mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hej, jak tam po przekatnej Polski. Dzisiaj u nas upał nie do wytrzy,mania. Nawet ze spaceru zrezygnowalismy, tylko wędrówki po sadzie. Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Imbir1']cześć dziewczyny:multi: ja kiedyś też miałam takie historyjki w kuchni w wykonaniu mojego jamniora i Imbira seniora, zawsze jamnior był górą:evil_lol: Bo boksie to mądre psiaki:razz: ... [quote name='ferraribox']My też się tu meldujemy:multi: Witaj, Asiu!:lol: [quote name='Agnieszka PPP']Witamy się:loveu: :loveu: Witajcie Almusie!:lol: [quote name='matusz5'] Hej, hej, witamy jamniorowa rodzinę:multi: . [quote name='majoka']Hej, jak tam po przekatnej Polski. Dzisiaj u nas upał nie do wytrzy,mania. Nawet ze spaceru zrezygnowalismy, tylko wędrówki po sadzie. Gorąco, gorąco, gorąco, psiaki leżą, albo łażą i szukają chłodu... Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [CENTER]:multi: :multi: :multi: :multi: hej:multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER] Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: hej:multi: :multi: :multi: :multi: madzia i medor napisał(a):Witam :hand::hand: Po ilości słów sądzę, że Wam też gorąco...;) Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Po ilości słów sądzę, że Wam też gorąco...;) ahahaha no upalek trzyma:cool3: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a):ahahaha no upalek trzyma:cool3: No...:razz: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):No...:razz: hehehe ty tez dzis gadatliwa jestes:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kiri znalazła piłkę i była ogromnie szczęśliwa przez cały spacer:razz: ... I jeszcze spotkanie z 12-letnim jamnisiem Bossem. To wielbiciel i rówieśnik mojej drugiej boksi, Sagusi. Kiri, niestety, nie podoba się Bosssikowi:razz: . Bossio, za każdym razem, jak mnie widzi, biegnie truchcikiem do mnie, a mnie wydaje mi się, że pyta o Sagusię:-( . Bossiu zawsze wita się ze mną tak... Jak go wymiziam po brzuszku, powoli odchodzi... Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 I jeszcze Korusia. Jej upały dają się bardzo we znaki. Niezbyt chętnie wychodzi... Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='evaxon'] hehe ale ciapciowato wyglada:evil_lol: To było: ..i tak nie oddam...;) Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jak dużo fotek:mdleje::mdleje::loveu: Kirusia z piłką w mordeczce zabójcza:loveu: Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To było: ..i tak nie oddam...;) :evil_lol: to co jak Tigra... witanko:multi: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Sunie przed upałem się schowały.:evil_lol: ;) Quote
DORRAG Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Oj Widzę ze Kirusi spodobała się piłka:loveu: Jest z nią na każdej fotce:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='DORRAG'] Oj Widzę ze Kirusi spodobała się piłka:loveu: Jest z nią na każdej fotce:evil_lol: Dwa dni wcześniej zabrała i unicestwiła piłkę chłopakom na boisku. Na szczęście stwierdzili, że piłka jest leciwa i zużyta...:razz: Quote
Ulka18 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Biednym sunieczkom goraco :roll: Korusia pewnie najchetniej siedzialaby w domu :loveu: A czy Kiri caly spacerek ma ta pileczke w pyszczku :crazyeye: Quote
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ale duecik:loveu:jaka morda zadowolniona :D Witajcie dziewczyny:multi: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Korusia, rzeczywiście, najchętniej siedzi w domu, lub z Pańciem w samochodzie:razz:. Podczas upałów maksymalnie ograniczamy jej spacerki, aby nie męczyć serduszka. A Kircia, wulkan energii, biegałaby bez względu na upały z piłeczką, potrafi zmieścić w pyszczku dwie:crazyeye: piłeczki. Na spacery z zaprzyjaźnionymi psiakami nie biorę piłeczek, Kiri jest zachłanna, nie podzieli się i jeszcze do tego "dusi":mad:, ale dzięki piłeczkom udało się wymusić posłuszeństwo, okiełznać jej temperament.. Quote
Jagoda1 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Witam, pozdrawiam, uciekamy przed upałem... Quote
Recommended Posts