Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ceris napisał(a):
Filmik z uciekającymi kadrami hehehe nie dążyłam się orientować w sytuacji. Ale miło nam, że się podoba.
Sonię już podziwiałam. Ma umaszczenie, jak u mojego urwisa :lol: Smaczki, złamią chyba każdego. Nawet ludzia :diabloti:

Noo umaszczenie mają podobne ....
Mojej jak coś każe zrobić to bez smaka czasami nic nie zrobi , ale jak już zobaczy to od razu się nakręca :)

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że Sonkowa wirtualny dowód osobisty zmieniła :evil_lol: Witamy, witamy ponownie.
U nas nuuuuudno z psiego punktu widzenia. Jestem zarobiona, a Rikardo tym samym niedopieszczony. Wysypia się za siebie i za mnie :cool3:
Filmik nie kręci się, bo nie mamy czasu, ani weny twórczej :diabloti: Może wykroimy coś za jakiś czas. Teraz ani zdjęć, ani filmów, ani zabawy, no ... dno i wodorosty po prostu.

Posted

Pozdrawiamy przedświątecznie i pomikołajkowo :lol: Prezentów dla Rikunia nie było, ale głaski ma zawsze. Od miłych gości podwójne :loveu: Dziękujemy za odwiedziny.
W święta coś sie nakręci.

Posted

Hej, hej, u nas śnieżek jest, mrozek też :cool3: jak zwykle. Rikardo już marznie w łapy. Za chwilę trzeba będzie go w buty zaopatrywać. Kożuch ma i dzięki temu może chociaż 10 minutowy spacer zaliczyć :evil_lol:

Posted

Najgorsze jest właśnie marznięcie łapek :P To Riko ma buciki? I umie w nich się poruszać? :lol: Fajnie, bo dla jamnika ciężko dobrać buty (Czesio ma, ale w ogóle są niedopasowane, gubi je itd). Ach te nasze zmarzlaki :roll:

Posted

Bobrynko i Sonko Riko ma buciory :evil_lol: najmniejszy rozmiar. Chodzi w nich całkiem zgrabnie, ale na podwórku. Musiałam je podkleić plastrami, bo były okropnie śliskie na śniegu. W domu, nim wyjdziemy na dwór, chodzi w nich okropnie śmiesznie, jakby był odrętwiały :cool3: Na mrozie zapomina zupełnie o butach i zasuwa jak mały perszing. Bez nich nie ma mowy o spacerze. Co do gubienia - to owszem już raz zgubił jeden kamasz w zaspie śnieżnej :lol: ale jak odnaleźć naparstek pod śniegiem w czasie zawieruchy zimowej? But odnalazł mój uczeń na wiosnę, gdy śnieg stopniał. Przyniósł mi go do szkoły z pytaniem, czy przypadkiem takie coś nie należy do mojego psa :loveu::lol: Byłam w ogromnym szoku, a chłopaka myślałam, że ozłocę :lol:

Posted

Hej hej! Śnieżnie u nas, ze pies mi ginie w zaspach :diabloti: Przygotowania do świąt poczynione. Mam małe mieszkanie, więc roboty nie jest dużo :lol: Zakupy trzeba tylko zrobić, ale też spokojnie, nie ma co szaleć z tym stołem. Potem obżarstwo boli mocno he he he.
Dziś nagrywaliśmy film z Rikiem-Eskimosem, ale oczywiście nie nagrało sie, bo durna pani nie włączyła jednego czarodziejskiego przycisku w kamerze :errrr::evilbat::megagrin::stupid::modla: Pies jak bałwan, pani jak bałwanica, a filma niet hahahahahahahahah

Posted

[quote name='Sonka95']Ja z matmy zawsze kiepska byłam :evil_lol:
Prawda jest taka, że trzeba mieć dobrego nauczyciela, a druga taka, że trzeba bardzo chcieć matematyki się nauczyć (plus maleńka szczypta zdolności). Tylko w takim duecie można wykuć sukces :lol:
Oto Rikardo wczoraj, z wylizaną już kością indyczą (była taj samej długości co on sam :cool3:)

A to z dzisiejszego porannego spaceru.
Nie spostrzegłam, że nocą tak mocno spadła temperatura i nie założyłam mu butów :shake:

Godz. 7 rano, temp. -17 st :eviltong:

Mocno zmarzła łapeczka.
Trzeba było księciunia na ręce brać i odgrzewać nóżęta :p
Dołki w śniegu są autorstwa Rika. Uwielbia kopać w śniegu w poszukiwaniu rzutki. Kopie tak długo, aż znajdzie. No chyba, że wcześniej zacznie zamarzać. Boję się czasem, że zachoruje od tego rycia w śniegu...