ferraribox Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witanko Kirusie-Korusie:loveu: Widzę,że wypoczynek się udał.Śliczne wszystkie foteczki:lol: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Mateusz, chyba udało się, pierwszy mój filmik... http://video.tinypic.com/player.php?v=4tg8uj8 Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 hehe, filmik ekstra:multi: a jak jej doopcia lata z radości:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Kiłi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] http://video.tinypic.com/player.php?v=4tg8uj8 A co jej będzie jakiś koń podskakiwał:evil_lol: :loveu: Quote
Matusz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 super filmik :) Kiri chciała konia z kopytami zjeść ??:diabloti::evil_lol::crazyeye: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Boski filmik boksiowy!!!! Tylko jeden minus - teraz to sie bedziemy ciągle filmikow domagali :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='matusz5']super filmik :) Kiri chciała konia z kopytami zjeść ??:diabloti::evil_lol::crazyeye: Na świeżym powietrzu apetyt dopisuje:evil_lol: ... Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ferraribox napisał(a):Witanko Kirusie-Korusie:loveu: Widzę,że wypoczynek się udał.Śliczne wszystkie foteczki:lol: Dziś tam wracamy... Imbir1 napisał(a):hehe, filmik ekstra:multi: a jak jej doopcia lata z radości:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Konik nie rozumiał, ze Kiri chce sie bawić, o mało nie przeskoczył płotu, pobiłam rekord na krótkim dystansie:evil_lol: . Kiłi napisał(a):A co jej będzie jakiś koń podskakiwał:evil_lol: :loveu: No właśnie, o mało nas nie stratował... evaxon napisał(a):hehe cos konik mało gadatliwy :evil_lol: Ale za to szybki w działaniu... caroolcia napisał(a):Boski filmik boksiowy!!!! Tylko jeden minus - teraz to sie bedziemy ciągle filmikow domagali :evil_lol: Obiecuję, że bedą...:razz: Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 He he hehe he he!!! Właśnie filmik obejrzałam:evil_lol: No wiesz mój Zeus na szkoleniu chciał pogryźc konia, latał na jego ogonie i robił slalomy między kopytami...To była tragedia... Ale widzę że Kiri tak tylko sobie szczeka na wszelki wypadek:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 gosikf & dogs napisał(a):He he hehe he he!!! Właśnie filmik obejrzałam:evil_lol: No wiesz mój Zeus na szkoleniu chciał pogryźc konia, latał na jego ogonie i robił slalomy między kopytami...To była tragedia... Ale widzę że Kiri tak tylko sobie szczeka na wszelki wypadek:eviltong: Bo dzielił płot, ale jak koń zaczął przymierzać się do skoku, to obie byłyśmy szybsze od światła...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Bo dzielił płot, ale jak koń zaczął przymierzać się do skoku, to obie byłyśmy szybsze od światła...:evil_lol: :roflt: buhahahaah Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ależ jej dobrze :) http://img250.imageshack.us/img250/1608/p8200129si1.jpg Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 WItajcie Kochane Babeczki :multi: Fotki widzielismy, filmik też :) Kircia żywe sreberko, nawet konik jej nie straszny :) do czasu :p Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Byłam i wszystko widziałam :loveu: Miał kuń szczęście że był za płotem, inaczej Kircia by mu pokazała gdzie raki zimują:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Świetny filmik:evil_lol::evil_lol::loveu: Jagódko, masz bardzo ciepły głos:p Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja bez głosu oglądałam, ehhhh, pooglądam i posłucham jeszcze raz:cool3: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 bonita napisał(a):A ja bez głosu oglądałam, ehhhh, pooglądam i posłucham jeszcze raz:cool3: Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Pozdrowienia z wiejskiej głuszy... Dwa filmiki;) Kiri ze świnką od cioci Asi. Jedyna zabawka, która przetrwała ponad dwa lata. http://video.tinypic.com/player.php?v=5zct836 Korusia szuka Pańcia... http://video.tinypic.com/player.php?v=5z1dk03 Quote
Ulka18 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Super filmiki :loveu: :loveu: :loveu: a Korusie to bysmy mogly z Ulka non stop ogladac :evil_lol: tak fajnie chodzi w kolko i szuka Pancia :p A zabawa Kiri ze swinka boska...tylko tak myslimy, dlaczego Kiri jest na plecach...ona ma cos chyba z kota :cool3: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ale Kirusia sobie fajnie świniaka łapeczkami przytrzymuje:turn-l::turn-l::loveu: A Korunia... :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 i do was też się domuliłam żeby nie było...:watpliwy: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 normalnie jak bym Tigre i jej swinke widziala:loveu::loveu::loveu::loveu: nie ma lepszych zabawek od tych swinek! Tigra ma jedna zabawke i jest to własnie świnka:p reszta zabawek jest rozrywana , znadana, niszczona w 5 minut :roll: a tak nowa świnka na gwiazdke i zabawa przez caaaly rok :loveu: a w ciaze urojona swinka jest dzidziusiem :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts