Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy te psy jeszcze są ?? Znalazłam je na aukcji, ale jest tam również Zulus którego już nie ma jakiegoś czasu :roll: http://www.allegro.pl/item161519168_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html

2 lata, pies, bokser. Został znaleziony i do dnia 17.01.07r czeka na swojego właściciela, potem zostanie przeznaczony do adopcji. Jest bardzo miły, przyjazny i kontaktowy. Będzie wspaniałym towarzyszem. Obecnie jest leczony. Wymaga solidnego odkarmienia.

153/07

Fux - 1,5 roku, pies, bokser. Bardzo miły, kontaktowy i łagodny. Wspaniały towarzysz. Ma duży temperament i uwielbia się bawić. Lubi dzieci. Powinien trafić do domu z ogrodem. Nie może zostawać sam w domu.

Posted

był taki młody pręgowany, po którego miał się zgłosić właściciel, ale się nie zgłosił i zostal wydany; był też właśnie ten żółty (co na zdjęciu), ale też go nie ma; jest natomiast następny pręgowany (przynajmniej był w piątek), ale w baaardzo kiepskim stanie- jest leczony. Osobiście go nie widziałam...

od koperek ;)

czyli tą aukcję można by zaktualizowac :roll:

Posted

Tych dwóch nie ma.
Jest za to nowy. Pręgus, półtora roku. Oddany przez właściciela, bo podobjno demoluje.

Dowiem się w poniedziałek, czy jeszcze jest, jeśli tak, to idzie do gazety.

Posted

szmaja napisał(a):
Ja sądzę, że to bardzo go krzywdząca wymówka.
Jest już pogryziony - drugiego dnia stał już na 3 łapach...

no to już na zdjęciu widac, ja z początku myślałam, że to ogon :oops:

dobrze, że nie powiedzieli, że agresywny :razz:

Posted

la_pegaza napisał(a):
no to już na zdjęciu widac, ja z początku myślałam, że to ogon :oops:

dobrze, że nie powiedzieli, że agresywny :razz:

No tak tak, sama zdjęcia robiłam, zanim wyszedł nawołałam się sto godzin... Ma jurny boks, a sam jest nieśmiały.

Posted

Boksio miał dzisiaj zrobione zdjęcia i będzie jutro w "Fakcie" jako "pies do adopcji".
Jak został przyprowadzony do biura, to myślałam, że radości nie będzie końca:lol: - niesamowicie miziasto- przytulasty maluch (bo rzeczywiście niewielki). Powiem szczerze, że jak na faflaka to pysio ma przepiękny!!!:loveu:

Posted

Dzisiaj pytałam, czy boksio nadal w schronie i niestety nadal:-( Tzn. przyszli jacyś zainteresowani pręguskiem, ale byli tak "nietwarzowi":crazyeye: , że malucha nie otrzymali:razz: Mieli przyjść znowu dzisiaj, ale z góry byli skazani na porażkę:eviltong: ...więc: BOKSIO WSPANIAŁY NADAL BEZ DOMKU!

No on taki mniej wspaniały w domu, bo demolant, ale jak to ja sobie zawsze myślę, że po prostu z takim połączeniem, jak bokser i temperament wulkanu trzeba pracować, czyli wybiegać, wybiegać i jeszcze raz wybiegać! Ostatecznie klatka w mieszkaniu;)

Dobra wiadomość to taka, że mimo, iż kulawy (jeszcze) i zmarznięty, to sobie już poparcie w koledze z boksu znalazł i nieźle dają razem popalić jakiemuś nieszczęśnikowi:diabloti: Co oznacza, że zaczyna dawać sobie radę!

Posted

Dla mnie to nie jest bokserek Fux (ten pręgowany ze zdjęcia), ale w biurze upierają się, że to on:roll: . Ich mordki są inne- ale to może tylko ja mam jakieś przewidzenia:cool1: No nic. Sama już nie wiem...

• 3 months later...
Posted

Ten Boksio ze zdjęcia z podniesioną łapką wygląda jak Fuks, który był w domu tymczasowym w Tczewie i pojechał do domu stałego w Warszawie i teraz wg informacji z boksery w potrzebie nazywa się Pongo - to jest ten sam czy nie bo zdjęcie dokładnie to samo. Tak mi się wydaje?