BlackDream Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Muchy... urocze stworzonka :roll: Wczoraj w nocy jedna taka po zgaszeniu światła uznała, że to świetna pora na zwiedzanie pokoju. Swoim wrażeniom dawała wyraz głośnym bzyczeniem. Od czasu do czasu próbowała mnie nakłonić do wspólnego zwiedzania siadając mi na twarzy :razz: Nie dałam sie namówić, w zamian zafundowałam jej zwiedzanie zaświatów :mad: Viki też gania muchy. Kłapie przy tym paszczą tak głośno, że mam wrażenie, iż zaraz zęby jej powypadają Quote
ania90 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 moi tez gonia muchy, a skad sie ich wzielo tyle to sama nie wiem ..... Quote
ceris Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Z tymi muchami, to mój mały ma odchył. Myślałam, że stało się coś, co każe mu ścigać te owady bez opamiętania. Okazuje się, że to domena innych piesów :loveu: Ufff odetchnęłam z niejaką ulgą :cool3: Quote
Nadziejka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 :evil_lol::evil_lol:moja sunieczka tez pedzi za wszelkimi muchami , robalami , chrabaszczami:crazyeye::evil_lol::shake: najgorzej , gdy chce dorwac jakas ose albo baka ... o matenkoo! Pozdrawiamy i calujemy w nosek Rikunia:buzi:i jego duzego braciszka Quote
ceris Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 NIe mogłam się oprzeć, żeby nie wstawić tego zdjecia. Oto pies w... budzie :diabloti:. To najlepsze miejsce mojego Rika, gdy siadam na pufce u rodziców. Spódnica jest ulubionym strojem mojego przystojniaka :evil_lol:. Zdjęcie robione telefonem więc jakość gorsza, na dokładkę zbierało się na burzę, więc i światło kipskie. Quote
BlackDream Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Swietne! :D Tylko przydałoby się więcej zdjęć :eviltong: Matko zapomniałam :mdleje: Przecież Riko miał urodziny siódmego! Wszystkiego najlepszego dla niego! Przesyłam mnóstwo głasków :-) :new-bday: :bday: :tort: Edited July 9, 2012 by BlackDream Quote
ceris Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='BlackDream']Swietne! :D Tylko przydałoby się więcej zdjęć :eviltong: Matko zapomniałam :mdleje: Przecież Riko miał urodziny siódmego! Wszystkiego najlepszego dla niego! Przesyłam mnóstwo głasków :-) :new-bday: :bday: :tort: Dziękujemy serdecznie, ale urodziny mamy 27-ego. Przepraszam za wprowadzenie w błąd w pierwszym poście, już go poprawiłam :oops: Impreza będzie zatem 27 lipca. Z całego serca wszystkich zapraszamy :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 http://images10.fotosik.pl/1863/f4ed65acb094f708med.jpg buhahaha ale sobie wybrał miejsce :D Moje psy też much nie lubią, a ja dosłownie ich nie cierpię, doprowadzają mnie do szału! Quote
BlackDream Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 A będą z tej okazji jakies zdjęcia? :cool3: Quote
ceris Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Oczywiście, że będą. Riko ma już muchę uszykowaną :evil_lol: ale taką od smokingu. Uszyłam mu na specjalną okazję prawie trzy lata temu. Będzie impra! Quote
ceris Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Za tydzień impra! :sg168::ylsuper::klacz::sweetCyb::bigcool::BIG::beerchug: Quote
BlackDream Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jeeeeee będzie się działo :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
BlackDream Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wszystkiego najlepszego Riko! :BIG: :BIG: :BIG: Quote
ceris Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Dziękuję w imieniu jubilata :loveu: Oto torcik dla wszystkich wirtualnych gości Quote
Nadziejka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Rikuniu zdrowenka :iloveyou: co u was ciociuniu? pozdrawiam Quote
ceris Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Dziękujemy za odwiedziny i życzenia. Jakoś zaniedbałam własnego psa na rzecz Cypisa i Alfika :oops: Brak nowych wakacyjnych zdjęć oprócz tych: Quote
sonia1974 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Witam ślicznego Riko jak pięknie wygląda jak śpi i spóźnione życzenia urodzinowe składamy całym sforą :B-fly::new-bday: Quote
ceris Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Witamy [B]anię90[/B] :loveu: Przesyłamy buziolki wszystkim odwiedzającym :loveu: Riko wyczuł dzisiaj nerwową atmosferę w związku z Cypisem (link w sygnaturze). Kilka razy wychodziłam z domu w poszukiwaniu Cypisa. Gdy wracałam po z górą 10 minutach, za każdym razem Riko witał mnie kałużami siuśków... Stary zazrosny dziadyga :mad::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 :iloveyou::calus:ciociu , nie miej mu za zle ......kocha pancie ponad wszystko przeciez:loveu:pozdrawiamyyyyyyy Quote
ceris Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Ewciu, nie mam mu tego za złe :loveu: Zrozumiałam zachowania psów. Riko dużo mnie nauczył. Pokazał niejednokrotnie, jak jestem dla niego ważna. Kochany psiak :loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nowe zdjęcia Rikiego by się przydały :) Quote
Recommended Posts