Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila od państwa chętnego adoptować Galę. Niestety nic więcej nie wiem bo jestem poza Opolem. TZ powiedział mi tylko przez telefon. Jak tylko będę wiedzieć coś więcej to dam znać.

:multi::multi::multi:

Posted

Dziwi mnie fakt, że skontaktowano się właśnie ze mną a nie z Matikiem (podałam numer na aukcji). Matik a może ktoś się z Tobą kontaktował??? Jutro bedę w Opolu (na sam wieczór) to dokładnie zobacze jak wyglądał email. Mam nadzieję, że do przyszły domek galusi. Na poczatek poprosiłabym o info jak Gala zachowuje się w domu, jakie ma podejście do dzieci i zwierząt. Mam nadzieję, że choć co kolwiek wiadomo. Nawet szczątkowe informacje są na wagę złota...

Posted

Franca81 napisał(a):
Dziwi mnie fakt, że skontaktowano się właśnie ze mną a nie z Matikiem (podałam numer na aukcji). Matik a może ktoś się z Tobą kontaktował??? Jutro bedę w Opolu (na sam wieczór) to dokładnie zobacze jak wyglądał email. Mam nadzieję, że do przyszły domek galusi. Na poczatek poprosiłabym o info jak Gala zachowuje się w domu, jakie ma podejście do dzieci i zwierząt. Mam nadzieję, że choć co kolwiek wiadomo. Nawet szczątkowe informacje są na wagę złota...

hej, wczoraj mnie nie było w ogóle w w Ostródzie, byłem na przeglądzie w Bartoszycach, komórkę miałem prawie cały czas wyłączoną, widziałem potem, że dzwonił jakiś nr zaczynający sie na 17...

Niestety nie wiem nic o jej podejściu, psa w schronisku nigdy do końca nie da się zbadać co i jak i jak się zachowuje w danej sytuacji, przy dzieciach itd,

to może zróbmy tak, ja ci podam na PW nr do p. Ewy kierowniczki schroniska, i wtedy niech Ci państwo kontaktują się odr azu bezpośrednio z nią, ona na pewno coś więcej powie co i jak...

Posted

Dzieki Mateusz za PW. Wysłałam maila i zobaczymy...

Ja trzymam kciuki bo wlasnie przeczytalam maila w oryginale i pozytywnie odebralam ewentualny domek.

Sorki ze tak chaotycznie ale ledwo z warszawy wrocilam i mam kupe do nadrobienia.

Posted

Niestety.

Domek nieaktualny. Wczoraj wyslalam maila z nr telefonu do kierowniczki i z prosba by dano mi znac jak sprawa sie potoczyla to dostalam taka wiadomosc:"witam, niestety juz kupilem sobie innego pieska. Pozdrawiam" :shake:

Już nie wiem czy to ja nawalilam, ze mnie nie bylo i nie moglam tej sprawy poprowadzic inaczej czy poprostu ten domek nie chcial Gali a poprostu jakiegos (obojetnie jakiego) pieska. :cool1:

Nie ma o płakać nad rozlanym mlekiem. Zaraz Gali wystawiam nową aukcję i może w końcu znajdziemy ten wymarzony domek dla dziewczynki. :cool3:

GALA ponownie prezentuje swoje wdzięki na allegro!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=197939701 ;)

Posted

hej, zobaczcie jakiego maila dostałem

"Witam
jestem bardzo zainteresowana adopcją tej suni zawsze marzyłam o takim
psiaku i mogę zapewnić mu naprawde dobre warunki. jest tylko jeden
problem z transportem suni. jestem z Lidzbarka Warmińskiego i nie bardzo
znajdę czas na wyjazd do ostródy pracuje cały tydzień a w weekendy
studiuję więc gdyby znalazła sie mozliwość transportu chociaż do
olsztyna bylo by super
pozdrawiam
marta"

co mam odpisać??? najpierw wypadałoby zrobić wizytę przedadopcyjną, a potem myśleć o transporcie,

jest ktoś z dogo z okolic Lidzbarka Warmińskiego ??????

ale się cieszę, jest nadzieja ;)