DORRAG Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć:p [quote name='AgusiaTerierka']Witamy Wszystkich Miłych Gości:lol: ! Pogoda, niestety, sprzyja dłuższym spacerom, u nas silny i przenikliwy wiatr, dotkliwy mróz. Z utęskniemiem czekamy na wiosenne słońce. Kiri, jak zwykle, nudzi się, sama "urozmaica" sobie czas w domu :placz:!Czasami udaje sie zainteresować zabawa, ale na krótki czas, a raczej na krótki żywot zabawki. Biedny pluszak:evil_lol: :evil_lol: U nas też dzisiaj bardzo zimno... Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Czy ona lubi sobie tak leżeć pod krzesłami albo stołem? Pytam, bo ulubionym miejscem spoczynku Fidla jest miejsce pod fotelem....:p Śliczną ma mordunię - uwielbiam takie szorściaki :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Co tam pluszak, dla takiego widoku warto go poświęcić:cool1: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka'] A my dzisisaj byliśmy na dłuższym spacerku na polach, bo u Nas pogoda jest super - słoneczko, cieplutko, brak śniegu i wiatru:lol: Ale masz fajny zwierzyniec w domcku:p Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czesć :loveu:. Widzę nowe foty :multi:. Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Od wczoraj mam "globusa" (czyt. "migrenę"):mdleje: :help1: ! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Od wczoraj mam "globusa" (czyt. "migrenę"):mdleje: :help1: ! Ja też jestem chora :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ja też jestem chora :placz: :placz: I ja... :placz: :placz: :placz: :mad: Quote
Ulka18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 W ten sposob Korusia sie usmiecha czy mowi Boksi, zeby Panu dala spokoj ???? Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ulka18 napisał(a):W ten sposob Korusia sie usmiecha czy mowi Boksi, zeby Panu dala spokoj ???? To jest "zły" błysk , gdyby ząbki były w lepszym stanie zobaczylibyśmy cały garniturek;).Zabawnie to wygląda, kiedy mała Korusia pędzi od Pańcia dużą Kiri przez całe mieszkanie:mad: . W jednym przypadku Korusia nic nie "mówi" - jedzenie. Tu Kiri jest bezwzględna, mała lamentuje, a duża wyżera jej z miski co popadnie:evil_lol:, dlatego jedzą w oddzielnie. Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wydawało mi się, że tu bywam u ciebie, a okazuje się że byłam w błędzie. I właśnie go naprawiam.:razz: Quote
Agnieszka PPP Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Doberek:lol: :lol: Sliczne psiaczki:loveu: :loveu: tak zapytam ile Kiri ma lat?? Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kiri skończyła dwa lata, ale ze względu na swój temparament jest trudna do szkolenia. Wymaga sytematyczności i konsekwencji, każdę "odpuszczenie" powoduje z jej strony "zapominanie" co Pani mówi:mad: . Poza tym przed szkoleniem musi sie wybiegać, inaczej jest rozkojarzona. Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale zapracowana ;). Diki też lubi pluszaczki dzieciom zjadać, jednego miał takiego ulubionego ferbusia, którego się ciągnęło za sznureczek a on się trząsł, Diki nauczył się wyciągać ten sznureczek a potem podgryzał trzęsącego się ferbiego, bawił się nim przez kilka dni, aż całkiem zniszczy, jak już zabaweczka nie działała Diki był bardzo zdziwiony i smutny. Pozdrowionka :) Quote
arystokratka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Ulka18']W ten sposob Korusia sie usmiecha czy mowi Boksi, zeby Panu dala spokoj ???? Ojej :loveu:. Przekoffana :loveu:. Quote
Imbirka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć Jagoda:multi::multi::multi: no wiesz, ale fotkami to za mocno nie rozpieszczasz nas, tyle czasy nas nie było a tu pusto:cool3::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Jagoda:multi::multi::multi: no wiesz, ale fotkami to za mocno nie rozpieszczasz nas, tyle czasy nas nie było a tu pusto:cool3::evil_lol: Mamy ze Ślubnym Kolegą aparat "na spółę" , niestety :mad:. Poza tym pogoda wredna, nie sprzyja dłuższym spacerom,a to co zastaję często po powrocie do domu jest niefotogeniczne:crazyeye: ;). Nadrobię, nadrobię... Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kiri skończyła dwa lata, ale ze względu na swój temparament jest trudna do szkolenia. Wymaga sytematyczności i konsekwencji, każdę "odpuszczenie" powoduje z jej strony "zapominanie" co Pani mówi:mad: . Poza tym przed szkoleniem musi sie wybiegać, inaczej jest rozkojarzona. To tak jakbym widziała Hakera :mad:, to się chyba nazywa ADHD :cool3: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 leemonca napisał(a):To tak jakbym widziała Hakera :mad:, to się chyba nazywa ADHD :cool3: Nie, "to" sie nazywa BOKSER!:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Julcia, znalazlam fotkę - wrzesień/październik ub. roku... Quote
DORRAG Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 dzień dobry:p :loveu: :loveu: śliczna :loveu: Szkoda że tylko jedna fotka;) Quote
arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja się chyba obrażę :mad:. W ogóle nie odwiedzasz galeri Kamci :mad:. Quote
Imbirka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Julcia, znalazlam fotkę - wrzesień/październik ub. roku... hehe, dobre i tyle, dziękuję:lol: Quote
Recommended Posts