Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż, mój nadal rzucał się na wszystko, co się rusza, brak jajek nie oznacza braku charakteru, braku umiejętności czy zaniku mózgu. To są tylko jajka, odpowiedzialne za popęd płciowy. I wsjo. Czasem wycisza lekko, ale nie zawsze.

Posted

Sybel napisał(a):
Cóż, mój nadal rzucał się na wszystko, co się rusza, brak jajek nie oznacza braku charakteru, braku umiejętności czy zaniku mózgu. To są tylko jajka, odpowiedzialne za popęd płciowy. I wsjo. Czasem wycisza lekko, ale nie zawsze.

No, w niektórych sytuacjach nie tylko, jeśli zachowanie nie jest jeszcze o charakterze nawykowym ;) Np. pies nie interesuje się cieczką, więc nie broni suki przed innymi samcami - nie jest do nich agresywny ;) Ale zgadza się, wszystko powiązane z popędem.

Posted

Mój jeden cudak ma właśnie nawyk bronienia suk, choć z jajkami rozstał się pieć lat temu. No ale to JEGO koleżanki, więc on się NIE podzieli. On po prostu chodzi wokół nich, adoruje, zachęca do zabawy, a jak trzeba, usiłuje bronić - średnio mu to wychodzi, bo ma te swoje 12 lat, ale stara się.

• 3 weeks later...
Posted

Pinesk@ napisał(a):
nie są wycinane tylko forum miało awarie i posty z 10 dni zostały stracone i nie da sie ich przywrócic

aaaaaach...a myślałem, że czymś podpadłem...

Posted

Ineger napisał(a):
Sybel, to co mówiłaś o tym moim środowisku?.......

I po co Ty na siłę chcesz ciągnąć te zaczęte przez Twoje 'mądrości' gówno warte dyskusje jednocześnie robiąc off top? :roll:

Posted

omry napisał(a):
I po co Ty na siłę chcesz ciągnąć te zaczęte przez Twoje 'mądrości' gówno warte dyskusje jednocześnie robiąc off top? :roll:

Przecież ja żartuję, Krysiu....