Ulka18 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jeżżżuuuu, jaka smutna mina :icon_roc: Kiri chcialaby isc poszalec na lakach i na dluugi spacerek :painting: A tu pewnie pada i nie da sie wyjsc ;) Quote
Pimpek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kiri i Korusia są śliczne :loveu: Czekam na ich kolejne fotki :cool3: I wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki :BIG: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ulka18 napisał(a):Jeżżżuuuu, jaka smutna mina :icon_roc: Kiri chcialaby isc poszalec na lakach i na dluugi spacerek :painting: A tu pewnie pada i nie da sie wyjsc ;) U nas b. silny wiatr, od czasu do czasu deszcz, no i trzeba, niestety, posprzątać:razz:. Kiri, jak usłyszy "nigdzie nie pójdziemy", tak właśnie patrzy... Jutro pojedziemy na harce do lasu, nadrobi;). Pimpek napisał(a):Kiri i Korusia są śliczne :loveu: Czekam na ich kolejne fotki :cool3: I wszystkiego najlepszego z okazji 200 stronki :BIG: Witamy nowego gościa:lol:, zaraz zawitamy do Was... Quote
Medorowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jak diabełek:loveu::evil_lol: http://img297.imageshack.us/img297/9900/niemaspaceruoc4.jpg Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 o rany jaki chodzacy (a raczej siedzący :eviltong:) wyrzut sumienia :evil_lol: az by sie chciało faglunka na poceszenie wycałować!!!! ja tez dzisiaj sprzatał bo podmuch wiatru wykurzył mi wszystkie koty spod kanapay i wygladało jakby jakiegos psa ze skóry obdzierali :eviltong: tydzień zalatany i nie było na czasu :roll: p.s. mam taki koszyszek wiklinowy jak ty na balkoniku :cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 caroolcia napisał(a):o rany jaki chodzacy (a raczej siedzący :eviltong:) wyrzut sumienia :evil_lol: az by sie chciało faglunka na poceszenie wycałować!!!! ja tez dzisiaj sprzatał bo podmuch wiatru wykurzył mi wszystkie koty spod kanapay i wygladało jakby jakiegos psa ze skóry obdzierali :eviltong: tydzień zalatany i nie było na czasu :roll: p.s. mam taki koszyszek wiklinowy jak ty na balkoniku :cool3: Tak mi sie nie chce sprzątac dalej... Takie jesienne porządkowanie ciuchów, pretekst, by pozbyć się, a potem... W koszyczku mam majeranek, pycha... Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Tak mi sie nie chce sprzątac dalej... Takie jesienne porządkowanie ciuchów, pretekst, by pozbyć się, a potem... W koszyczku mam majeranek, pycha... ach majeranek pycha i pieknie pachnie .... Kiedys byłam w sklepie i przyszedł chłopaczek z 10 lat - chyba wysłany przez mame na zakupy i kupuje rózne rzeczy a miedzy innymi MARIANEK poprosze i tak tez mi teraz zawsze sie to przypomina - także w takie chłodne dni Marianka w koszu na dworze trzymać o ty niegościnna :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 caroolcia napisał(a):ach majeranek pycha i pieknie pachnie .... Kiedys byłam w sklepie i przyszedł chłopaczek z 10 lat - chyba wysłany przez mame na zakupy i kupuje rózne rzeczy a miedzy innymi MARIANEK poprosze i tak tez mi teraz zawsze sie to przypomina - także w takie chłodne dni Marianka w koszu na dworze trzymać o ty niegościnna :evil_lol: Nad chłopami nie się co litować, oni tak wychodzą na swoje...:evil_lol: Quote
Boksiara Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Po jakich rodzicach jest Kiri? Planujesz potomstwo? Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Zajrzyjcie tutaj czasem...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49132 Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czesc Agusia! Smutna historia tej małej, ale jakże popularna:-( Ile jeszcze takich psinek zanim choc jeden taki człowiek zrozumie...Chciałabym żeby chociaż tu w Polsce ludzie mogli kochac psy prawdziwą miłością, a nie jakąś udawaną!!! Ja już nie mówie o Chinach i innych krajach gdzie naszych przyjaciół się zjada, przewozi ciężarówkami w klatkach, a w rzeźni te klatki zrzuca się razem z psami z takiej ciężarówki z kilku metrów wysokości gdzie psy się łamią, wszystkie przerażone wyją, potem pod nóż i do żołądków... Ale co się u nas dzieje?! Pożucone, pobite, zabiedzone, chude, na łańcuchach, pseudohodowle i przypadki jedzenia psów...Niedługo będzie też u nas jakaś cholerna masakra! Dobrze, że mała ma takie fory i tam w schronie może mieszkac w biurze;) Quote
Agnieszka PPP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy się:pAle mnie sporo czasu nie było-zateskniłam za Dodo a przede wszystkim za Wami:loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witanko dziewczyny :multi: Ale mamy pogodę :loveu: nareszcie ! Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Buziaki dla dziewczynek i zajętej Jagódki :p Quote
Jagoda1 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Cześć Dziewczyny, nareszcie lecę na długi spacer Kiri buntuje się, zołza jedna... Ale dobrze jeść to chce! Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć Dziewczyny, nareszcie lecę na długi spacer Kiri buntuje się, zołza jedna... Ale dobrze jeść to chce! A ze spacerku będą fotki:razz::razz: Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 helloł, witamy się z rana:multi::lol: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Imbir1 napisał(a):helloł, witamy się z rana:multi::lol: i my tez:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zajrzyjcie tutaj czasem...:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49132 O Matko!!! Co za bidulka:-( Staruszka a nie ma pana:shake: Witamy się i na foty czekamy:p Quote
Recommended Posts