Zuza i Noddy Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 CACIB BRNO (CZ) 04.02.12 sędzia: Mery Chantal (FR) PSY kl. pośrednia 2290 Master Allen Congo Itapuca - V1, CAC, res. CACIB kl. otwarta 2291 Afrikanskiy Molchun Fungurem - chyba nieobecny 2292 Aramis Adenike Belongo - V4 2293 Glory es Tins Poljarnogo Sozvezdija - V1, CAC 2294 Jabari Hanáček - V3 2295 Nabambamba Klif Arpels - V2, res. CAC kl. championów 2296 Khani's Full Moon Fever - V3 2297 OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek - V1, CAC, CACIB 2298 Zanzkrit Zahleka - V2, res. CAC SUKI kl. baby 4768 Itury Puzzle Shangwe Shemsa - nb kl. młodzieży 2299 Bessy Beautiful Ituri Moravia - nb 2300 Glory Way Dar Bony-Sona - V1, CAJC, BOB JUNIOR 2301 Lis Glamur Energy Endless Love - VD kl. otwarta 2302 Americas Poljarnogo Sozvezdija - V2, res. CAJC 2303 Bikilu Kandali Santonji - V1, CAC kl. championów 2304 Tim Spirit Dzhubili - V2, res. CAC, res. CACIB 2305 Ubarlash Ibra Kasinga - V1, CAC, CACIB, BOB Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Gratulacje dla Ofika i Zuzki:) Nastepny krok do interaq:) Zuza, te wyniki, które wstawiłas, u mnie tez się zgadzają:) a II dnia przy sędzim z Czech Josef NEMEC mam wyłapane takie wyniki: MASTER ALLEN CONGO ITAPUCA - cac glory es tin s poliarnogo sozvezdija - BOB Khanis FULL MOON NEVER - dosk.2 AMERICA S POLIARNOGO SOZVEZDIJA - exc.2, r.CACIB TIM SPIRIT DZHUBILI - CAC. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Gratulacje dla Ofika i Zuzki:) Nastepny krok do interaq:) Zuza, te wyniki, które wstawiłas, u mnie tez się zgadzają:) a II dnia przy sędzim z Czech Josef NEMEC mam wyłapane takie wyniki: MASTER ALLEN CONGO ITAPUCA - cac glory es tin s poliarnogo sozvezdija - BOB Khanis FULL MOON NEVER - dosk.2 AMERICA S POLIARNOGO SOZVEZDIJA - exc.2, r.CACIB TIM SPIRIT DZHUBILI - CAC. Pzdr. No i zaczęliśmy championat Czech. A pełne wyniki z drugiego dnia można sprawdzić tutaj http://www.duocacib.cz/ Quote
Recommended Posts