Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darianna napisał(a):
Jeśli na stronie nie jest napisane po ile bilety to nie sądzę żeby ktoś dysponował jakąś wiedzą tajemną po ile są... Jak tak to może ktoś wie po ile kiełbaski tam będą sprzedawać? Też nie pisze a ja bym wiedzieć chciała...

Pff

Na podstawie tej i innych twoich wypowiedzi , zastanawiam się skąd w tobie tyle jadu:shake:.
Dzieki takim osobom jak Ty odechciewa się pisać na tym forum a już na pewno odechciewa się zadawać jakiekolwiek pytania:shake:.

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś jedzie jutro z Warszawy na krakowską wystwę i czy w transporterze na koty mógłby wziąć dwa osojone podrośnięte kurczaki? Aby w Krakowie mogły dożyć starości :) Odebrałabym je na wystawie...

Posted

Moja Frania, czyli ICh. MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI (Bernardyn Krótkowłosy) dzisiaj V1, CWC, CACIB, BOB, a w ringu honorowym BEST OF GROUP II !!!

Jeżeli komuś wpadła w oko moja łaciatka, proszę o fotki, nie mamy żadnej pamiątki :(

Posted

No my wczoraj wzięliśmy CACIB (dobki) i cali byliśmy w skowronkach :)
Organizatorom jestem ogromnie wdzięczna za rozstawienie namiotów. Wczoraj w tym upale dla dobków to było realnie zbawienne!

Posted

czy oto foto chodziło? BOG II

trochę z daleka ale lepsze takie niż żadne

na "pudle" po raz pierwszy moja sznaucerka olbrzymka ERNESTYNA Asterniger :multi:

Posted

[quote name='alienq4']

czy oto foto chodziło? BOG II

trochę z daleka ale lepsze takie niż żadne

na "pudle" po raz pierwszy moja sznaucerka olbrzymka ERNESTYNA Asterniger :multi:

Tak, dziękuję !!!!!!!! I gratuluję, sznaucerka - super ruch !!! sędziemu wpadła w oko już na przygotowawczym z tego co widziałam :) kilkakrotnie do niech podchodził ;)

CZY KOMUŚ JESZCZE WPADŁA W OBIEKTYW MOJA BERNARDYNKA ?

Posted

[quote name='panienkabubu']Moja Frania, czyli ICh. MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI (Bernardyn Krótkowłosy) dzisiaj V1, CWC, CACIB, BOB, a w ringu honorowym BEST OF GROUP II !!!

Jeżeli komuś wpadła w oko moja łaciatka, proszę o fotki, nie mamy żadnej pamiątki :(

Gratulacje!!!!

Posted

[quote name='panienkabubu']Tak, dziękuję !!!!!!!! I gratuluję, sznaucerka - super ruch !!! sędziemu wpadła w oko już na przygotowawczym z tego co widziałam :) kilkakrotnie do niech podchodził ;)

CZY KOMUŚ JESZCZE WPADŁA W OBIEKTYW MOJA BERNARDYNKA ?

Gratulacje Kasia i Frania!!!!!!!!!!!!! Co klasa to klasa!!!!!!!!!!! Dla Ernestytynki oczywiście też wielkie gratki- śliczna dziewczynka!!!!! ... znamy jej braciszka Lordzika ;)

Posted

d_orka napisał(a):
Gratulacje Kasia i Frania!!!!!!!!!!!!! Co klasa to klasa!!!!!!!!!!! Dla Ernestytynki oczywiście też wielkie gratki- śliczna dziewczynka!!!!! ... znamy jej braciszka Lordzika ;)

Dzięki Dorota ! :)))) dzięki !!!!

Posted

a nasze dwa psiaki:

Lhasa Apso- Kutani HOLLYWOOD ASTARTE GOLD- CWC, CACIB, BOB, finałowa 6 na BOG
pekińczyk- KING Iz Zhasminovogo Dvortsa- CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP IX!!!!!!!!!!!

co pamiętam:
BOG 1- border
BOG 2- sznaucer olbrzym
BOG 3- jack (BIS 3)
BOG 4- jamnik :P
BOG 5- husky (BIS 1)
BOG 6- basset hound
BOG 7- weimar (BIS 2)
BOG 8- labek
BOG 9- pekińczyk (mój mój), 2. mops, 3. maltańczyk, 4. shih tzu
BOG 10- afgan (BIS 4) 2. whippet, 3.borzoj

Posted

Wielkie gratulacje dla wszystkich mniej i bardziej wygranych!

I wielka prośba:
Moja sznurka dostała 4 miejsce na BOG
i zdobyła tytuł Najpiękniejszego Weterana

Czy ktoś może ma zdjęcia z finałów weteranów i I grupy??

Mam tylko jedno zdjęcie które zrobiłam jej już po finałach