Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jeżżżuuuu, jaka smutna mina :icon_roc:

Kiri chcialaby isc poszalec na lakach i na dluugi spacerek :painting:

A tu pewnie pada i nie da sie wyjsc ;)

U nas b. silny wiatr, od czasu do czasu deszcz, no i trzeba, niestety, posprzątać:razz:. Kiri, jak usłyszy "nigdzie nie pójdziemy", tak właśnie patrzy... Jutro pojedziemy na harce do lasu, nadrobi;).

Pimpek napisał(a):
Kiri i Korusia są śliczne :loveu:
Czekam na ich kolejne fotki :cool3:
I wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki :BIG:

Witamy nowego gościa:lol:, zaraz zawitamy do Was...

Posted

o rany jaki chodzacy (a raczej siedzący :eviltong:) wyrzut sumienia :evil_lol: az by sie chciało faglunka na poceszenie wycałować!!!!

ja tez dzisiaj sprzatał bo podmuch wiatru wykurzył mi wszystkie koty spod kanapay i wygladało jakby jakiegos psa ze skóry obdzierali :eviltong: tydzień zalatany i nie było na czasu :roll:

p.s. mam taki koszyszek wiklinowy jak ty na balkoniku :cool3:

Posted

caroolcia napisał(a):
o rany jaki chodzacy (a raczej siedzący :eviltong:) wyrzut sumienia :evil_lol: az by sie chciało faglunka na poceszenie wycałować!!!!

ja tez dzisiaj sprzatał bo podmuch wiatru wykurzył mi wszystkie koty spod kanapay i wygladało jakby jakiegos psa ze skóry obdzierali :eviltong: tydzień zalatany i nie było na czasu :roll:

p.s. mam taki koszyszek wiklinowy jak ty na balkoniku :cool3:

Tak mi sie nie chce sprzątac dalej...
Takie jesienne porządkowanie ciuchów, pretekst, by pozbyć się, a potem...
W koszyczku mam majeranek, pycha...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tak mi sie nie chce sprzątac dalej...
Takie jesienne porządkowanie ciuchów, pretekst, by pozbyć się, a potem...
W koszyczku mam majeranek, pycha...

ach majeranek pycha i pieknie pachnie .... Kiedys byłam w sklepie i przyszedł chłopaczek z 10 lat - chyba wysłany przez mame na zakupy i kupuje rózne rzeczy a miedzy innymi MARIANEK poprosze i tak tez mi teraz zawsze sie to przypomina - także w takie chłodne dni Marianka w koszu na dworze trzymać o ty niegościnna :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
ach majeranek pycha i pieknie pachnie .... Kiedys byłam w sklepie i przyszedł chłopaczek z 10 lat - chyba wysłany przez mame na zakupy i kupuje rózne rzeczy a miedzy innymi MARIANEK poprosze i tak tez mi teraz zawsze sie to przypomina - także w takie chłodne dni Marianka w koszu na dworze trzymać o ty niegościnna :evil_lol:

Nad chłopami nie się co litować, oni tak wychodzą na swoje...:evil_lol:

Posted

Czesc Agusia!

Smutna historia tej małej, ale jakże popularna:-( Ile jeszcze takich psinek zanim choc jeden taki człowiek zrozumie...Chciałabym żeby chociaż tu w Polsce ludzie mogli kochac psy prawdziwą miłością, a nie jakąś udawaną!!!

Ja już nie mówie o Chinach i innych krajach gdzie naszych przyjaciół się zjada, przewozi ciężarówkami w klatkach, a w rzeźni te klatki zrzuca się razem z psami z takiej ciężarówki z kilku metrów wysokości gdzie psy się łamią, wszystkie przerażone wyją, potem pod nóż i do żołądków... Ale co się u nas dzieje?! Pożucone, pobite, zabiedzone, chude, na łańcuchach, pseudohodowle i przypadki jedzenia psów...Niedługo będzie też u nas jakaś cholerna masakra!

Dobrze, że mała ma takie fory i tam w schronie może mieszkac w biurze;)