Jagoda1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 W ostródzkim schronisku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651 są dwie boksiowate sunie. Popatrzcie na te bidusie - przestraszone, zrezygnowane. Informacja o nich jest krótka: "....dokładnie nie wiem ,jak się znalazły. Co do wieku, są to młode sunie, ciemniejsza ma 2-4 lata, jaśniejsza około 3, może nieco mniej. Są bardzo spokojne, cichutkie. Nie szczekały (przynajmniej jak ja byłam), były skryte, trochę przestraszone, ciemna wyraźnie stroniła od innych i wolała siedzieć w budzie.... " Jak się znalazły to chyba wiadomo - znudziły się:mad: Pręguska ma na imię Lea:-( . Druga sunia ma na imię Gala:-( . Pomóżcie im znaleźć dom:-( ! One bez człowieka zginą:shake: Quote
akucha Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Biedne sunie :-( Marzną pewnie okrutnie, u nas dzisiaj taka zima, wiatry... Quote
Jagoda1 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Dziewczynki, do góry, tak zimno, a wy w budzie...:-( Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Nikt w niedzielę do Was nie zajrzał, dziewczynki:shake: Quote
KarolaBox Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Spadło straaaasznie dużo śniegu, jest bardzo zimno, musimy dziewczynom pomóc ! Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Niech Was ktoś zauwazy:-( .Wstawiłam informacje na www.molosy.pl Quote
KarolaBox Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dziewczyny są na forum boksera www.forum.boksery.pl Quote
setka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [LEFT]biedulki... oby ktoś prędziutko je zauważył. Nie dla nich mrozy:shake: [/LEFT] Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Zagladąjcie do boksiopodobnych. Gala i Lea mają wątki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2907812#post2907812 www.molosy.pl www.forum,bokser.pl Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 z tego co wiem to jedna z nich (chyba ta jasniejsza) nie jest zbyt ufna...i została chyba oddana bo wykazywała agresję...ale dokładnie nie pamiętam...nusiałabym się jeszcze podpytać w razie czego... i oczywiście podnoszę... Quote
Franca81 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 w górę...... czemu ludzie nie rozumieją że psiaki też mają serce (a raczej w przeciwieństwie do człowieka mają). Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):z tego co wiem to jedna z nich (chyba ta jasniejsza) nie jest zbyt ufna...i została chyba oddana bo wykazywała agresję...ale dokładnie nie pamiętam...nusiałabym się jeszcze podpytać w razie czego...i oczywiście podnoszę... Padalcy jak chcą się pozbyć psa, wymyślają różne opinie. Często nie chciało się popracować nad zwierzakiem, wychować:mad: Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Padalcy jak chcą się pozbyć psa, wymyślają różne opinie. Często nie chciało się popracować nad zwierzakiem, wychować:mad: masz rację...bardzo często tak jest... a tym bardziej, że jest nas za mało w schronisku, żeby kazdego psa socjalizować...albo chociażby znac jego charakter tak naprawdę a wiadomo psiak nie mając kontaktu z człowiekiem może zrobić się nieufny tym bardziej jak nie wiemy czy przypadkiem nie działo się źle w jego domu...np. czy nie był bity...itd Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A moze wystawi ktoś sunie na allegro? Ja zupełnie nie znam sie na tym:oops: A tymczasem, hop, na górę! Quote
Jagoda1 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nikt Was nie odwiedził, bidule:-( Quote
Recommended Posts