Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Ewanko :lol: Rikardo śpi zawsze po porannym spacerze. Nie zwraca już uwagi na moje szykowanie się do pracy, zapada w kamienny sen. Budzi się po moim powrocie z "galer" :evil_lol:. Gdy z jakichś przyczyn zostaję w domu, a nie daj Boże przerwę rikusiowy sen, gniewa się na mnie ogniście :oops::diabloti: Popołudnie, to zupełnie inny rozdział w życiu księciunia.

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za pozdrowionka :loveu:.
Oto zdjęcie księciunia z dzisiaj. Zostawiłam elegancko zasłane łóżko i niestety otwartą sypialnię przed wyjściem z domu na godzinę. Po powrocie zastałam taki obrazek :evil_lol:

Robi to zawsze, gdy tylko zostanie sam i ma otwarte drzwi do sypialni. Rozpieszczony gówniarz :diabloti:.

Posted

Co u nas słychać?
Kolejny rok szkolny się rozpoczął, księciunio już bunt okazał. Zostawiony po wakacjach nasikał i zrobił kupeczkę śliczną :roll: Robi to na znak protestu, że nagle zostaje sam do mojego powrotu. Jutro będzie już ok. Tydzień stresu za nim, więc już wracać powinien w stare ramy czasowe. A ja... no cóż po dwudziestu latach pracy i w nowych ciężkich warunkach, będzie mało przyjemnie. Ale przetrwam.

Posted

Dzięki za trzymanie kciuków :lol:
Księciunio już w formie. Spokojniutko znosi moją nieobecność. Wrócił w stare ramy czasowe. Jednak nie wiem, jak zachować się będzie do grudnia, bo jeżdżę na kurs i Rikardo jest podrzucany kilka razy w tygodniu do "dziadków" :evil_lol:
Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających :lol:

Posted

BlackDream napisał(a):
Wsadź go do torby i zabieraj ze sobą na kurs :evil_lol:

Istna masakra była by :diabloti: Zsikałby wszystkie kąty, nie mówiąc już o innych fiksacjach. Ma tak silny instynkt terytorialny, że boję się go zabrać do kogokolwiek, oprócz rodziców.

Posted

:-o:lying::lol!::shiny:....[FONT=comic sans ms]Rikardo ...w pampersie ...? o nieeeeeeeeeeee:-o:evil_lol:
Sciskamy i w ksieciunkowy nosus calujemy:buzi: Ciotenko - wytrwaj w pracy :thumbs:[/FONT]

Posted

Mój psiak miał być Rico. Bo ktoś ze schroniska powiedział, że to samiec. Ale po dokładnym oglądnięciu w domu okazało się, że to ona... więc lekki zawias i jest Riki/Rica c

Posted

[quote name='Nath']Mój psiak miał być Rico. Bo ktoś ze schroniska powiedział, że to samiec. Ale po dokładnym oglądnięciu w domu okazało się, że to ona... więc lekki zawias i jest Riki/Rica c
[FONT=comic sans ms]witamy i Ricunie pozdrawiamy:cool2::bye:
ciociu ceros co u was ?zimnica juz wszedzie ech ....[/FONT]