Franca81 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Właśnie nie wiem. Nie mam pomysłu... I to jest najgorsze..... Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach. Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia... Ja ciągle myślę , jak jej pomóc. DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami. Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji. Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia? Quote
DarkAngels Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :):):) Gala pokazuj sie na pierwszej stronie :) Quote
Franca81 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Gala na allegro: http://www.allegro.pl/item216769433__g_a_l_a_mix_boksera_.html Quote
caroolcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach. Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia... Ja ciągle myślę , jak jej pomóc. DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami. Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji. Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia? Przyłączam sie do apelu Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Ja ciągle myślę, jak jej pomóc, gdyby była w olsztyńskim schronisku sprawa byłaby prosta, spacery, poznanie suni, a na odległość pozostają ogłoszenia. Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Galu, samo podnoszenie niewiele daje, nikt nie pyta... Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Podnoszę Galę. Bardzo proszę o nowe zdjęcia i wiadomości o Suńce. Quote
Matusz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Podnoszę Galę. Bardzo proszę o nowe zdjęcia i wiadomości o Suńce. mam nowe zdjęci Gali, wstawię jak tylko będę miał czas, dzisiaj mam wesele i mykam juz Quote
DarkAngels Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 matusz5 napisał(a):mam nowe zdjęci Gali, wstawię jak tylko będę miał czas, dzisiaj mam wesele i mykam juz Trzymamy za słowo :) Czekamy na fotki :) Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Mateusz, mozesz wkleić, albo wyslij na maila, dziekuje... Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Galu biegnij na pierwszą stronkę , tam czeka na Ciebie domek pełen miłości. Tylko trzeba go znaleźć :) Ty napewno się odwdzięczysz swoją miłością i wiernościa :) Quote
Recommended Posts