Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Onaya - chętnie użyczę, daj znać tylko na który dzień :) jakby ktoś chciał na drugi to dawać znać :)
Młodej metryczka doszła więc można myśleć ;)

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłosiłam już dużą (żeby nie zapomnieć o terminie, jak to mi się zdarza :/), małą zgłoszę jak tylko uda mi się ją zarejestrować :)

Także jesteśmy na 100% - duża wystawia się w sobotę, mała w niedzielę :D

Posted

Przypominam się :)
Szukam transportu dla 1 osoby + grzecznej młodej briardki na sobotę :)
najlepiej wyjazd ze śląska ale mogę dojechać gdzieś.
Oczywiście dokładamy się do kosztów

Posted

Ja tak myślę, czy pojechać z bejbikiem... na 1 wystawe :) ale nie wiem czy warto tyle jechać jak niedługo potem w radomiu, ale to zawsze doświadczenie już jakieś :)

będzie ktoś jechał z wawy ? i ma miejsce na 1 osobe + szczeniak labradora? dokładam się do kosztów oczywiście :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']a my pierwszy raz pobiegamy w klasie championów, jeśli dyplom już do nas dojdzie :)[/QUOTE]
Oooo, to Wam klasa uzytkowa juz nie wystarcza?;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooo, to Wam klasa uzytkowa juz nie wystarcza?;)
pzdr.[/QUOTE]

A ileż można biegać w użytkowej w Polsce, tym bardziej jeśli CH.PL już mamy? ;) niech pobiega w klasie championów, skoro może :eviltong:

Posted

Te zakazy rozbijania namiotów to przegięcie, ja rozumiem że np. nie przy samej taśmie od ringu tylko np. 2 metry dalej żeby było przejście i miejsce dla widzów, ale całkowity zakaz przy tych temperaturach jakie mamy w Polsce teraz to szok...

Posted

[quote name='Asiaczek']Fakt, niech się lansuje:)

A tak BTW - mam nadzieje, że Białystok nie wyda zakazu rozbijania namiotów na murawie...?;)

pzdr.[/QUOTE]

a tego to ja nie wiem :hmmmm: Matagi pewnie będzie wiedzieć... ona wie wszystko :evil_lol:

Posted

[quote name='mychaaaaa']a tego to ja nie wiem :hmmmm: Matagi pewnie będzie wiedzieć... ona wie wszystko :evil_lol:[/QUOTE]

A nie wszystko;) W tym roku jakoś nie bardzo mi się chce cokolwiek wiedzieć odnośnie wystawy.....:eviltong:

Posted

A propos namiotów - Białystok akurat ma fajny teren (murawa boiska + hala. I wydaje mi się, że nie wyda takiego zarządzenia w/s rozbijania namiotów.
Ja pamiętam, że a Bialym zawsze jest piekna pogoda (nawet jak pada, to tez jest pięknie;)) i ochrona od słońca w postaci namiotów - niezbedna:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Ja pamiętam, że w Bialym zawsze jest piekna pogoda (nawet jak pada, to tez jest pięknie;)) i ochrona od słońca w postaci namiotów - niezbedna:)

pzdr.
Haha, dokładnie - nawet jak leje całe lato (jak w zeszłym roku), to na ostatni weekend sierpnia piękna pogoda jest na 100% :D