Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Trzymajcie bardzo moooooooocno kciuki dzisiaj.....:kciuki:

może jedna dziewczyna trafi do domu....ale ciiiiiiiii...żeby nie zapeszyc...

Cudownie, a może będzie chciała sie spotykać z moją boksią na spacerach? Oczywiście zależy w jakiej dzielnicy mieszka...

Posted

Lea lada moment pojedzie albo już pojechała do swojego nowego domku do Olsztyna :):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Dzisiaj byłem z nią na spacerku :) Bardzo grzeczna sunia, bardzo ładnie idzie na smyczy :) nie ciągnie :) a jaka pieszczota, miziałem ja potem z 10 minut, a jak przestałem to łapą brała ze chce jeszcze :evil_lol::evil_lol: pieszczoch jeden :D

Życzę Lei wszystkiego najlepszego w nowym domku ! :)

a to zdjęcia ze spacerku, w kagańcu dla mojego bezpieczeństwa, bo nie wiedzieliśmy na początku, że z niej taki pieszczoch :evil_lol:

Ten cień to nie jej:evil_lol: tylko mój, musiałem sie trochę nagimnastykować żeby pstryknąć zdjęcia :D

Posted

[quote name='matusz5']Lea lada moment pojedzie albo już pojechała do swojego nowego domku do Olsztyna :):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Dzisiaj byłem z nią na spacerku :) Bardzo grzeczna sunia, bardzo ładnie idzie na smyczy :) nie ciągnie :) a jaka pieszczota, miziałem ja potem z 10 minut, a jak przestałem to łapą brała ze chce jeszcze :evil_lol::evil_lol: pieszczoch jeden :D

Życzę Lei wszystkiego najlepszego w nowym domku ! :)

a to zdjęcia ze spacerku, w kagańcu dla mojego bezpieczeństwa, bo nie wiedzieliśmy na początku, że z niej taki pieszczoch :evil_lol:

To wspaniale!!!:multi::multi::multi: HUrrra!!! Jak ja się cieszę... Hihi... Cudownie... Piękna Lea!!!

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Wspaniała widomość!:multi: . Niech Ci się wiedzie Psinko w nowym domu. Bądźcie wszyscy szczęśliwi!

Czy zdjąć Pręguskę z allegro?

Chyba tak, tylko jak coś - możemy liczyć na wsparcie???:razz::razz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
poczekajmy może aż Lea wyjedzie do domu....ok?...żeby nie zapeszyć...

Aga dlatego napisałem ze lada moment pojedzie albo juz pojechała...

Posted

Słyszałaś łoskot? To kamień z serca mi spadł!!!!
Tak się cieszę:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Będziemy dalej ogłaszać Galę, trzymajcie kciuki!!!
Ona ma z boksia znacznie mniej niż Lea, ale przecież nie o to chodzi, prawda?