Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach.
Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia...
Ja ciągle myślę , jak jej pomóc.
DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami.
Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji.
Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia?

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Ostróda, dajcie nowe zdjęcie Gali, napiszcie coś więcej o niej, ponownie umieszczę w ogłoszeniach.
Ja wiem, że nie wyprowadzacie, taka jest, niestety, rzeczywistość, ale wstawcie nowe zdjęcia, dajcie nowe informacje. Bardzo proszę o zdjęcia...
Ja ciągle myślę , jak jej pomóc.
DT nie wchodzi w grę, bo po początkowej euforii i podnoszeniu wątku, zostaniemy z długami.
Boksiowate bez człowieka dziczeją, jeszcze trochę i nie będzie nadawała się do adopcji.
Mateusz, może Ty zrobisz zdjęcia?

Przyłączam sie do apelu

Posted

Ja ciągle myślę, jak jej pomóc, gdyby była w olsztyńskim schronisku sprawa byłaby prosta, spacery, poznanie suni, a na odległość pozostają ogłoszenia.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Podnoszę Galę.
Bardzo proszę o nowe zdjęcia i wiadomości o Suńce.

mam nowe zdjęci Gali, wstawię jak tylko będę miał czas, dzisiaj mam wesele i mykam juz