Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie z Rexem nie ma problemów, sam psów nie zaczepia ale jest jeszcze za wcześnie, żeby to o czymś świadczyło.Oszczekiwany w kojcu awanturuje się ale można go powstrzymać. Więcej będzie można powiedzieć za tydzień czy dwa.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zirael']Na razie z Rexem nie ma problemów, sam psów nie zaczepia ale jest jeszcze za wcześnie, żeby to o czymś świadczyło.Oszczekiwany w kojcu awanturuje się ale można go powstrzymać. Więcej będzie można powiedzieć za tydzień czy dwa.

Dziękujemy za info :)
W Pani rękach nasza nadzieja :)
Trzymamy kciuki za "wychowanie" Reksa :thumbs:
To chyba Jego ostatnia szansa, żeby mógł znaleźć dom :shake:
Pani Kamilo, czy możemy prosić o przekazywanie informacji na temat Reksa na Jego wątku
www.dogomania.pl/threads/216653

Posted

U Tory wszystko w porządku:multi: wg relacji nowych opiekunów jest przekochana!! a spacery z nią to czysta przyjemność:lol: czemu trudno się dziwić, po przeżyciach z Reksem każdy pies byłby uosobieniem spokoju;)

Posted

[quote name='Weimaromaniaczka']Może jakieś nowinki ,co tam u Tory? I chyba tytuł trzeba zmienić ;-)

Kiedyś zanadto pospieszyłam się ze zmianą tytułu wątku, więc teraz trochę odczekuję zanim to zrobię ;)
Tak na wszelki wypadek ;)
W przypadku Tory myślę, że nadszedł czas ...

Anett, czy Tora ma jeszcze jakiś dług do spłacenia ???

Posted

[quote name='DONnka']
...
Anett, czy Tora ma jeszcze jakiś dług do spłacenia ???

Nie:multi: wszystkie rachunki Tory - łącznie z ostatnim 70zł - uregulowała Alexa77, Alexa OGROMNIE DZIĘKUJEMY za pomoc!!!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='anett']Nie:multi: wszystkie rachunki Tory - łącznie z ostatnim 70zł - uregulowała Alexa77, Alexa OGROMNIE DZIĘKUJEMY za pomoc!!!!:loveu::loveu:

No to pięknie :multi: :multi: :multi:
Zaraz uzupełnię pierwszy post :)
Alexa77, z nieba nam spadłaś ;)
Wielkie dzięki :loveu:

Posted

A ja dostałam całą fotosesyjkę Tory:lol: z zapewnieniami, że sunia jest rewelacyjna i bardzo już zżyta ze swoją rodziną:loveu:
Tora skończyła już antybiotyk, rana ładnie się zasklepiła, nic już się nie przesącza.

Posted

[quote name='anett']A ja dostałam całą fotosesyjkę Tory:lol: z zapewnieniami, że sunia jest rewelacyjna i bardzo już zżyta ze swoją rodziną:loveu:
Tora skończyła już antybiotyk, rana ładnie się zasklepiła, nic już się nie przesącza.

Wow, już się nie mogę doczekać :multi:
Dobrze, że rana zagojona :)

Posted

Piękne wieści,czyli nowym właścicielom była potrzebna sunia,lajtowa wersja owczarka:cool3:
a nie samiec ,który wymaga jednak innego podejścia.Fajnie to rozwiązałaś Anett;)

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z nowym panem Tory, nie może się nachwalić jaka Tora jest mądra, posłuszna, kochana, grzeczna, w ogóle rewelacyjna:lol::lol: Tora była ze swoimi ludźmi poznać szczeniaka, którego w przyszłym tygodniu adoptują, żeby nie trafił do schronu; więc Tora będzie miała towarzystwo:lol:

• 1 year later...
  • 1 month later...