Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

Posted

Korusia czuje się już dobrze, prawdopodobnie było to wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Dostała jeszcze kroplówkę, zjadła posiłek, nie ma juz żadnych sensacji.
Odetchęlam z ulgą, ona bardzo cierpiała, ale tak jakoś w milczeniu, nie skarżyła się... Trącała moją rękę, żeby glaskać po łebku i tak smutno patrzyła, że popłakałam się.
Przy okazji zdjęcia okazało się, że serduszko nie jest już takie powiększone, że nie ma obcych ciał w przewodzie pokarmowym, jest dobrze:lol:.
Bałam się, że może coś połknęła...

Dzięki Wam za ciepłe słowa:loveu:.

Siostrzyczki:razz:, troche niepodobne, bo przyrodnie;).
Zdjęcia robił w sobotę Pańcio.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszymy się, że Korusia czuje się już lepiej :loveu:

Fidelek też cierpi w milczeniu...i jak nigdy właśnie teraz chce aby go przytulać, głaskać i drapać za uszkiem...

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Korusia czuje się już dobrze, prawdopodobnie było to wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Dostała jeszcze kroplówkę, zjadła posiłek, nie ma juz żadnych sensacji.
Odetchęlam z ulgą, ona bardzo cierpiała, ale tak jakoś w milczeniu, nie skarżyła się... Trącała moją rękę, żeby glaskać po łebku i tak smutno patrzyła, że popłakałam się.
Przy okazji zdjęcia okazało się, że serduszko nie jest już takie powiększone, że nie ma obcych ciał w przewodzie pokarmowym, jest dobrze:lol:.
Bałam się, że może coś połknęła...

:multi::multi::multi::multi::multi: i oby tak dalej :loveu:

dziewczynki super wygladaja:loveu:

Posted

Dzisiaj nasza Maniunia (czyt. Korusia;), to skrót od Mała Niunia..) czuje się b. dobrze, nie ma żadnych dolegliwości, jest sobą. Jaka to ogromna radość!:lol:.
Dziś idziemy na kontrolę, trzeba będzie wziąć Korcie na ręce i wnieść do gabinetu, wyraźnie nie lubi tego miejsca. Ona ma szereg zachowań, których nie rozumiem, ale widać, że życie jej nie rozpieszczało.
Buziaki dla Wszystkich...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Dzisiaj nasza Maniunia (czyt. Korusia;), to skrót od Mała Niunia..) czuje się b. dobrze, nie ma żadnych dolegliwości, jest sobą. Jaka to ogromna radość!:lol:.
Dziś idziemy na kontrolę, trzeba będzie wziąć Korcie na ręce i wnieść do gabinetu, wyraźnie nie lubi tego miejsca. Ona ma szereg zachowań, których nie rozumiem, ale widać, że życie jej nie rozpieszczało.
Buziaki dla Wszystkich...

No to super ze malutka juz dobrze sie czuje:multi::multi:

Posted

Bardzo sie cieszymy, ze Maniunia juz zdrowa :loveu: :multi: :loveu:

Co do gabinetow weta, to Agusiu nie narzekaj, bo masz do wniesienia pewnie 10 kg Korusie, a nie jak ja 32 kg Kostaryke :eviltong: Kostaryka bardzo sie boi weta, jak juz wejdzie do gabinetu to jest ok.

Posted

[quote name='DORRAG']No to super ze malutka juz dobrze sie czuje:multi::multi:
Tak, super, zjadła sniadanie, wszystko dobrze:lol:.
[quote name='Ulka18']Bardzo sie cieszymy, ze Maniunia juz zdrowa :loveu: :multi: :loveu:

Co do gabinetow weta, to Agusiu nie narzekaj, bo masz do wniesienia pewnie 10 kg Korusie, a nie jak ja 32 kg Kostaryke :eviltong: Kostaryka bardzo sie boi weta, jak juz wejdzie do gabinetu to jest ok.
Poprzedniczka Korusi też bała sie wejść do gabinetu, prawie z płytkami trzeba było wciągać... Natomiast moje nieżyjące Boksie wchodziły same, a Kiri przechodzi samą siebie, nawet na spacerze, kiedy przechodzimy obok lecznicy chce koniecznie dać buziaka Pani Wet., zdarzyło się tak, że sama pobiegła...:evil_lol:
[quote name='Kasia']Cudowne wieści!!!
Trzymamy kciuki aby tak już zostało :loveu:
Dzięki, Kasiu, trzymam kciuki za Fidelka.
[quote name='basia2202']och.. nie zglądałam czas jakiś... a tu znowu niespodziewanka:)
i tyle ślicznych foteczek:multi::multi::multi:

to jest cudne :loveu: a mała jak słodko usiadła :loveu:
http://img90.imageshack.us/img90/7489/dscn9438db2.jpg

buziaki dziewczyny!! i zdrówka psiunce życzymy!!
Dzięki za buziaki i nie tylko:razz:..
[quote name='evaxon']witanko:multi::multi:
cieszymy sie ze z Maniusia juz lepiej:loveu::loveu::loveu:
Dzięki, pewnie z autopsji wiesz, jaka to radość, kiedy "dojrzała" psinka jest zdrowa.:razz:

Posted

Dzięki, pewnie z autopsji wiesz, jaka to radość, kiedy "dojrzała" psinka jest zdrowa.:razz:

ojjj takkk:razz: tymbardziej jak wiesz ze pies jest ciezko chory:shake:

Posted

Witajcie:multi::multi::multi::multi:
trochę mnie ominęło, ale doczytałam, że wszytko dobrze się skończyło... uffff.
Ja też pamiętam takie noce kiedy nasłuchiwałam, czy chory psiak jeszcze oddycha:-(... współczuję, jeszcze pamiętam ten strach jaki mi towarzyszył...

Dużo zdrówka dla Korusi:loveu:

Posted

[quote name='Werka']jak ślicznie podbiega:loveu: mogę pogłaskać?:lol:
http://i8.tinypic.com/66omp6r.jpg
I jaki, pogłaskałaś..;)?
[quote name='evaxon']http://i8.tinypic.com/66omp6r.jpg
świnka z jabłuszkiem w pyszczku:loveu::loveu::loveu:
Ewcia, to nie jabłuszko, a piłeczka, za "świnkę" Kiri wcale się nie obraziła...:evil_lol:
[quote name='Matusz']Witanko ! :):multi:

fajne zdjęcie to: :loveu::loveu:

http://i8.tinypic.com/66omp6r.jpg
Cieszę się, ze zaglądasz.:lol:
[quote name='Kiłi']Cześć championki!!!:loveu:
Buziolce dla KK:loveu::razz:
Cześć, przyszłe Championki!!!:loveu:

Posted

Ewcia, to nie jabłuszko, a piłeczka, za "świnkę" Kiri wcale się nie obraziła...:evil_lol:

hahah wiem ale swinki maja jabłuszka a ni epiłki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Piękne jesienne fotki :loveu:

Jak dziś samopoczucie dystyngowanej damy Korusi? :lol:

Korusia czuje się znakomicie, zachowuje się normalnie, burczy na Kiri, ma, jak zwykle, dobry apetyt...:lol: