bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A my po wystawie w Olsztynie... I chwalimy się, Kircia została Najlepszą Suką w Rasie. Zdjęcia bedą później, już się wywołują.Kolejne dostanę na maila od Karoliny. Karolinka przekonała się, jak trudno zrobić zdjęcie temperamentnej Kiri, aparaty są za wolne:evil_lol: . Karolinko, dzieki, jak zawsze jesteś niezawodna!!! Gratki:multi: :multi: :multi: ja już kilka fotek widziałam na BF:cool3: Kircia jest naprawdę śliczna :loveu: Wygrałą nawet z Oh La lą Nostrum:diabloti: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Parę fotek... Porównanie Oh' La La Nostrum i Kiri Porównanie Garibaldi Nostrum i Shakespeare Nostrum Shakespeare Nostrum NPwR, Zwycięzca Rasy No i moja szalona, temperamentna Kirusia:loveu: Kiri kilka razy usiłowała dać buzi p. Sędziemu, ale robił uniki:evil_lol: ... Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sjuper Kircia się pokazała :loveu: Tego sędziego lubię, jest sędzią tylko od bokserów więc się zna na rzeczy :) Życzymy dalszych sukcesów ślicznej Kirusi i jej pańci:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Od niego usłyszałam komplement o Kirci, co się b.rzadko zdarza.:razz: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 pochwal się, jaki? Kircia ślicznie się prezentuje:loveu: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): I chwalimy się, Kircia została Najlepszą Suką w Rasie. Ogromne gratulacje:laola::laola::laola: AgusiaTerierka napisał(a): Kiri kilka razy usiłowała dać buzi p. Sędziemu, ale robił uniki:evil_lol: ... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratulujemy!!!!!! Chociaż chyba nie do końca czyste zwycięstwo - skoro Kirusia wpłynęła na sędziego buziaczkami:eviltong: a powaznie - prezentuje się pięknie i wcale nie dziwię sie że wygraliście Quote
Kiłi Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Kiri kilka razy usiłowała dać buzi p. Sędziemu, ale robił uniki:evil_lol: ... Sędzia widać, że zwinny, ta nóżka:diabloti: Gratki dla Kirci:loveu: Jakie rasy były jeszcze na tym ringu? Quote
Franca81 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Gratulacje !!! :multi::multi::multi::multi: Super wiadomość. Kirii pokazała na co ją stać. :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jeszcze raz dziękujemy za gratulacje. U nas chłodno, deszczowo, kawusia wybornie smakuje, a jeszcze lepiej druga;) . Dziewczyny, proszę, zaglądajcie do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74432 Boksia ma cudowny charakter, szukamy odpowiedzialnego domu, dowieziemy... Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja na pewno będę - ma taki Bonieczkowy pyszczek ;) Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 caroolcia napisał(a):ja na pewno będę - ma taki Bonieczkowy pyszczek ;) Gaja ma charakterek jeszcze pokojowy...:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jesli jeszcze dzis nie mowilam dzien dobry to sie teraz witam serdecznie:loveu: Quote
caroolcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Gaja ma charakterek jeszcze pokojowy...:razz: i oby taki został :p Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Witam, pozdrawiam, zajrzę do zaprzyjaźnionych galerii:razz: . Quote
bonita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witaj Jagoda :) Zapraszam na kaffę i ciasteczka :) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 bonita napisał(a):Witaj Jagoda :) Zapraszam na kaffę i ciasteczka :) Dziękuję, lecę...na miotle:evil_lol: , szybciej... madzia i medor napisał(a):Witam się z Wami:loveu::loveu: My również:loveu: . evaxon napisał(a):dziendobry:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witam...:loveu: matusz5 napisał(a):Dzień dobry bardzo ;) Nie bardzo, bo ponuro, pada;) . Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jagódko daj zdjęcia dziewczynek:cool3: Pogoda do niczego, ale my i tak mimo tego zaraz uciekamy na spacerek:evil_lol: Quote
tygra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 witaj po przerwie gratulacje ale ostrożny :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40031&page=130 Quote
Recommended Posts