Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Trzymajcie bardzo moooooooocno kciuki dzisiaj.....:kciuki: może jedna dziewczyna trafi do domu....ale ciiiiiiiii...żeby nie zapeszyc... Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Trzymajcie bardzo moooooooocno kciuki dzisiaj.....:kciuki: może jedna dziewczyna trafi do domu....ale ciiiiiiiii...żeby nie zapeszyc... Cudownie, a może będzie chciała sie spotykać z moją boksią na spacerach? Oczywiście zależy w jakiej dzielnicy mieszka... Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Lea lada moment pojedzie albo już pojechała do swojego nowego domku do Olsztyna :):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dzisiaj byłem z nią na spacerku :) Bardzo grzeczna sunia, bardzo ładnie idzie na smyczy :) nie ciągnie :) a jaka pieszczota, miziałem ja potem z 10 minut, a jak przestałem to łapą brała ze chce jeszcze :evil_lol::evil_lol: pieszczoch jeden :D Życzę Lei wszystkiego najlepszego w nowym domku ! :) a to zdjęcia ze spacerku, w kagańcu dla mojego bezpieczeństwa, bo nie wiedzieliśmy na początku, że z niej taki pieszczoch :evil_lol: Ten cień to nie jej:evil_lol: tylko mój, musiałem sie trochę nagimnastykować żeby pstryknąć zdjęcia :D Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='matusz5']Lea lada moment pojedzie albo już pojechała do swojego nowego domku do Olsztyna :):) :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dzisiaj byłem z nią na spacerku :) Bardzo grzeczna sunia, bardzo ładnie idzie na smyczy :) nie ciągnie :) a jaka pieszczota, miziałem ja potem z 10 minut, a jak przestałem to łapą brała ze chce jeszcze :evil_lol::evil_lol: pieszczoch jeden :D Życzę Lei wszystkiego najlepszego w nowym domku ! :) a to zdjęcia ze spacerku, w kagańcu dla mojego bezpieczeństwa, bo nie wiedzieliśmy na początku, że z niej taki pieszczoch :evil_lol: To wspaniale!!!:multi::multi::multi: HUrrra!!! Jak ja się cieszę... Hihi... Cudownie... Piękna Lea!!! Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziękujemy nowym właścicielom za okazałe serducho! Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Wspaniała widomość!:multi: . Niech Ci się wiedzie Psinko w nowym domu. Bądźcie wszyscy szczęśliwi! Czy zdjąć Pręguskę z allegro? Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Wspaniała widomość!:multi: . Niech Ci się wiedzie Psinko w nowym domu. Bądźcie wszyscy szczęśliwi! Czy zdjąć Pręguskę z allegro? Chyba tak, tylko jak coś - możemy liczyć na wsparcie???:razz::razz: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 poczekajmy może aż Lea wyjedzie do domu....ok?...żeby nie zapeszyć... Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):Chyba tak, tylko jak coś - możemy liczyć na wsparcie???:razz::razz: Na ile będę mogła pomóc - zawsze!:lol: Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):poczekajmy może aż Lea wyjedzie do domu....ok?...żeby nie zapeszyć... Aga dlatego napisałem ze lada moment pojedzie albo juz pojechała... Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Przeczytałam i ....troszkę się przestraszyłam, sądziłam, że ona już jest nowym domu. Trzymam kciuki! Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No dobrze oficjanie........... lea pojechała do nowego kochającego domu :sweetCyb: Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Słyszałaś łoskot? To kamień z serca mi spadł!!!! Tak się cieszę:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Będziemy dalej ogłaszać Galę, trzymajcie kciuki!!! Ona ma z boksia znacznie mniej niż Lea, ale przecież nie o to chodzi, prawda? Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Daj mi szansę, bedę Twoim przyjacielem.. Quote
Jagoda1 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Witaj, Gala, może i Ciebie ktoś zauważy? Quote
Jagoda1 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Żółtasku, podnoszę i wierzę, ze znajdziesz dom... Quote
Matusz Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Żółtasku, podnoszę i wierzę, ze znajdziesz dom... ja również podnoszę !!! Quote
Recommended Posts