la_pegaza Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy te psy jeszcze są ?? Znalazłam je na aukcji, ale jest tam również Zulus którego już nie ma jakiegoś czasu :roll: http://www.allegro.pl/item161519168_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html 2 lata, pies, bokser. Został znaleziony i do dnia 17.01.07r czeka na swojego właściciela, potem zostanie przeznaczony do adopcji. Jest bardzo miły, przyjazny i kontaktowy. Będzie wspaniałym towarzyszem. Obecnie jest leczony. Wymaga solidnego odkarmienia. 153/07 Fux - 1,5 roku, pies, bokser. Bardzo miły, kontaktowy i łagodny. Wspaniały towarzysz. Ma duży temperament i uwielbia się bawić. Lubi dzieci. Powinien trafić do domu z ogrodem. Nie może zostawać sam w domu. Quote
la_pegaza Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 halo halo :cool3: bo nie wiem czy chłopaków rozysłac w świat ;) Quote
la_pegaza Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 był taki młody pręgowany, po którego miał się zgłosić właściciel, ale się nie zgłosił i zostal wydany; był też właśnie ten żółty (co na zdjęciu), ale też go nie ma; jest natomiast następny pręgowany (przynajmniej był w piątek), ale w baaardzo kiepskim stanie- jest leczony. Osobiście go nie widziałam... od koperek ;) czyli tą aukcję można by zaktualizowac :roll: Quote
szmaja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tych dwóch nie ma. Jest za to nowy. Pręgus, półtora roku. Oddany przez właściciela, bo podobjno demoluje. Dowiem się w poniedziałek, czy jeszcze jest, jeśli tak, to idzie do gazety. Quote
AgaiTheta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Demoluje Demoluje, no i niech demoluje od tego boksio jest, żeby demolować! :angryy: Quote
szmaja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja sądzę, że to bardzo go krzywdząca wymówka. Jest już pogryziony - drugiego dnia stał już na 3 łapach... Quote
la_pegaza Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 szmaja napisał(a):Ja sądzę, że to bardzo go krzywdząca wymówka. Jest już pogryziony - drugiego dnia stał już na 3 łapach... no to już na zdjęciu widac, ja z początku myślałam, że to ogon :oops: dobrze, że nie powiedzieli, że agresywny :razz: Quote
szmaja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 la_pegaza napisał(a):no to już na zdjęciu widac, ja z początku myślałam, że to ogon :oops: dobrze, że nie powiedzieli, że agresywny :razz: No tak tak, sama zdjęcia robiłam, zanim wyszedł nawołałam się sto godzin... Ma jurny boks, a sam jest nieśmiały. Quote
la_pegaza Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Pokaż się biedaku. Ja go zawsze mogę na allegro wrzucic. Tylko więcej zdjęc ;) Quote
Koperek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Boksio miał dzisiaj zrobione zdjęcia i będzie jutro w "Fakcie" jako "pies do adopcji". Jak został przyprowadzony do biura, to myślałam, że radości nie będzie końca:lol: - niesamowicie miziasto- przytulasty maluch (bo rzeczywiście niewielki). Powiem szczerze, że jak na faflaka to pysio ma przepiękny!!!:loveu: Quote
la_pegaza Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 maluchu na pierwszą. podeslac go na adopcyjną?? Quote
la_pegaza Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 był jakiś odzew z faktu?? :cool3: Quote
Koperek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dzisiaj pytałam, czy boksio nadal w schronie i niestety nadal:-( Tzn. przyszli jacyś zainteresowani pręguskiem, ale byli tak "nietwarzowi":crazyeye: , że malucha nie otrzymali:razz: Mieli przyjść znowu dzisiaj, ale z góry byli skazani na porażkę:eviltong: ...więc: BOKSIO WSPANIAŁY NADAL BEZ DOMKU! No on taki mniej wspaniały w domu, bo demolant, ale jak to ja sobie zawsze myślę, że po prostu z takim połączeniem, jak bokser i temperament wulkanu trzeba pracować, czyli wybiegać, wybiegać i jeszcze raz wybiegać! Ostatecznie klatka w mieszkaniu;) Dobra wiadomość to taka, że mimo, iż kulawy (jeszcze) i zmarznięty, to sobie już poparcie w koledze z boksu znalazł i nieźle dają razem popalić jakiemuś nieszczęśnikowi:diabloti: Co oznacza, że zaczyna dawać sobie radę! Quote
Koperek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dla mnie to nie jest bokserek Fux (ten pręgowany ze zdjęcia), ale w biurze upierają się, że to on:roll: . Ich mordki są inne- ale to może tylko ja mam jakieś przewidzenia:cool1: No nic. Sama już nie wiem... Quote
la_pegaza Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 to raczej inne psiaki :) inne mordki, znaczenia na klacie itd ;) Quote
Koperek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czyli dobrze wydedukowałam!!!:loveu: Ale w biurze niestety się ze mną nie zgodzili i ten boksio jest tam jako "Fuks"...:roll: Quote
marlena.gda Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ten Boksio ze zdjęcia z podniesioną łapką wygląda jak Fuks, który był w domu tymczasowym w Tczewie i pojechał do domu stałego w Warszawie i teraz wg informacji z boksery w potrzebie nazywa się Pongo - to jest ten sam czy nie bo zdjęcie dokładnie to samo. Tak mi się wydaje? Quote
AgaiTheta Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Przecież to jest stary wątek, te psiaki mają domki. Quote
marlena.gda Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Racja nie zauważyłam - całe szczęście bo myslałam, że wrócił. Quote
Recommended Posts