Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muchy... urocze stworzonka :roll: Wczoraj w nocy jedna taka po zgaszeniu światła uznała, że to świetna pora na zwiedzanie pokoju. Swoim wrażeniom dawała wyraz głośnym bzyczeniem. Od czasu do czasu próbowała mnie nakłonić do wspólnego zwiedzania siadając mi na twarzy :razz: Nie dałam sie namówić, w zamian zafundowałam jej zwiedzanie zaświatów :mad:

Viki też gania muchy. Kłapie przy tym paszczą tak głośno, że mam wrażenie, iż zaraz zęby jej powypadają

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi muchami, to mój mały ma odchył. Myślałam, że stało się coś, co każe mu ścigać te owady bez opamiętania. Okazuje się, że to domena innych piesów :loveu: Ufff odetchnęłam z niejaką ulgą :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol:moja sunieczka tez pedzi za wszelkimi muchami , robalami , chrabaszczami:crazyeye::evil_lol::shake: najgorzej , gdy chce dorwac jakas ose albo baka ... o matenkoo!
Pozdrawiamy i calujemy w nosek Rikunia:buzi:i jego duzego braciszka

Posted

NIe mogłam się oprzeć, żeby nie wstawić tego zdjecia. Oto pies w... budzie :diabloti:.

To najlepsze miejsce mojego Rika, gdy siadam na pufce u rodziców. Spódnica jest ulubionym strojem mojego przystojniaka :evil_lol:.
Zdjęcie robione telefonem więc jakość gorsza, na dokładkę zbierało się na burzę, więc i światło kipskie.

Posted (edited)

Swietne! :D Tylko przydałoby się więcej zdjęć :eviltong:
Matko zapomniałam :mdleje: Przecież Riko miał urodziny siódmego! Wszystkiego najlepszego dla niego! Przesyłam mnóstwo głasków :-)
:new-bday:

:bday: :tort:

Edited by BlackDream
Posted

[quote name='BlackDream']Swietne! :D Tylko przydałoby się więcej zdjęć :eviltong:
Matko zapomniałam :mdleje: Przecież Riko miał urodziny siódmego! Wszystkiego najlepszego dla niego! Przesyłam mnóstwo głasków :-)
:new-bday:

:bday: :tort:

Dziękujemy serdecznie, ale urodziny mamy 27-ego. Przepraszam za wprowadzenie w błąd w pierwszym poście, już go poprawiłam :oops: Impreza będzie zatem 27 lipca. Z całego serca wszystkich zapraszamy :loveu:

Posted

Oczywiście, że będą. Riko ma już muchę uszykowaną :evil_lol: ale taką od smokingu. Uszyłam mu na specjalną okazję prawie trzy lata temu. Będzie impra!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za odwiedziny i życzenia. Jakoś zaniedbałam własnego psa na rzecz Cypisa i Alfika :oops: Brak nowych wakacyjnych zdjęć oprócz tych:

Posted

Witamy [B]anię90[/B] :loveu:
Przesyłamy buziolki wszystkim odwiedzającym :loveu:
Riko wyczuł dzisiaj nerwową atmosferę w związku z Cypisem (link w sygnaturze). Kilka razy wychodziłam z domu w poszukiwaniu Cypisa. Gdy wracałam po z górą 10 minutach, za każdym razem Riko witał mnie kałużami siuśków... Stary zazrosny dziadyga :mad::evil_lol:

Posted

Ewciu, nie mam mu tego za złe :loveu: Zrozumiałam zachowania psów. Riko dużo mnie nauczył. Pokazał niejednokrotnie, jak jestem dla niego ważna. Kochany psiak :loveu::loveu::loveu: