Jagoda1 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 lidka_park napisał(a):tak, dotarła... w sumie nie ma sensu przenosić suni ze schroniska do schroniska... Szkoda, bo tam miałaby spacery i byłaby możliwość oceny jej charakteru... Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 OGŁOSZENIE: Kalendarze biurkowe na bokserkę Sandrę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104652 Quote
modliszkadc Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Szkoda tylko, że nikt z Ostródy nie był na tyle kulturalny, żeby odpowiedzieć na mail w sprawie przeniesienia Gali do prywatnego schroniska, gdzie warunki są lepsze, a pracownicy znają psy, mają z nimi dobry kontakt bo jest ich dużo mniej i dzięki temu mogliby powiedzieć takiej np Pani z dzieckiem cokolwiek o charakterze suni. Rozumiem, że propozycja mogła się nie spodobać i zostać odrzucona, jest to zupełnie naturalne. Ale jak ktoś składa propozycję to wypada mu odpowiedzieć jakie się ma na jej temat zdanie. Tymczasem w tym wypadku zabrakło kultury osobistej i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi na mail. Quote
lidka_park Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ja nie dostałam takiego maila, a na forum juz zostało powiedziane, że przenoszenie psa ze schroniska do schroniska nie ma sensu... Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Galunia szuka domku... A ja zapraszam na boksiowy bazarek... Quote
Franca81 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 lidka_park napisał(a):ja nie dostałam takiego maila, a na forum juz zostało powiedziane, że przenoszenie psa ze schroniska do schroniska nie ma sensu... Ostatnio nie miałam zbytnio czasu, wiec watku dokladnie nie sledziłam. Dziwi mnie powyższe stwierdzenie. Dlaczego nie ma sensu? Czy Gala jest juz spisana na straty??????????? Jezeli w innym schronisku ludzie wyprowadzaja psy na spacer i socjalizuja je to jest to ogromna szansa dla Gali. Wystawiam Gali juz od ponad roku aukcje allegro. Wlasnie nie dawno sie kolejna skonczyla i nie mam pojecia czy wystawiac nadal? Bo kto bedzie chcial zdziczalego psa o ktorym nic nie wiadomo? Dlaczego Galusi nie daje sie szansy? I poproszę o nowe fotki Galusi (o ile jest taka mozliwosc) bo ja sie nie poddam i chocbym kolejne 5 lat miala ja na allegro wystawiac to to robic bede. Gala, jak kazdy inny pies zasluguje na szanse..... Szkoda tylko ze te szanse ciagle maleja (zwlaszcza przez brak kontaktu z czlowiekiem). Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Gala ma już swojego KOchanego Pańcia, z którym chodzi na spacery. Zamieszkała w Ostródzie .... Galuniu bądź szczęśliwa :) Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 i długich psich lat w nowym domku !! :multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Gala ma już swojego KOchanego Pańcia, z którym chodzi na spacery. Zamieszkała w Ostródzie .... Galuniu bądź szczęśliwa :) [quote name='Matusz']i długich psich lat w nowym domku !! :multi::multi:[/quot Naprawdę? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Jagoda1 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Matusz napisał(a):można zmienić tytuł już ;) Szukałam Gali na stronie AFN-u, znalazłam o tym imieniu, amstaffkę, o boksiowatej nikt się nie chwalił, że znalazła dom, a to naprawdę byłby sukces, stąd moje zdziwienie. Zmieniam tytuł... Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Dlaczego nie dodacie Galę na Waszej stronie do szczęśliwców "w nowym domu"....? Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jagoda* napisał(a):Dlaczego nie dodacie Galę na Waszej stronie do szczęśliwców "w nowym domu"....? nie była w dziale adopcji i nie ma jej w dziale w nowym domu... jak i wiele innych psów... ale tak naprawdę to o co Tobie chodzi? Quote
Jagoda1 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Aga_Mazury napisał(a): ale tak naprawdę to o co Tobie chodzi? O Galę... Kończę wątek...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Gala ma swój domek i chyba takego zakończenia można życzyć każdemu psiakowi....i oby ten domek miała już na zawsze....i była w nim szczęśliwa...amen Quote
Franca81 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A czy jest mozliwosc zobaczenia suni w domu? Bardzo chcialabym zobaczyc panienke na kanapie. Tak dlugo bidulka czekala... Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Franca81 napisał(a):A czy jest mozliwosc zobaczenia suni w domu? Bardzo chcialabym zobaczyc panienke na kanapie. Tak dlugo bidulka czekala... Gala poszła do domku przez adopcję schroniskową, więc nie mamy kontaktu z właścicielem ;) sunia widywana jest na spacerkach przez kierowniczkę i ma się dobrze :) Quote
Jagoda1 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Często spotykam na spacerach pręguskę z pierwszych postów tego wątku, ma na imię Bella, "jest księżniczką", jak mówi Pani, Państwo kochają ja bardzo. Bellunia wygląda pięknie. Jest piekielnie zazdrosna, pilnuje swoich;). Pani pytała o Galę, jak wspominała, trudno było podjąć decyzję o wyborze Suni... Galu, wierzę, że jesteś równie szczęśliwa. Quote
Recommended Posts