Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie:)
Wiem, ze psy potrafią robić sobie kilku dniowe przerwy w jedzeniu, zapewne wiekszości z Was się to przytrafiło.
Mi również, zazwyczaj twało to ok. 2,3 dni. Potem Malta wracała do swojej wcześniejszej diety.
Niestety ostatnio nie rusza w ogóle jedzenia, nie chce wychodzić na spacery, dodatkowo wykonuje różne<Dziwne> ruchy nosem, 'przesuwa' (chodzi o to, że jeździ nim po podłodze, przesuwając miskę) nim miskę( do tego mam pytanie, czy wiecie co to moze oznaczać? Jak np. gdy piesek sobie liże łapke to znaczy że się skaleczył, więc co to jest?) także z czarnego noska mamy beżowy, bo cały pigment jej się zdarł! Trwa to już 7 dni< około>
Piszę dopiero po takim czasie, bo myślałąm, ze jej przejdzie.
Nie chce iść do weta bo w gdańsku jeszcze nie spotkałam jakiegoś dobrego...:roll:
Sunia nie ma teraz cieczki, ani nie traci na siłach, bo wciskamy jej jedzenie np. 'za nagrody' jakieś miesko, wiec troche jedzenia dostaje, ale jednak...
Dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego<7 dni> czasu chciała sie ze mną na dworzu pobawić.
Oczywiście nie odmówiłam.

Przepraszam, za tak beznadziejnie napisany post, ale nie mam do tego smykałki... napisałam najlepiej jak umiem, przeczytałam to 5 razy...:roll:

Agata

Posted

hmm a moze to jest spowodowane pogoda?moja sucz tez nienajchetniej wylazi na dwor bo topi sie w sniegu a onek ja "zagryza", nie zje snaidanka po wyjsciu na sisiu do ogrodku.. ale bedzie amrudzic o jedzenie po spacerq do parku...;/

Posted

Mój Dżimi zjada bardzo mało i to tylko gotowane mięsko i warzywa na suchą karmę nawet nie spojży,kiedyś nawet próbowałam wyjmować miskę z suchą karmą na godzinę dwa razy dziennie ale nawet nie podszedł do niej :shake: bałam się że mi padnie z głodu, czasami muszę go prosić żeby zjadł co kolwiek, wiem że huski jedzą mało -ale aż tak mało? :-o