Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chwalę się;))

Moja malutka flatka Dzi czyli WILDEST GEORGETTE BURNT MUFFINS z BasiSfory w klasie młodzieży wybiegała dosk1/2, ZwMł i BOB Junior :)) Jeszcze jedno ZwMł z jakiejkolwiek wystawy i Dzi będzie dumnym Młodzieżowym Championem Polski :):):):)

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z tego co słyszałam - Best in Show - Samoyedka z Litwy - Klajokliu Suo BRIJAN O'AZZIS - z którą przegraliśmy o rasę ;)
Nasz Hanuś - dosk I, CWC, CACIB, BOS w polsko - litewsko - łotewsko - belgijskiej stawce... i tym samym rozpoczął INTERA :loveu:

Posted

A ma może ktoś zdjęcia z finałów z grupy VIII?

Pochwalę się, bo moja 3letnia flacia dziewczynka LV-LT-PL CH EL TOSKA Black&White kolejny raz wspaniale się pokazała -w klasie championów doskI CAC CACIB BOB i BOG3 :)

I tylko żal ogromny, że do zakończenia interchampionatu w dniu wystawy nadal brakowało nam tylko 3 dni..eh :) trzeba wybrać się jeszcze raz powalczyć ;)

Posted

mrau napisał(a):
Chwalę się;))
Moja malutka flatka Dzi czyli WILDEST GEORGETTE BURNT MUFFINS z BasiSfory w klasie młodzieży wybiegała dosk1/2, ZwMł i BOB Junior :)) Jeszcze jedno ZwMł z jakiejkolwiek wystawy i Dzi będzie dumnym Młodzieżowym Championem Polski :):):):)

Nooo, gratulować:)

mychaaaaa napisał(a):
Z tego co słyszałam - Best in Show - Samoyedka z Litwy - Klajokliu Suo BRIJAN O'AZZIS - z którą przegraliśmy o rasę ;)
Nasz Hanuś - dosk I, CWC, CACIB, BOS w polsko - litewsko - łotewsko - belgijskiej stawce... i tym samym rozpoczął INTERA :loveu:

Aj, Wasz hanuś to z wystawy na wystawę rozkręca się coraz bardziej. az boję się co to będzie w przyszłym sezonie, bo obecnego to juz teraz się boję:)
Gratulacje!!!

hashaa napisał(a):
A ma może ktoś zdjęcia z finałów z grupy VIII?
Pochwalę się, bo moja 3letnia flacia dziewczynka LV-LT-PL CH EL TOSKA Black&White kolejny raz wspaniale się pokazała -w klasie championów doskI CAC CACIB BOB i BOG3 :)
I tylko żal ogromny, że do zakończenia interchampionatu w dniu wystawy nadal brakowało nam tylko 3 dni..eh :) trzeba wybrać się jeszcze raz powalczyć ;)

Gratulacje:)

Pzdr.

Posted

Asiaczki też się pochwalą:)
RICH BOY Asiaczek FCI aka Lans - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB!!!!
Piesek prezentowany po raz pierwszy przez właściciela - jak widac poradzili sobie świetnie!
Gratuluje obu Panom;)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Asiaczki też się pochwalą:)
RICH BOY Asiaczek FCI aka Lans - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB!!!!
Piesek prezentowany po raz pierwszy przez właściciela - jak widac poradzili sobie świetnie!
Gratuluje obu Panom;)

pzdr.
Obserwowałam chłopaków w niedziele na grupie - jak na wspolny debiut REWELKA! A i widzialam, ze w rasie konkurencja nie byla mala!

Nam tez poszlo nienajgorzej, wywalczylysmy z Lilką CACIB, BOB i BOG IV :)

Posted

I my mamy się czym pochwalić :D

Pasja (afganka) w pośredniej dostała dosk.I, CWC i res.CACIB - jako że wcześniej różnie bywało z jej humorkami i niekoniecznie chciała współpracować na ringu, jestem z niej bardzo dumna - jesteśmy w połowie drogi do Ch Pl :D
Ashi (grzywka) - dosk.I, Zwyc.Mł., BOB Junior - to był nasza wspólna pierwsza wystawa, cieszę się z tak udanego debiutu - rozpoczęłyśmy Mł Ch Pl :D

Posted

Gratuluję wszystkim zadowolonym!
My szczęśliwi tym bardziej, że oceniał nas dawny hodowca Samoyedów, a do porównania o CACIB wychodziły aż 4 psy, z czego jeden litewski i jeden importowany z Francji ;)

Posted

Gratulacje dla wszystkich którzy wytrwali w deszczu ;-))

no to ja też się pochwalę

Methadone von Jess Box

Zwycięzca Młodzieży ( Youth Winner )
Najlepszy Junior ( Best Junior )

ocena doskonała

Tym samym zakończyliśmy starania o Młodzieżowego Championa

Czy ktoś ma zdjęcia z ringu bokserów .?

Posted

Agasia napisał(a):
Obserwowałam chłopaków w niedziele na grupie - jak na wspolny debiut REWELKA! A i widzialam, ze w rasie konkurencja nie byla mala!
Nam tez poszlo nienajgorzej, wywalczylysmy z Lilką CACIB, BOB i BOG IV :)

O, Agasia, dzięki za miłe słowa - przekażę Piotrowi. Na pewno będzie mu miło:)

amanda-1a napisał(a):
I my mamy się czym pochwalić :D
Pasja (afganka) w pośredniej dostała dosk.I, CWC i res.CACIB - jako że wcześniej różnie bywało z jej humorkami i niekoniecznie chciała współpracować na ringu, jestem z niej bardzo dumna - jesteśmy w połowie drogi do Ch Pl :D
Ashi (grzywka) - dosk.I, Zwyc.Mł., BOB Junior - to był nasza wspólna pierwsza wystawa, cieszę się z tak udanego debiutu - rozpoczęłyśmy Mł Ch Pl :D

Ar3k30 napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich którzy wytrwali w deszczu ;-))
no to ja też się pochwalę
Methadone von Jess Box
Zwycięzca Młodzieży ( Youth Winner )
Najlepszy Junior ( Best Junior )
ocena doskonała
Tym samym zakończyliśmy starania o Młodzieżowego Championa
Czy ktoś ma zdjęcia z ringu bokserów .?

pzdr.

Posted

Na ringu chartów polskich Pan Tadeusz PERO uzyskał CWC, CACIB i BOB i tym samym zakończył championat Polski, natomiast w konkurencji Najpiękniejszy Pies Ras Polskich uzyskał III miejsce.

Pan Tadeusz PERO, Asesor Chortyca

Posted

Izabela124. napisał(a):

Iza, a jedów nie załapałaś więcej? Bo na jednej fotce jest Brijan, tegoroczny Best in Show i więcej samków nie widzę.