ceris Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 Dzień dobry Ewanko :lol: Rikardo śpi zawsze po porannym spacerze. Nie zwraca już uwagi na moje szykowanie się do pracy, zapada w kamienny sen. Budzi się po moim powrocie z "galer" :evil_lol:. Gdy z jakichś przyczyn zostaję w domu, a nie daj Boże przerwę rikusiowy sen, gniewa się na mnie ogniście :oops::diabloti: Popołudnie, to zupełnie inny rozdział w życiu księciunia. Quote
Ewanka Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Rikardo Wspaniały ... jak kiedyś Ferdynand ;) Quote
ceris Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Witamy, witamy wraz ze śpiącym Rikusiem :cool3: Quote
Nadziejka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/serce7.gif[/IMG][FONT=comic sans ms]caluski dla ksieciunia :loveu:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [FONT=comic sans ms]Zagladamy i pozdrawiamy z gonziaczkowa[/FONT] Quote
ceris Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Dziękujemy za pozdrowionka :loveu:. Oto zdjęcie księciunia z dzisiaj. Zostawiłam elegancko zasłane łóżko i niestety otwartą sypialnię przed wyjściem z domu na godzinę. Po powrocie zastałam taki obrazek :evil_lol: Robi to zawsze, gdy tylko zostanie sam i ma otwarte drzwi do sypialni. Rozpieszczony gówniarz :diabloti:. Quote
Nadziejka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 :loveu::Cool!:[FONT=comic sans ms]sliczniunii ksieciunio i tak ma wlasnie wygladac:loveu: sen panicza[/FONT]:buzi: Quote
ceris Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Dzięki za odwiedzinki :loveu:. Księciunio jest przesłodki i jestem od niego uzależniona emocjonalnie. Ech te chłopy :diabloti: Quote
Nadziejka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 :buzi::iloveyou:ciociu sciskamy sercem , trzymajcie sie mocniutko i zdrowo, co slychac u ksieciunia i panci? Quote
ceris Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Co u nas słychać? Kolejny rok szkolny się rozpoczął, księciunio już bunt okazał. Zostawiony po wakacjach nasikał i zrobił kupeczkę śliczną :roll: Robi to na znak protestu, że nagle zostaje sam do mojego powrotu. Jutro będzie już ok. Tydzień stresu za nim, więc już wracać powinien w stare ramy czasowe. A ja... no cóż po dwudziestu latach pracy i w nowych ciężkich warunkach, będzie mało przyjemnie. Ale przetrwam. Quote
BlackDream Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Powróciłam znów :mdrmed: Trzymam kciuki za przetrwanie ;) Pozdrowienia dla Rikusia i pańci :) Quote
Ewanka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Przyłączam się do trzymania kciuków za wytrwałość i zostawiam buziaki dla przystojniaka :) Quote
Bobryna Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dawno tu nie zaglądałam, a tu zdjęcie słodko śpiącego Rikunia :loveu: http://images10.fotosik.pl/2188/8333d5ea4ca8ce9emed.jpg Jeszcze nie spotkałam się z takimi wyrazami buntu :eviltong: Oj Rikardo, nieładnie :nono: Pozdrawiamy :) Quote
ceris Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Dzięki za trzymanie kciuków :lol: Księciunio już w formie. Spokojniutko znosi moją nieobecność. Wrócił w stare ramy czasowe. Jednak nie wiem, jak zachować się będzie do grudnia, bo jeżdżę na kurs i Rikardo jest podrzucany kilka razy w tygodniu do "dziadków" :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich odwiedzających :lol: Quote
BlackDream Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Wsadź go do torby i zabieraj ze sobą na kurs :evil_lol: Quote
ceris Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 BlackDream napisał(a):Wsadź go do torby i zabieraj ze sobą na kurs :evil_lol: Istna masakra była by :diabloti: Zsikałby wszystkie kąty, nie mówiąc już o innych fiksacjach. Ma tak silny instynkt terytorialny, że boję się go zabrać do kogokolwiek, oprócz rodziców. Quote
Nadziejka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 :-o:lying::lol!::shiny:....[FONT=comic sans ms]Rikardo ...w pampersie ...? o nieeeeeeeeeeee:-o:evil_lol: Sciskamy i w ksieciunkowy nosus calujemy:buzi: Ciotenko - wytrwaj w pracy :thumbs:[/FONT] Quote
BlackDream Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Racja, zły pomysł. To mogłaby być obraza majestatu :eviltong: Quote
Nath Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Mój psiak miał być Rico. Bo ktoś ze schroniska powiedział, że to samiec. Ale po dokładnym oglądnięciu w domu okazało się, że to ona... więc lekki zawias i jest Riki/Rica c Quote
Nadziejka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Nath']Mój psiak miał być Rico. Bo ktoś ze schroniska powiedział, że to samiec. Ale po dokładnym oglądnięciu w domu okazało się, że to ona... więc lekki zawias i jest Riki/Rica c [FONT=comic sans ms]witamy i Ricunie pozdrawiamy:cool2::bye: ciociu ceros co u was ?zimnica juz wszedzie ech ....[/FONT] Quote
Recommended Posts