ludzia :diabloti: Noo umaszczenie mają podobne .... Mojej jak coś każe zrobić to bez smaka czasami nic nie zrobi , ale jak już zobaczy to od razu się nakręca :) Quote
Nadziejka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 :multi::loveu::loveu:cioctuniu cudny cudny twoj ksieciunio:multi::multi: filmikow czekamy wiecej:loveu: Quote
sonia1974 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Super filmik , pytka super . Sporo umie chłopak ! Quote
Bobryna Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jak tam Riko? Robicie kolejny filmik? :cool3: Quote
ceris Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Widzę, że Sonkowa wirtualny dowód osobisty zmieniła :evil_lol: Witamy, witamy ponownie. U nas nuuuuudno z psiego punktu widzenia. Jestem zarobiona, a Rikardo tym samym niedopieszczony. Wysypia się za siebie i za mnie :cool3: Filmik nie kręci się, bo nie mamy czasu, ani weny twórczej :diabloti: Może wykroimy coś za jakiś czas. Teraz ani zdjęć, ani filmów, ani zabawy, no ... dno i wodorosty po prostu. Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 To może filmik będzie w wersji świątecznej ;) Quote
Sonka95 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Witamy :) Masz już coś dla Ricka na mikołajki ? :) Quote
Bobryna Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 No to poczekamy na filmik i zdjęcia :p Co się odwlecze, to nie uciecze (czy jakoś to szło :eviltong:) :lol: Głaski dla Rika :) Quote
ceris Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Pozdrawiamy przedświątecznie i pomikołajkowo :lol: Prezentów dla Rikunia nie było, ale głaski ma zawsze. Od miłych gości podwójne :loveu: Dziękujemy za odwiedziny. W święta coś sie nakręci. Quote
ceris Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Hej, hej, u nas śnieżek jest, mrozek też :cool3: jak zwykle. Rikardo już marznie w łapy. Za chwilę trzeba będzie go w buty zaopatrywać. Kożuch ma i dzięki temu może chociaż 10 minutowy spacer zaliczyć :evil_lol: Quote
Bobryna Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Najgorsze jest właśnie marznięcie łapek :P To Riko ma buciki? I umie w nich się poruszać? :lol: Fajnie, bo dla jamnika ciężko dobrać buty (Czesio ma, ale w ogóle są niedopasowane, gubi je itd). Ach te nasze zmarzlaki :roll: Quote
Sonka95 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ja swojej nie widzę w bucikach ... moja to nawet ubranka czasem nie chce nosić :diabloti: A Riko one nie przeszkadzają ? Tulaski ślemy :loveu: Quote
ceris Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Bobrynko i Sonko Riko ma buciory :evil_lol: najmniejszy rozmiar. Chodzi w nich całkiem zgrabnie, ale na podwórku. Musiałam je podkleić plastrami, bo były okropnie śliskie na śniegu. W domu, nim wyjdziemy na dwór, chodzi w nich okropnie śmiesznie, jakby był odrętwiały :cool3: Na mrozie zapomina zupełnie o butach i zasuwa jak mały perszing. Bez nich nie ma mowy o spacerze. Co do gubienia - to owszem już raz zgubił jeden kamasz w zaspie śnieżnej :lol: ale jak odnaleźć naparstek pod śniegiem w czasie zawieruchy zimowej? But odnalazł mój uczeń na wiosnę, gdy śnieg stopniał. Przyniósł mi go do szkoły z pytaniem, czy przypadkiem takie coś nie należy do mojego psa :loveu::lol: Byłam w ogromnym szoku, a chłopaka myślałam, że ozłocę :lol: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wyobrażam sobie jak Riko chodzi :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) hej =) Jak tam wasze przygotowania do świat ? :cool3: Edited December 19, 2012 by Sonka95 Quote
Nadziejka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 :x-mas::bye:Pozdrawiam juz prawie Swiateczkowo calunki dla Rikardo:iloveyou:co po sniegu mknie i dla wielkopiesia:iloveyou:Boreczka Quote
ceris Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Hej hej! Śnieżnie u nas, ze pies mi ginie w zaspach :diabloti: Przygotowania do świąt poczynione. Mam małe mieszkanie, więc roboty nie jest dużo :lol: Zakupy trzeba tylko zrobić, ale też spokojnie, nie ma co szaleć z tym stołem. Potem obżarstwo boli mocno he he he. Dziś nagrywaliśmy film z Rikiem-Eskimosem, ale oczywiście nie nagrało sie, bo durna pani nie włączyła jednego czarodziejskiego przycisku w kamerze :errrr::evilbat::megagrin::stupid::modla: Pies jak bałwan, pani jak bałwanica, a filma niet hahahahahahahahah Quote
Sonka95 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Szkoda :evil_lol: Mały się napracował i jego wysiłek na nic :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 A ty w szkole jakiego przedmiotu uczysz ? ;) Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='ceris']matematyki :razz:[/QUOTE] Ja z matmy zawsze kiepska byłam :evil_lol: Quote
ceris Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Sonka95']Ja z matmy zawsze kiepska byłam :evil_lol: Prawda jest taka, że trzeba mieć dobrego nauczyciela, a druga taka, że trzeba bardzo chcieć matematyki się nauczyć (plus maleńka szczypta zdolności). Tylko w takim duecie można wykuć sukces :lol: Oto Rikardo wczoraj, z wylizaną już kością indyczą (była taj samej długości co on sam :cool3:) A to z dzisiejszego porannego spaceru. Nie spostrzegłam, że nocą tak mocno spadła temperatura i nie założyłam mu butów :shake: Godz. 7 rano, temp. -17 st :eviltong: Mocno zmarzła łapeczka. Trzeba było księciunia na ręce brać i odgrzewać nóżęta :p Dołki w śniegu są autorstwa Rika. Uwielbia kopać w śniegu w poszukiwaniu rzutki. Kopie tak długo, aż znajdzie. No chyba, że wcześniej zacznie zamarzać. Boję się czasem, że zachoruje od tego rycia w śniegu... Quote
Victoria Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 omg moja jeszcze sikać nie skończy a juz do domu wraca :evil_lol: dzielnego psa masz :lol: Quote
Recommended Posts