Jagoda1 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Tyle stron, Allegro, Molosy, a domu nie ma:-( . Czas ucieka, kontakt z człowiekiem coraz rzadszy:shake: ... Quote
Jagoda1 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Szkoda, ze taka Psina marnieje w schronie...:-( Quote
neverend Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A Lea miała cię zaczarować, żebyś też znalazła domek.... Quote
Franca81 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dostałam maila od państwa chętnego adoptować Galę. Niestety nic więcej nie wiem bo jestem poza Opolem. TZ powiedział mi tylko przez telefon. Jak tylko będę wiedzieć coś więcej to dam znać. :multi::multi::multi: Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Jaka cudowna wiadomość, trzymamy kciuki i łapki...Oby się udało! Quote
Franca81 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dziwi mnie fakt, że skontaktowano się właśnie ze mną a nie z Matikiem (podałam numer na aukcji). Matik a może ktoś się z Tobą kontaktował??? Jutro bedę w Opolu (na sam wieczór) to dokładnie zobacze jak wyglądał email. Mam nadzieję, że do przyszły domek galusi. Na poczatek poprosiłabym o info jak Gala zachowuje się w domu, jakie ma podejście do dzieci i zwierząt. Mam nadzieję, że choć co kolwiek wiadomo. Nawet szczątkowe informacje są na wagę złota... Quote
Matusz Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Franca81 napisał(a):Dziwi mnie fakt, że skontaktowano się właśnie ze mną a nie z Matikiem (podałam numer na aukcji). Matik a może ktoś się z Tobą kontaktował??? Jutro bedę w Opolu (na sam wieczór) to dokładnie zobacze jak wyglądał email. Mam nadzieję, że do przyszły domek galusi. Na poczatek poprosiłabym o info jak Gala zachowuje się w domu, jakie ma podejście do dzieci i zwierząt. Mam nadzieję, że choć co kolwiek wiadomo. Nawet szczątkowe informacje są na wagę złota... hej, wczoraj mnie nie było w ogóle w w Ostródzie, byłem na przeglądzie w Bartoszycach, komórkę miałem prawie cały czas wyłączoną, widziałem potem, że dzwonił jakiś nr zaczynający sie na 17... Niestety nie wiem nic o jej podejściu, psa w schronisku nigdy do końca nie da się zbadać co i jak i jak się zachowuje w danej sytuacji, przy dzieciach itd, to może zróbmy tak, ja ci podam na PW nr do p. Ewy kierowniczki schroniska, i wtedy niech Ci państwo kontaktują się odr azu bezpośrednio z nią, ona na pewno coś więcej powie co i jak... Quote
Franca81 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzieki Mateusz za PW. Wysłałam maila i zobaczymy... Ja trzymam kciuki bo wlasnie przeczytalam maila w oryginale i pozytywnie odebralam ewentualny domek. Sorki ze tak chaotycznie ale ledwo z warszawy wrocilam i mam kupe do nadrobienia. Quote
Franca81 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Niestety. Domek nieaktualny. Wczoraj wyslalam maila z nr telefonu do kierowniczki i z prosba by dano mi znac jak sprawa sie potoczyla to dostalam taka wiadomosc:"witam, niestety juz kupilem sobie innego pieska. Pozdrawiam" :shake: Już nie wiem czy to ja nawalilam, ze mnie nie bylo i nie moglam tej sprawy poprowadzic inaczej czy poprostu ten domek nie chcial Gali a poprostu jakiegos (obojetnie jakiego) pieska. :cool1: Nie ma o płakać nad rozlanym mlekiem. Zaraz Gali wystawiam nową aukcję i może w końcu znajdziemy ten wymarzony domek dla dziewczynki. :cool3: GALA ponownie prezentuje swoje wdzięki na allegro!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=197939701 ;) Quote
Jagoda1 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Widocznie to nie był ten dmek, czekamy nadal... Quote
Matusz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 hej, zobaczcie jakiego maila dostałem "Witam jestem bardzo zainteresowana adopcją tej suni zawsze marzyłam o takim psiaku i mogę zapewnić mu naprawde dobre warunki. jest tylko jeden problem z transportem suni. jestem z Lidzbarka Warmińskiego i nie bardzo znajdę czas na wyjazd do ostródy pracuje cały tydzień a w weekendy studiuję więc gdyby znalazła sie mozliwość transportu chociaż do olsztyna bylo by super pozdrawiam marta" co mam odpisać??? najpierw wypadałoby zrobić wizytę przedadopcyjną, a potem myśleć o transporcie, jest ktoś z dogo z okolic Lidzbarka Warmińskiego ?????? ale się cieszę, jest nadzieja ;) Quote
Recommended Posts