Medorowa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Kiri zawsze lubiła jabłuszka;) . No wymiękam:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Trzeba mieć anielską cierpliwość do Dogo:nerwy:... Quote
niki_ill Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Oglądając zdjęcia Maluszka "niki ill', zajrzałam do archiwum sprzed dwóch lat i zeskanowałam zdjęcia malutkiej Kirusi Czytasz mi w myslach, bo wlasnie mialam poprosic o fotki za czasow szczeniecych Kiri :D Cudo z niej!!!:loveu: :loveu: :loveu: Trzeba mieć anielską cierpliwość do Dogo Widze, ze nei tylko u mnie dogo sie slimaczy?:shake: Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witajcie:multi::multi::multi: A u mnie dziś ok:multi: Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Zdjęcia z dzisiejszego spaceru. Nie wiem przy starczy mi cierpliwości przy takim tempie otwierania dogo:mad: ... Wspólne picie ze strumyczka:razz: Kiri czeka, aż Tymek przyniesie jej patyk;) Tymek "z wody":lol: ... Cdn.... Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Tutaj też już byłam się przywitać i tyż nima:niewiem: Śliczne focie:loveu:A Kirusia nie chce pływać:cool3::loveu: Quote
niki_ill Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Loooo Bokser w wodzie, dla mnie to jak "mission imposible". Moze do 3 razy sztuka i Maly bedzi elubial wode :razz: Pozdrawiam Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Kiri bała sie wody jako szczenię, ale powolutku, na b. płytkiej wodzie zaczęłam ją zachęcać i udało się. Mam nadzieję, że pływać też będzie, teraz moczy nogi, brzuch i pupę:evil_lol: . Quote
Franca81 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 To ja siezapisuje na basen jak woda tak wyszczupla. :D Quote
DORRAG Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć:p Super:loveu: :loveu: Bo moja to za żadne skarby do wody nie wejdzie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale moczybrzuszek:loveu: DORRAG napisał(a):Cześć:p Super:loveu: :loveu: Bo moja to za żadne skarby do wody nie wejdzie:evil_lol: a moja uwielbia wode:loveu: Quote
KarolaBox Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ale Kirusia odważna :) Jeszcze trochę i będzie pływać :) Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Ciąg dalszy nastąpił...:razz: Czy Wam też tak długo otwierają się stronki? Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ale fotencji ślicznych dużo i wodnych i aporcikowych :loveu: Witajcie dziewczyny, podobno na wystawę się wybieracie w niedziele? Jakby co to trzymamy kciukasy :) Pozdrowionka Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Jakbym Gastona widziała :) Witajcie milusio :loveu: Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mój Medziu też się bał pływać, wchodził do brzuszka i w tył zwrot, jak poczuł, że głębiej;):evil_lol: Dopiero w wieku dwóch latek odważył się popłynąć za dobkiem mojej ciotki:multi::multi::multi::multi:Teraz to po prostu koffa;):lol: Bardzo ładne foteczki:cool3::cool3::lol: My również życzymy powodzenia na wystawie:kciuki: Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Nadal wolno otwierają sie strony, to nie na mój temperament;) ! bonita napisał(a):Ale fotencji ślicznych dużo i wodnych i aporcikowych :loveu: Witajcie dziewczyny, podobno na wystawę się wybieracie w niedziele? Jakby co to trzymamy kciukasy :) Pozdrowionka Tak nasza pierwsza wystawa w tym roku, 01 maja:razz: Iza i Avanti napisał(a):Doberek! Pozdrawiamy!!! Dzień dobry? KarolaBox napisał(a):Ale Kirusia odważna :) Jeszcze trochę i będzie pływać :) Też mam taka nadzieję! evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale moczybrzuszek:loveu: a moja uwielbia wode:loveu: Kiri teraz uwielbia, ale... do brzuszka:evil_lol: DORRAG napisał(a):Cześć:p Super:loveu: :loveu: Bo moja to za żadne skarby do wody nie wejdzie:evil_lol: Nie wierzę!;) Quote
Medorowa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Witam z rańca:p:p:p Mój wczorajszy post zniknął:sadCyber: Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Wybywam, nadal strony otwierają sie b. wolno, posty znikają, moż później będzie lepiej:evil_lol: ... Pozdrawiam!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 O rany, nie ma moich postów:crazyeye: . Nie wklejam zdjęć, żeby znowu nakarmić wirtualnego smoka?:diabloti: :angryy: Quote
Recommended Posts