Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 http://img396.imageshack.us/img396/8527/p7240127fx2.jpg Cóż za uczucie :loveu: Dzień dobry deszczowo, pochmurnie i zimno...Nie lubię takiej pogody, nie lubie kiedy leje i nawet z domu nie chce sie wyjść....:shake: Quote
caroolcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No takie fotencje to poprawiają humorek:loveu: Szaleństwa z Tymkiem niemożliwe, a kirusia przy okazji szaleństw z patykiem odchwaśiła łączke troche:lol: i jakie słodkie całuski!!!! Quote
basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy w naszej galeryjce, miło nam:loveu: . Kirusia to wulkan energii, ale ma wspaniały charakter, kocha wszystkich, psich przyjaciół szczególnie, bez względu na płeć... a nie próbują Ci wmówić ludzie, że Kira to pies morderca? :evil_lol: :roflt: bo nam tak raz powiedziała starsza babka... :cool3: chyba miała zielone pojęcie o psach... może sobie hodowała mrówki w ogródku :evil_lol: wiedźma jakaś... :cool3: Quote
ferraribox Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć dziewczyny:bye: Pogódka troszkę się poprawiła więc życzę udanych spacerków z psiakami z osiedla:Dog_run: :Dog_run: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 basia2202 napisał(a):a nie próbują Ci wmówić ludzie, że Kira to pies morderca? :evil_lol: :roflt: bo nam tak raz powiedziała starsza babka... :cool3: chyba miała zielone pojęcie o psach... może sobie hodowała mrówki w ogródku :evil_lol: wiedźma jakaś... :cool3: Ludziom mówię, ze "gęba bandycka, ale serce złote" i "proszę się nie bać, ona jadła dobry, zdrowy posiłek".:evil_lol: ferraribox napisał(a):Cześć dziewczyny:bye: Pogódka troszkę się poprawiła więc życzę udanych spacerków z psiakami z osiedla:Dog_run: :Dog_run: Ja dzisiaj bylam w schronisku, spacery i małe szkolenie Felki;) , trochę potem mnie zmogło...:razz: evaxon napisał(a):witanko:multi::multi::multi: Czeeeeśśśććć, :multi: :multi: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witanko w ten mily wieczor :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Cześć droga Jagódko:p:p Witam Cię Moja Ty Dowcipnisio!:razz: teqquila napisał(a):Witanko w ten mily wieczor :evil_lol: :evil_lol: Następna Dowcipaska, leje:evil_lol: . Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ale jak Ty mowisz dowcipaska :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 siem witamy słonecznie!! :multi: znaczy się... ja i Zuzanka gadzinowska :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Cześć droga Jagódko:p:p a czemuż to Jagódko? :roll: jeśli się mogę zapytać... ;) Quote
caroolcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Cześć, dzień faktycznie o wiele ładniejszy :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 teqquila napisał(a):ale jak Ty mowisz dowcipaska :evil_lol: :evil_lol: No, no, jaka dociekliwa...:evil_lol: basia2202 napisał(a):siem witamy słonecznie!! :multi: znaczy się... ja i Zuzanka gadzinowska :evil_lol: a czemuż to Jagódko? :roll: jeśli się mogę zapytać... ;) Możesz - Agusia to Korusia(terierka ze schroniska), a Jagusia vel Jagoda to ja , AgusiaTerierka:evil_lol: ... matusz5 napisał(a):Brryy dzień ;) u nas dziś taki Cześć, u nas podobnie:lol: . caroolcia napisał(a):Cześć, dzień faktycznie o wiele ładniejszy :multi: Witam, pozdrawiam... Quote
caroolcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']No, no, jaka dociekliwa...:evil_lol: Możesz - Agusia to Korusia(terierka ze schroniska), a Jagusia vel Jagoda to ja , AgusiaTerierka:evil_lol: ... quote] ło matko to i mnie oświeciło :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witam Cię Moja Ty Dowcipnisio!:razz: Następna Dowcipaska, leje:evil_lol: . Witam ciem również słońce Ty moje:loveu::loveu::loveu: Aaaaaaaaa czy ja kiedyś zmądrzeje :smhair2: teqquila napisał(a):ale jak Ty mowisz dowcipaska :evil_lol: :evil_lol: Ta to tylko o jednym:shake:Zdemoralizowana do granic możliwości:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Korusia na spacerze w lesie, zdjęcia Pańcia. Korusia, niestety, szybko się męczy. Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 http://img515.imageshack.us/img515/2228/nowy5mb9.jpg Korusiu ta "miseczka" jest za duza na ciebie:evil_lol::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 evaxon napisał(a):http://img515.imageshack.us/img515/2228/nowy5mb9.jpg Korusiu ta "miseczka" jest za duza na ciebie:evil_lol::loveu: Zawsze są sprzeczki o zbyt dużą ilość jedzenia dla Korusi, ale tym razem, Pańcio, rzeczywiście przesadził:mad: . Dziękuję, że zwróciłaś na to uwagę.:razz: Quote
e.v.a Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Zawsze są sprzeczki o zbyt dużą ilość jedzenia dla Korusi, ale tym razem, Pańcio, rzeczywiście przesadził:mad: . Dziękuję, że zwróciłaś na to uwagę.:razz: :lol:achh nie ma za co :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 witamy Terierki!! :multi: AgusiaTerierka napisał(a):Możesz - Agusia to Korusia(terierka ze schroniska), a Jagusia vel Jagoda to ja , AgusiaTerierka:evil_lol: ... aa... no i wszystko jasne:) P.S. zapraszamy do nas na spacerowe foty Zuzanki i Tyśka:p Quote
Jagoda1 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 basia2202 napisał(a):witamy Terierki!! :multi: aa... no i wszystko jasne:) P.S. zapraszamy do nas na spacerowe foty Zuzanki i Tyśka:p U Tysia bywamy, odwiedzimy i Was;) . Quote
Recommended Posts