Zirael Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 W ciepłym boksie nie załatwiła się ani razu a w zewnętrznym też chyba nie. Quote
DONnka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Zirael']W ciepłym boksie nie załatwiła się ani razu a w zewnętrznym też chyba nie.[/QUOTE] To dobra wiadomość :):):) Wciąż czekamy na odzew z ogłoszeń :modla: Bylibyśmy wdzięczni za dwa słowa na temat, jak Tora się miewa :) Quote
anett Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Odzew z ogłoszeń jest:lol: Do sprawdzenia są dwa fajnie zapowiadające się domy - jeden w Sosnowcu (dom z ogrodem, pies raczej na dworze w budzie ale ze wstępem do domu, w domu jest mikrosunia, pani na emeryturze, cały dzień w domu, dzielnica domów jednorodzinnych, niedaleko las) drugi pod Wrocławiem (dom z ogrodem, pies do domu, ludzie pracują); W obydwu domach są koty:cool3: Quote
DONnka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='anett']Odzew z ogłoszeń jest:lol: Do sprawdzenia są dwa fajnie zapowiadające się domy - jeden w Sosnowcu (dom z ogrodem, pies raczej na dworze w budzie ale ze wstępem do domu, w domu jest mikrosunia, pani na emeryturze, cały dzień w domu, dzielnica domów jednorodzinnych, niedaleko las) drugi pod Wrocławiem (dom z ogrodem, pies do domu, ludzie pracują); W obydwu domach są koty:cool3:[/QUOTE] No to super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A masz już kogoś do wizyty p/a Z Sosnowca jest Martika&Aisha i Ewcia Gonzales A o wizytę pod Wrocławiem można poprosić tych wolontariuszy z fundacji, których namiary załatwiłam dla wolfa Quote
joteska Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 oj jo joj ale sie zadziało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: dziewczyny, szukam pilnie jakiegoś w miare dobrego hoteliku dla psiaka ok 2 lata, onka, był w schronie, zapowiada sie chyba a nawet wielce prawdopodobny zwrot z nieudanej adopcji po 2 mies.:-( Quote
anett Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 DONnka do Sosnowca chcę sama pojechać;) a ws Wrocławia rozmawiałam dzisiaj z xmartix i poleciła Poker, która mieszka w rejonie potencjalnego domku a wizyty przeprowadza bardzo skrupulatnie:lol: Joteska ja też szukam PILNIE dla Reksa - zwrot z adopcji po miesiącu:-( Quote
DONnka Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='anett']DONnka do Sosnowca chcę sama pojechać;) a ws Wrocławia rozmawiałam dzisiaj z xmartix i poleciła Poker, która mieszka w rejonie potencjalnego domku a wizyty przeprowadza bardzo skrupulatnie:lol: Joteska ja też szukam PILNIE dla Reksa - zwrot z adopcji po miesiącu:-( No to jestem spokojna :):):) Trzymam kciuki za oba domki, ale oczywiście bardziej za ten, w którym Tora byłaby w domu ;) Tak czy siak przydadzą się na pewno oba :) Quote
Poker Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='anett'] Poker, która mieszka w rejonie potencjalnego domku a wizyty przeprowadza bardzo skrupulatnie:lol: -([/QUOTE] Nie podlizujta się.:eviltong: W rejonie nie mieszkam bo mam do 10 km ,ale pojadę. Czego się nie robi dla idei. Mogłabym podjechać w sobotę , więc dajcie mi namiary na dom i powiedzcie na co szczególnego mam zwrócić uwagę. Co ze sterylizacją suni? coś wiecie jak do dzieci i innych zwierzów? Edited February 23, 2012 by Poker Quote
anett Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Żadne takie, po prostu zacytowałam opinię;-) Dzięki Poker bardzo!!:lol::lol: zaraz prześlę nr tel. Tora jest po sterylce; w potencjalnym domu małych dzieci nie ma (z takimi Tora nie miała kontaktu pod naszą opieką); są koty - Tora też nie jest sprawdzona pod tym kątem ale pan twierdzi, że jest świadomy wszystkiego i przy ewentualnych problemach poradzą sobie; Quote
Sarunia-Niunia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='anett']Dostałam właśnie mnóstwo potwierdzeń i linków do ogłoszeń na maila, teraz czekamy na odpowiedzi:lol: P. Kamilo czy Tora załatwia się w boksie? i czy dałoby radę sprawdzić jej reakcje na koty?:cool3:[/QUOTE] Anetko, sorrki, że tutaj, ale masz zapchaną skrzynkę..... Quote
Zirael Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Z Torą wszystko w porządku, niedługo zdjęcie szwów. Tora jest z natury bardzo spokojna, bardzo lgnie do człowieka gdy ją wypuszczam z kojca wszędzie za mną chodzi. Myślę, że z dziećmi nie byłoby żadnych problemów. Zadomowiła się i w nocy bardzo dobrze stróżuje. Quote
Poker Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Byłam na wizycie PA.Niestety nic z tego.Dom byłby fajny , bo jest zwierzęcolubny, ale pani nie chce dużego psa i koniec. Mało nie doszło do awantury między państwem. Pan był ugotowany na miękko. Aż było mi go żal.Pododbno pani nie stawiała wcześniej aż takiego oporu.Być moze przy mnie się odważyła. Szkoda tylko ,ze kosztem mojego czasu i paliwa. Na wszelki wypadek zostawiłam nr telefonu do siebie , gdyby coś się im odmieniło. Mam nadzieję ,ze Tora znajdzie wspaniały domek. Quote
DONnka Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Poker']Byłam na wizycie PA.Niestety nic z tego.Dom byłby fajny , bo jest zwierzęcolubny, ale pani nie chce dużego psa i koniec. Mało nie doszło do awantury między państwem. Pan był ugotowany na miękko. Aż było mi go żal.Pododbno pani nie stawiała wcześniej aż takiego oporu.Być moze przy mnie się odważyła. Szkoda tylko ,ze kosztem mojego czasu i paliwa. Na wszelki wypadek zostawiłam nr telefonu do siebie , gdyby coś się im odmieniło. Mam nadzieję ,ze Tora znajdzie wspaniały domek.[/QUOTE] ... BO W TYM CAŁY JEST AMBARAS ŻEBY DWOJE CHCIAŁO NA RAZ :shake: :shake: :shake: Wielka szkoda, zwłaszcza, że anett mi dziś powiedziała, ze ten drugi domek też nie wypalił :(:(:( Dziękujemy Ci bardzo ciociu Poker :loveu: Tora nadal szuka domu !!! Quote
Poker Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='DONnka']... BO W TYM CAŁY JEST AMBARAS ŻEBY DWOJE CHCIAŁO NA RAZ [/QUOTE] A ja zawsze mówię ,że największy w tym ambaras, kiedy dwoje nie chce naraz.:evil_lol: Quote
anett Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Poker bardzo dziękujemy za wizytę:lol: szczególnie, że to taki niewypał! Dzisiaj był kolejny chętny dom ale do Cz-wy było ludziom za daleko! bo ok 70km! Quote
DONnka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='anett']Poker bardzo dziękujemy za wizytę:lol: szczególnie, że to taki niewypał! Dzisiaj był kolejny chętny dom ale do Cz-wy było ludziom za daleko! bo ok 70km! No faktycznie, na końcu świata ta Częstochowa :shake: Ale najważniejsze, że nasza Tora się ludziom podoba i telefon dzwoni :) W końcu zadzwoni ten jeden jedyny, na który czekamy :) Quote
DONnka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 (edited) Tora, pokazuj się :loveu: Czekamy na domek :):):) Anett, w środę lub w czwartek przeleję na konto p. Kamili resztę pieniędzy z bazarku Brakuje ciągle jeszcze jednej znaczącej wpłaty, ale nie będę już dłużej czekać Najwyżej później dopłacę :) Edited March 1, 2012 by DONnka Quote
karolynahh Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 cioteczki, a gdybym znalazła domek na pomorzu, udałoby nam się wspólnymi siłami zorganizować transport? Quote
DONnka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='karolynahh']cioteczki, a gdybym znalazła domek na pomorzu, udałoby nam się wspólnymi siłami zorganizować transport? Witaj u Tory karolynahh :) Ja myślę, że gdyby udało się znaleźć domek wart zachodu, to transport można by zorganizować ;) Masz już jakiś konkretny na myśli ??? Quote
karolynahh Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 a no mam , ale nie mogę zapeszać ;O <duma> powiedz mi dlaczego tak piękny pies nie jest jeszcze w ds? kochana, młoda, zdrowa? Quote
DONnka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='karolynahh']a no mam , ale nie mogę zapeszać ;O <duma> powiedz mi dlaczego tak piękny pies nie jest jeszcze w ds? kochana, młoda, zdrowa?[/QUOTE] Ja też w głowę zachodzę :roll: Mam nadzieję, że z nastaniem wiosny adopcje ruszą, bo jak na razie to prawdziwy dramat .... Oprócz Tory ogłaszam jeszcze kilka psiaków i też kicha :shake: Będziemy wdzięczni za pomoc :):):) Quote
DONnka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 (edited) Zrobiłam przelew dla Tory na konto p. Kamili w kwocie 250 zł z mojego bazarku :) Jeśli wpłynie ta jedna zaległa wpłata to dołożę jeszcze około 50 zł Bardzo proszę p. Kamilę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarku: www.dogomania.pl/threads/220676 Edited March 2, 2012 by DONnka Quote
anett Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dzięki DONnka:lol: Tora jest na minusie 130zł za operację Tora ma już zdjęte szwy, generalnie wszystko ok, w jednym miejscu był lekki odczyn zapalny, Tora dostała jeszcze zastrzyk p/zapalny. Humor i apetyt jak zawsze Torze dopisują:lol: Quote
Alexa77 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Hotelik Tory zaplacony do konca marca.Jezeli jest taka potrzeba to ureguluje te 130 zlotych za operacje. Quote
Recommended Posts