Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chodzi mi po głowie wyjazd do Rumunii. Czy ktoś wybiera się może na Wystawy w Baia Mare 22 kwietnua 2007? Może ktoś był w zeszłym roku? Proszę o jakieś rady dot. wyjazdu do Rumunii.

Posted

Wystawa Cac jest 21 kwietnia w Satu Mare, a 22 kwietnia jest CACIB w Baia Mare. Miasta są oddalone od siebie o ok, 50 km. Napisałam do nich do związku po szczególy, ale jeszcze nie odpisali

Posted

bliższych informacji na razie brak. mam tylko listę planowanych sędziów, ale przysłali mi bez podziału na grupy i rasy. jak będę coś więcej wiedziała, to napiszę.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

narisowa napisał(a):
Chodzi mi po głowie wyjazd do Rumunii. Czy ktoś wybiera się może na Wystawy w Baia Mare 22 kwietnua 2007? Może ktoś był w zeszłym roku? Proszę o jakieś rady dot. wyjazdu do Rumunii.

Oj niedobry pomysł niedobry.
To najdziksza część tego kraju.Niedzwiedzie z okolic Baia Mare będą bardzo wygłodniałe po zimowym śnie.Byliśmy ale trochę dalej.
Jak się zdecydujesz na 100% napiszę jak cało wrócić.

Posted

Pirania napisał(a):
Oj niedobry pomysł niedobry.
To najdziksza część tego kraju.Niedzwiedzie z okolic Baia Mare będą bardzo wygłodniałe po zimowym śnie.Byliśmy ale trochę dalej.
Jak się zdecydujesz na 100% napiszę jak cało wrócić.

ja już dawno się zdecydowałam, gorzej niż w mołdawii, jadąc przez ukrainę to chyba nie jest? ale poproszę o wskazówki

Posted

Monika R. napisał(a):
no i co wybiera sie na do Satu i Baia Mare?? ma ktos moze jakies info o CACIB'owce??

o CACIB w baia mare jeszcze nic nie wiadomo, jak mi coś przyślą to się pochwalę

Posted

narisowa napisał(a):
ja już dawno się zdecydowałam, gorzej niż w mołdawii, jadąc przez ukrainę to chyba nie jest? ale poproszę o wskazówki

Rozjeżdziłaś sie Narisowa .Narzekaj narzekaj na Mołdawie nie było tak żle,
tylko że tam nie było niedzwiedzi.A tak poważnie czy masz obsadę sędziowską na CAC w Satu Mare.

• 3 weeks later...
Posted

należy się cieszyć, że wogóle cokolwiek podali, bo na maile nie odpisują, telefonów nie odbierają. a podawanie info na miesiąc przed wystawą i to międzynarodową to trochę spóźnione. ja już myślałam, że tej wystawy to nie będzie.

Posted

Oj, narisowa, Ty to byś wszystko od razu chciała wiedzieć, a gdzie wtedy niespokojne oczekiwanie, element zaskoczenia, niespodzianka :diabloti:

• 3 weeks later...